Jeg var ude i min mors lejlighed da hun skulle have hjælp med en radiator og sat nyt blandingsbatteri op. Der kom en venlig og imødekommende håndværker ved navn Markus ud. Som ordnede radiatoren uden... Se mere
Timeafregning starter mere end én time før ankomst til adressen, med begrundelse; medarbejderen skal sættes ind i sagen (selv på simple opgaver). Der bliver ofte sendt to mand til opgaver, hvor én m... Se mere
Vi har fået lavet 2 nye badeværelser samt malet hele vores hus og ordent gulv Alt dette gennem Haugaard VVS Vi har haft et fantastisk samarbejde og kun haft super dygtige håndværkere som ikke... Se mere
Mose Alle 17, 2610, Rødovre, Danmark
- ho@haugaardvvs.dk
- www.haugaardvvs.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
En hurtig og effektiv VVS'er
En hurtig og effektiv VVS'er. Imødekommende og behagelig.
Tak for god service.
Meget høflig medarbejder
Vi havde besøg af en medarbejder, Muhammad, i forbindelse med en akut vandskade i vores lejlighed i Glostrup Kirkebjerg Parkvej.
Han var meget professionel, rolig, høflig og imødekommende, og forklarede situationen tydeligt undervejs.
Vi følte os i trygge hænder og er meget tilfredse med både indsatsen og servicen.
Kan klart anbefales.
FRARÅDES PÅ DET KRAFTIGSTE
Vi har fået lavet et dyrt badeværelse for mange hundredtusinder af Haugaard & Omegnens VVS.
Allerede efter ca. 1 år begynder toilettet (som vi har købt af dem) at løbe. Vi kontakter Haugaard og angiver tydeligt i e-mailen, at der er tale om en reklamation. Der kommer en flink medarbejder ud og løser problemet ved at skifte noget på toilettet - og han nævner også, at det selvfølgelig er dækket af reklamationsretten.
Næsten et halvt år efter sender direktøren i Haugaard og Shape House - Erik Jensen - os en faktura på knap 10.000 kr. (!), hvori det angives, at det har vist sig, at deres producent ikke dækker udgiften, og at de derfor sender regningen til os. De begrunder det med, at udskiftningen skyldes meget kalk i vandet hos os - hvilket ingen mening giver, da der kun er gået ca. 1 år, og da vi har et aktivt kalkfjerningsanlæg i huset.
Vi har naturligvis afvist - men jeg vil på det kraftigste anbefale andre at bruge et andet firma til at lave jeres badeværelse.
Nyt gæstetoilet, gang og bryggers
Vi fik lavet nyt gæstetoilet, gang og bryggers fra Haugaard og omegnens VVS. Erik Jensen stod for projektstyring med Vvs, murer, tømrer og elektriker. Vi var meget imponeret over at alt kørte efter en snor. Det hele spillede bare. Samtidig er vi ovenud tilfreds med resultatet.
Derudover blev vi rådgivet virkelig godt til at træffe de rette valg omkring toilet, klinker osv. i deres showroom, Shape House i Rødovre.
Faktisk blev vi inspireret til også at skifte en del af vores badeværelse 😊
Nyt badeværelse
Jeg fik lavet badeværelse fra Haugaard VVS og inventar fra Shape House (samme ejer).
Arbejdet blev styret af Martin (nu selvstændig under Badspecialisten ApS).
Der bruges samme hold, som også er nævnt af andre anmeldelser og specielt Murer Lars og VVS Magnus, skal fremhæves.
Lidt forviklinger til sidst i forløbet, skal ikke trække ned i et flot arbejde.
Tak for en flot indsats og for at være så pålidelige.
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Haugaard & Omegnens VVS! Fra start til slut har både Stefan og Mads leveret service i topklasse. De er utroligt dygtige og professionelle – alt blev ordnet hurtigt og til perfektion. Vi er virkelig glade for resultatet!
