Jeg bestilte et produkt hos Epic Panda, som desværre blev beskadiget under transporten. Kristian fra Epic Panda kom lynhurtigt med flere løsningsmuligheder – roligt og professionelt 😊 Jeg valgte... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi vil meget hellere have at i skriver direkte til os på mail@epicpanda.dk eller går ind og laver en anmeldelse af os på vores facebookside. https://www.facebook.com/epicpandaepic/ Hvorfor? fordi vi meget gerne vil have bedømmelser samlet et sted, og det har vi valgt Facebook til. mvh Pandafar
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Dejligt nemt og et godt produkt 🤩
Dejligt nemt og et godt produkt 🤩
Jeg bestilte et brugt GTA IV Fra Epic Panda om søndagen og kunne allerede tirsdag, hente spillet i min nærmeste pakkeboks.
De kan helt klart anbefales!
God information, hurtigt og nemt og et godt produkt til en god pris ☺️
Jeg kan kun sige godt for Epic Panda
Jeg kan kun sige godt for Epic Panda, man får super gode service både i deres fysiske butik i Aarhus og via deres support på mail.
En sand historie
En sand historie, som skete for mig for få dage siden.
Jeg var inde i deres butik i Aarhus , for at få en vurdering på en gameboy color - og 6 spil , og et af dem var pokemon Silver. Da en af butikmedarbejderne så spillet (Pokemon), sagde han åh hvor fedt ! .
Jeg fik denne besked om at vente om 20 min. På at få en vurderingspris på det hele. Jeg møder ind i butikken efter lidt tid for at godkende handlen. Men da prisen kun var 500 kr i alt - spørger jeg dem i butikken (de ansatte), hvad grundlaget var - og her nævner de at mit spil (Pokemon silver ikke virkede, her stod jeg og sagde giv mig lige min gameboy og spillet - og her tøvede den ansatte med at give mig det tilbage , fordi det viser sig at da jeg fik det , pustede jeg lige hurtigt ned i gameboyen og i spillet , (det ældste trick ) og så virkede det som det skulle. Og inde i butikken sælger de spillet for 500 kr og en gameboy 900 kr .. men de vil kun købe min gameboy og spillet samt 5 andre spil til gameboyen for 500 kr.
Problemet er at de prøvede at snyde mig ved at sige spillet ikke virkede, og prisen vil ikke være uændret selvom spillet virkede , altså de 500 kr (som butikken kunne tilbyde mig). Her afslog jeg handlen og følte, de prøvede at snyde mig for mit spil som ikke virkede , gennem deres udtagelse. Er skuffet og irriteret over behandlingen og vil aldrig nogensinde besøge butikken igen! De fusker , så pas på med at sælge ting. De underkøber det og sælger omkring 200-400 i procent .. frygteligt
Hold godt fast nu. Her

Top service.
Top service.
Købte et brugt spil.. kom i top klasse indpakning.. leveret på Bornholm 3 dage efter !
Top klasse !!
Epic Panda er fantastisk!
Epic Panda har 100% den bedste kundeservice, jeg har set og mødt i mit liv. Super venlige og spørge gerne indtil, hvad du søger efter. Rimelige priser og kan kun varmt anbefalde dem!
Fantastisk kundeservice
Én af de bedste kundesupports jeg har oplevet:
Der var en defekt på det købte (del-)produkt, men dette blev uden tøven tilbudt udskiftet; man blev endda som kunde opfordret til at gennemgå de øvrige delprodukter mhp. udskiftning, hvis de skulle udvise lignende fejl.
Ombytningen var uden yderligere udgift („gratis retur“) og helt uden problemer.
Oveni dette, så var der en tilbudskampagne på hjemmesiden og mulighed for gratis levering.
Stor ros og tak til epicpanda.dk herfra!
Hurtig og effektiv hjemmeside og…
Hurtig og effektiv hjemmeside og levering. Bøgerne var i helt ny og fin stand!
Kæmpe udvalg, hurtig levering.
Fantastisk, så mange ting man kan finde hos selveste Pandafar & Co. Jeg fandt et fedt Nintendo 64 retro-spil som jeg har ønsket at spille igen i mange (MANGE) år, til en rigtig god pris. Levering var hurtig, og jeg er mega glad. Det kan bare ikke blive bedre.
Konge service
Super nemt at komme i kontakt med dem da jeg pludseligt fik brug for at omdirigere min forsendelse som heldigvis endnu ikke var afsendt. Mindre end 5 minutter efter kom en ny ordrebekræftelse med opdateret GLS shop så jeg kan hente pakken efter arbejde
Altid en god oplevelse
Jeg har handlet hos Epic Panda nogle gange efterhånden - og det har altid været en god oplevelse.
Når man bestiller til afhentning i butikken/lageret i Herning - og skriver for at aftale et afhentningstidspunkt - har jeg ikke oplevet at min bestilling ikke har været klar til aftalte tid. Skriver man med forespørgsler, bliver der altid svaret hurtigt og imødekommende.
Jeg har tillige handlet i butikken i Aarhus et par gange - og har haft samme gode oplevelser der.
Jeg har oplevet at måtte reklamere over en enkelt ting - og den sag blev løst med samme imødekommenhed som enhver anden henvendelse bliver mødt med.
Nemmeste reklamation og udbedring
Jeg havde købt en brugt konsol hos EpicPanda, hvor controlleren desværre stoppede med at virke efter lidt tid. Det skrev jeg så til Epic Panda og fik abnormt hurtigt svar fra et rigtig menneske, der bare var helt klar på at hjælpe. Ganske enkelt fremragende service.
Det var god pris men ville være bedere…
Det var god pris men ville være bedere vis man kunne følge parken på dao eller hvad man ellers bruger

Besvarelse fra Epic Panda
Altid super service og gode priser
Alt i top
Alt i top. Elsker alt ved konceptet om at kunne købe genbrugs spil.
Hurtig levering, stort udvalg, god forsendelse.
Jeg elsker rollespil, legetøj og samlekortbutikker etc. Har handlet i mange af dem gennem årene. Nu er mine to piger begyndt at interesserer sig for pokemonkort. Og deres glæde ved at modtage en pakke fra Epic Panda er STOR. Min forældreglæde er også stor, grundet super hurtig levering, god forsendelse, stort udvalg og dejlig webshop. Det eneste jeg kan sætte en finger på er måske at jeg er bange for at blive fattig hvis jeg skal opfylde mine børns behov i deres fantastiske shop! Fem stjerner *****

God oplevelse
Dejligt med en butik I Herning, selvom jeg kun har bestilt online, hvor servicen er hurtig og priserne er billigere end andre RPG-shops jeg har benyttet. Super nice side :D Og rart at ting rent faktisk er på lager så man ikke skal vente i en måned på det man bestiller! :D
Hej jeg skriver til jer fordi at keg…
Hej jeg skriver til jer fordi at keg har købt et ps 3 spil spillet virker ikke

Fantastisk kundeservice
Her fornylig købte jeg et brugt spil hos Epic panda.
Desværre var der et problem med spillet så jeg kontaktede kundeservice.
De var rigtig venlige og tilbød at sende et returlabel så jeg kunne sende spillet tilbage til dem, hvor de kunne teste om de også oplevede fejl. Hvis de gjorde ville de sende pengene tilbage.
Rigtig god oplevelse!
Der ikke der du skal sælge din…
Der ikke der du skal sælge din elektronik