Hej Vet inte riktigt vad jag tycker om esky. Bokningen gick smidigt men har vid två tillfällen kontaktat er för att få hjälp att göra namnändring på biljetten, får inget svar. Tycker det ör under all... Se mere
Virksomheden har svaret
I’m a frequent flyer and booked my last trip with Esky. I had to cancel my trip due to illness. I have never been so satisfied with customer service as with Esky (answering in phone within a minute, h... Se mere
Virksomheden har svaret
Pretty convenient but surprising that checked in luggage is so costly - however, in my case no problem since I travel with hand luggage only. The great advantage for choosing British Airways is that... Se mere
Virksomheden har svaret
Alla reguljära och lågprisflygbolag samlade på ett ställe. IATA-certifierad partner. Upptäck det oupptäckta med oss!
Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
skulle resa från Oporto till Kastrup 13 sept 2024 med Ryan Air.Trots flera försök gick det inte att verifiera.
Boardingkortet som jag aldrig fick skulle printas vilket jag inte förstår.
Boardingkortet kostade 55 euro.Enligt Ryan Air rekommenderade de mig i fortsättningen att boka direkt hos Ryan Air

Besvarelse fra Esky
Good website, so easy to book tickets. I sent a request to customer service for particular seats and they answered and helped me promptly.

Besvarelse fra Esky
Jag skulle flyga från Tetouan i Marocko till Malaga och vidare till Stockholm, jag beställde och betalade men fick aldrig någon bekräftelse från ESky, jag kom aldrig med flyget trots många kontakter med dom, efter en vecka mejlade dom och undrade hur det gick med min resa, jag fick tillbaka en del av pengarna jag betalade men inte resten(inte ännu)
Jag fick ett mejl senare där dom hävdar att en annan avdelning kikar på det.
Jag vet inte hur det är möjligt att det ens kan hända, att ta betalt går för sig men att inte bekräfta resan är faktiskt helt möjligt på ESky, hur seriös kan man vara?
Min boknings nummer är 1487893549.

Besvarelse fra Esky
Jag fattar inte vad som hände. Jag bokade en resa för mig och min familj till Teneriffa via London. Allt betalt och klart. När jag kommer till Arlanda för att checka in på norwegian så står det att jag måste välja sittplatser och betala för det, jag tänkte, va? Jag har ju betalt allt som ska betalas i samma veva lag bokade! Arg som ett bi så betalde jag. Men dagen efter fick jag en Swish från norwegian shuttle med hela summan för dom bokade sittplatserna..
aha täntke jag, dom behöver ta pengarna men sen får man tillbaka. Konstigt, men ok.
Men när vi kom till London för att åka med Easy jet så var det inte så, där kostade det inte extra för stolarna när man checkade in!
Och sen när vi skulle hem, och anmälde till London, skulle checka in på notwegians monitor, så var jag återigen tvungen att betala för platser! Denna gång mer för varje plats trotts längst bak i flygplanet, plus att jag var tvungen att betala i pund!
Men dom pengarna har jag inte Tillbaka! Mejlade esky för snart 2 veckor sen, ännu inget svar..
Varför måste jag ens betala för stolarna när jag gjort det en gång redan, då när jag bokade allt! Jäkla dumt ställe!

Besvarelse fra Esky
Trots ett otal telefonsamtal och mejl har företaget ännu inte betalat mig för den extra summa jag fick betala för att få det rum med sjöutsikt som jag betalt för. Det var inte första gången hotellet hade krångel med bokningar genom eSky!

Bra och ständigt information,
Bra kvalitet på tjänsten

Besvarelse fra Esky
Man kan inte ens kontakta de någonstans?!?! Finns absolut ingen kontaktinformation!

Besvarelse fra Esky
I boked a wrong ticket and I called same hour same day to change the airport but you told me i need to pay 400 euro to change the airport or cancell it and you take from my money 110 euro. Thats not good but you can get 5 stars for your college Manisha. She gave a good service.

Besvarelse fra Esky
Gjorde en bokning på deras hemsida för att resa med flygplan ner till Kroatien.
Så betalningen löste jag genom att betala med säkra Trustly banköverföringen.
Fick fram ett bokningsnummer men efter att dem har dragit pengarna som jag ser klart och tydligt från mitt konto så står det ett felmeddelande att de ej har fått betalningen....
Verkligen inte seriöst att göra på detta vis.
Hur kan ett resebolag ens finnas på internet när dem kidnappar dina pengar?

Besvarelse fra Esky
Började en bokning via Wizzair och halvvägs genom bokningen så blev uppenbarligen processen kapad av Esky.se, jag bokar alltid via flygbolagen själva och inte via agenter. Inget i Esky:s websida informerade om att bokningen tagits över. Och nu får jag meddelandet, trots fullgjord betalning, att bokningen fortfarande hanteras. Dåligt!

Besvarelse fra Esky
Jag fick mail om att verifiera min bokning. Jag gjorde så ,checkade in och väntade på boardingkort. När jag kom till incheckningen i Palma hade jag fortfarande inte fått något boardingkort och blev tvungen att betala 30 Euro på plats. Har mailat dem och de påstår att jag inte följt verifiering och vägrar således att betala tillbaka. Aldrig mer esky!