Så arrogant
Vi har i dag haft vvs på besøg i vores boligkvarter i Bredager og nu op en arrogant vvs mand han græmmer bare lige vi er kunder ham den mand var så sur og kan heller ej svare pænt til beboerne kan jeg ikke anbefale
Dårlig service
Vi bor i en ejerforening og var blevet opfordret til at få tjekket vores ventilationsanlæg hos Haugaard og Omegnens VVS. Da jeg bestilte et tjek så oplyste jeg, at vi er hjemme i dagtimerne, så hvis der var flere, der samtidig ville have besøg af en VVS’er i foreningen, så var det fint, for så kunne vi spare kørselsomkostninger. Da regningen kom 1.7.24, var det bl.a. incl. fuld kørsel, selvom der var flere der samme dag havde haft besøg af VVS’eren. Jeg ringede flere gange i juli måned og bad om at blive ringet op. Men der bliver aldrig ringet tilbage. Det er bare for dårligt, så kan ikke anbefale firmaet.
Marcuz lavede rør til vask og…
Marcuz lavede rør til vask og vaskemaskine.
Han kan bare sit arbejde super perfekt👍han kan fikse alt og er venlig og imødekommende.😀
Min største ros til Marcuz for super godt arbejde👍
De største anbefalinger til dette firma⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hilsen
Johan - Godthåbsvej
Vi var meget glade for Marcus’…
Vi var meget glade for Marcus’ arbejde/hjælp samt venlighed og fleksibilitet i vores nye lejlighed.
God service som altid gennem de sidste…
God service som altid gennem de sidste tyve år!
Tak for at rykke ud med meget kort varsel, Marcus.
SPA-oplevelse af højeste kvalitet og finish
Vi har fået renoveret to badeværelser ifm. overtagelsen af en gammel herskabslejlighed. Fra øjeblikket vi trådte ind i butikken i Rødovre og fik kyndig vejledning af Christina, til det profesionelle arbejdsmøde vi havde med Martin hvor skitser, projektplan og total entreprise teamet blev sat har vi kun haft en god mavefornemmelse.
Igennem hele processen har der været en god dialog, aftaler overholdt, og transparenshed omkring processen.
Vi kan varmt anbefale teamet bestående af:
- Christina (Konsulent i Rødovre butikken)
- Martin (totalentreprenør)
- Jonas (nok den bedste tømre vi længe har mødt)
- Mikkel (maler)
- Nikolaj og Magnus (vvs montører)
- Poul (Elektriker)
I dag står vi tilbage med to fede badeværelser der stråler af følelsen af ren SPA- oplevelse, samt en kontaktliste på dygtige håndværkere som vi vil gøre brug af også i fremtiden.
Fantastisk kvalitet, håndværk og service
Vi har fået totalrenoveret badeværelset i vores gamle herskabslejlighed, med det smukkeste resultat og med kyndig vejledning og løbende kommunikation hele vejen igennem. Alle aftaler blev overholdt, inklusiv priserne. De største anbefalinger herfra!
Lidt uddybende info:
Haugaard har haft entreprisen og det hele har kørt upåklageligt - undervejs har der været udfordringer på grund af lejlighedens alder, og det har været håndteret professionelt og med mindst mulig gene. Martin har været til at få fat på hele tiden, og har løbende informeret os om udviklingen. Super kommunikation!
Alle håndværkere har været meget dygtige, har vejledt os og kunnet rådgive både ift indretning, materialevalg osv. Murerarbejdet - udførtes smukt af Lars
Maler - Mikkel, vi er så glade for resultatet
Vvs montør - Nikolaj og Magnus - undskyld for alle de problemer I måtte løse undervejs med mere end 100 år gamle rør!
Elektriker - Poul, det funger bare, tak
Tømrer-Jonas, du er stjernedygtig (og allerede booket igen)
Vi syntes det var svært at gennemskue markedet- så hvis I står i samme situation kan vi kun anbefale Haugaard.
Vi fik et tilbud på at få lovliggjort…
Vi fik et tilbud på at få lovliggjort vores badeværelse. Martin var ude og gennemgå hvad der skulle laves og lave en plan for hvornår de forskellige håndværkerne skulle være der. Den plan blev overholdt til punkt og prikke. Der er stor ros til alle håndværkerne!
Til den aftalte pris, efter den aftalte plan og i en forrygende kvalitet
Vi fik i første kvartal 2024 lavet to nye badeværelser, begge fantastiske og veludførte. Haugaard & Omegnes VVS stod for totalenterprisen og leverede en fantastisk rådgivning, badeværelserne blev renoveret af dygtige og vidende håndværkere og til den aftalte pris, stort set efter den aftalte plan og i en forrygende kvalitet.
Alt i alt en positiv og tryg oplevelse vi kun kan anbefale.
Vi har fået et skønt nyt badeværelse
Vi har fået et skønt nyt badeværelse, med god vejledning og styring fra start til slut. Alle der er kommet i huset har været professionelle og dedikerede til at levere en høj standard og de rigtige løsninger. Vi har været meget glade for Nikolaj og Magnus der har stået for VVS, Jonas tømrer, Claus murer, Mikkel maler, Rasmus glarmester, Poul elektriker og Martin der har styret det hele og altid været klar til at svare på vores spørgsmål. Vi kan varmt anbefale dem alle sammen.
Super gennemført projekt
Vi har været igennem etablering af nyt badeværelse på 1. sal sammen med Haugaardvvs/shapehouse.
Vi har oplevet professionel rådgivning og sparring om alle elementer igennem projektet. Martin og hans team fik hurtigt en fornemmelse af vores ønsker og behov og var gode til at komme med råd og anbefalinger undervejs.
Alle håndværkere har arbejdet med virkelig høj faglig kvalitet og afleveret et resultat som vi er yderst tilfredse med.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til hele teamet:
Nikolaj Rossen og kollegaer for god og professionel udførsel af alle VVS arbejder.
Jonas Andersen for rådgivning og udførsel af tømrerarbejdet.
Lars Nørgård for hjælp til flisevalg og superflotte detaljer i udførslen.
Sabrina fra Shapehouse for hjælp til valg af møbler og design.
Martin Knudsen for projektledelse og rådgivning igennem hele projektet.
Stor ros for håndtering af større projekt…
Vi har afsluttet en større renovering af badeværelse og bryggers i et ældre hus. Projektet blev mere omfattende og dyrere end forventet trods forsikring.
Alligevel sidder vi tilbage med en god fornemmelse, for vi har løbende fået god information, realistiske vurderinger og først og fremmest oplevet en entreprenør der var villig til at gå de nødvendige ekstra skridt for at komme i mål. Professionel koordinering af de involverede parter, og vi har haft en lang række af dedikerede og effektive håndværkere der komme med gode input, rettede evt fejl uden diskussion og havde høj kvalitetsstandard for det endelige resultat som vi er meget tilfredse med.
En stor anbefaling herfra!
Sådan skal det gøres 💪. Perfekt renovering af lejlighed
Vi har haft fornøjelsen af Shapehouse/Haugaard VVS som fuld entrepriseleverandør og byggestyrer på total renovering af vores lejlighed alt inkl. Og det spillede fra "day one". Fra den første kontakt via Shapehouse i Rødovre til endelig aflevering i dag, har vi oplevet fuldt fokus på at gøre os glade som kunde. Ejer Erik Jensen, entrerer med rigtig dygtige og pålidelige håndværkere, som kan deres kram - og alle involverede har leveret som aftalt både tids og kvalitetsmæssigt. Det har været en stor fornøjelsen over de 3 måneder renoveringen stod på. Vi kan kun anbefale at du ta'r fat i Erik Jensen, hvis du står med en badeværelses opgave - eller endnu større. Det løser de 😊.
En klar anbefaling
God og effektiv service hvor vi også blev sat ind i hvad der skete undervejs.
Og fik endda rensen afløbet i håndvasken kvit og frit selvom det var toilettet han skulle fikse!