Besvarelse fra Esky
Vill inte ge någon stjärna. Sån bluff att betala extra för en försäkring som man får så dålig respons på vid avbokning en månad innan avresan. Fick inte ett öre tillbaka trotts akutahändelser i familjen. Billigare att inte ta försäkring.
Hälsningar, Elinor Stigson

Besvarelse fra Esky
Jag beställde tur och retur med en vän från Arlanda Sverige till Alicante Spanien med ett byte i London. Har betalat allt och fixad alla verifikationer och nu när jag kollar på biljetten så finns bara biljetterna från london till Spanien och Spanien till Sverige. Den från Sverige till london finns inte någonstans och har bevis på det också. Flyget är inte avbokat eller något utan den finns kvar att boka. Bokningsnummer:6449411460 ge tillbaka biljetterna

Besvarelse fra Esky
Vad du än gör, boka inte med Esky!!!
Jag har rest i 68 länder. Med Esky var det omöjligt att checka in! Så svårt o komplicerat! Vi var tvungna att betala 600 kr, för Ryanair att checka in oss. Både på fram o tillbakavägen. Trots att vi hade en expert som försökte hjälpa oss.

VARNING!!!!!!
Bokade en tur och retur resa men fick EN biljett att ladda ner, dvs dit resan men ingen retur resa, går inte att nå er för det står inget nr någonstan på den biljetten heller, ingen mail.. vad är detta för s..t, hur kommwr man hem nu, bokar och betalar för ännu en biljett.. j...a bluff företag. Allt är betalat och klart dessutom. Går inte heller att logga in på sidan eSky.se där man skapat konto för att se kommande bokningar med bokningsnummret.
Var är returbiljetten. Behöver svar omgående

Besvarelse fra Esky
Esky har dragit pengar från mitt konto. Har inte beställt något från dem. Går heller inte att få tag på dem om du inte har en bokningsbekräftelse.

Bokade en tur och retur resa den 3 april
med er och måste göra en verifiering och har aldrig behövt göra så med Ryanair tidigare. Er verifiering känns som en bluff, för ni skriver i bekräftelse mejlet att flygbolaget kan kräva det ibland!? Men Ryanair har inte krävt detta utan ni!? . Varför krävs så mycket information som att fota våra pass?
Vad ska ni med alla dessa uppgifter? Sälja vidare till andra scamföretag? Och vid denna verifiering krävs ytterligare 55 euro tydligen.

Besvarelse fra Esky
VARNING!!-Köper sin plats på sökmotorena att va högst upp o komma upp då söker på Ryanair!Säljer fr Ryanair-Men ryanair vill ej ha med dem att göra!Tar dina pengar från kontot snabbt-men fördröjd o långsam teknisk adrimistration!Har ej fått bekräftelsemail än!O ingen bokningskod!Massor strul därför då skulle resa dag därpå!Har ingen telefonsupport o Man måste betala för få svar av dem!Inget svar på mail skrev t dem på 2 dygn!Ryanair vill nu inte ha något samarbete med dem mer!Så nästan omöjligt reda upp/Hitta sin biljet-då inte får ekräftelse el bokningsnr på mail!Efter mycket strul o att nå Ryanair i England/Polen per telefon hittade tilslut min biljett-fick åka tidigt till flygplatsen för få ut bordingkardet!O betala hög kostnad för få ut!Då esky inte hade min bokning i sina system o inte ryanair häller då loggar in o söker!Gick bara spåra på namn-om envis o stå på sig o mycket strul!SÅ BOKA BARA DEREKT PÅ RYANAIRS EGNA HEMSIDA!BOJKOTTA DEM!DE KÖPER SIN PLATS!Men håller inte kravet för fungerande adrimistration o bra för kunden!Köp derekt hos ryanair ist för slippa allt strul o kostnader!SE DERAS SVAR NEDAN!DET VISAR HUR DE JOBBAR!HADE INTE ENS INFORMATION I SINA SYSTEM!Men det fans en flygbiljett till sist i mitt namn i Ryanairs system!Lyckades få ut den o komma hem!!Men mycket mycket strul!fortfarande ej fått något bekräftelsemail från dem el bokningskod!men i alla fall till slut hemma! efter 2 dagars oro i Wien-o ingen inf om flygbiljett!men de fans i ryanars system till sist!men ej hos Esky!de stora problem!!

Besvarelse fra Esky
Bokade nyligen en resa med er och tycker att verifikationen känns som en bluff. Varför krävs så mycket information? Dessutom har jag aldrig tidigare varit med om att jag behöver fota mitt pass.
Trots att jag bokat och fått bokningsbekräftelse så finns än ingen koppling till Ryanair. När jag skriver in bokningsnumret poppar inget upp i ryanair.
Hade blivit tacksam för förtydliganden gällande allt! Är oroad

Besvarelse fra Esky
Jag behöver göra en namnändring på mina biljetter och har försökt höra av mig men det enda jag får tillbaka på mailen är dåliga instruktioner skriven på knackig engelska som inte går att förstå. Nu är jag rädd att jag inte kommer kunna använda biljetterna och jag flyger om några dagar

Besvarelse fra Esky
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.