Jeg bestilte et produkt hos Epic Panda, som desværre blev beskadiget under transporten. Kristian fra Epic Panda kom lynhurtigt med flere løsningsmuligheder – roligt og professionelt 😊 Jeg valgte... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi vil meget hellere have at i skriver direkte til os på mail@epicpanda.dk eller går ind og laver en anmeldelse af os på vores facebookside. https://www.facebook.com/epicpandaepic/ Hvorfor? fordi vi meget gerne vil have bedømmelser samlet et sted, og det har vi valgt Facebook til. mvh Pandafar
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Den bedste service
Jeg har haft den bedste service hos dem. havde købt 3 spil og det ene virkede desværre ikke efter forsøgt installation på flere timer. kontaktede dem og der gik ikke 2 dage så havde vi modtaget et nyt spil og det virker.
de reagere hurtigt på mails, de er super søde og yder virkelig en kundeservice som mange andre firmaer godt kunne lære af.
jeg kommer til at handle hos dem fremover.
super godt
snakket med min kærste om god gamle dage med gameboy DS osv så siger jeg i sjov lad os købe en tænker ikke de var til at finde finder så epicpanda og hovsa der kom da lige en DSI XL med
Elsker og handle ved Epic Panda
Elsker og handle ved Epic Panda. Der er altid super god og hurtig service. Samt bliver man altid mødt af smil og godt humør :)
Xbox One X
Købte en Xbox One X hos Epic Panda, der stod som B-Grade... Men hvis det er B-Grade, vil jeg dælme gerne se deres A-Grade konsoller. Den var sindsyg flot, ingen ridser, larmer ikke... Man skulle tro den var helt ny. Så ti tommelfingre op herfra!
Fed online service
Virkelig venlig service og hurtig betjening. Jeg modtog min pakke 24 timer efter bestillingen. Det var så fedt at jeg blev nødt til at skrive en til anmeldelse her på trustpilot udover den på google ;)
Hurtig levering, god service
Super hurtig levering, tilføjede en ekstra ting til en tidligere ordre, og der var ingen problemer, begge ting ankom sammen næste dag. Har altid oplevet hurtig og god service, både online og i fysisk butik.
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Varen kom hurtigt og de leverer fantastisk god kundeservice. De var endda så søde at sende det ekstra kort med gratis man kunne vælge, også selvom jeg havde overset man skulle nå op på et bestemt beløb. Det var selvfølgelig en fejl af mig, som jeg beklager, men så sødt af dem at yde den ekstra service alligevel. Bestem ikke sidste gang jeg køber her.
Exceptionel kundeservice!
Hjemmesiden og Butik 👍
Super nem tilgængelig hjemmeside, rigtig hurtig respons via mail på mine spørgsmål og endnu hurtigere levering 👍
Den fysiske butik i Århus er også upåklagelig, lille men hyggelig og personalet er venlige, hjælpsomme og ikke sky for at fyre en spøjs sjov kommentar afsted 😄👍
Hurtigt og sikkert
Købte en booster box med Pokemon kort, og den blev leveret hurtigt (2 hverdage med GLS), og ekstra ros til sikker god indpakningen (ekstra meget bobbelplast).
Nem og overskuelig hjemmeside med gode…
Nem og overskuelig hjemmeside med gode udvalg! Rigtig hurtige til at betjene ens ordre (trods black friday) og den kommer god indpakket igennem fragten. Alt i alt en god oplevelse
Fik en utrolig god betjening i jeres…
Fik en utrolig god betjening i jeres forretning. Fik min ordre kørt igennem, og glæder mig nu til at modtage den.
Sindssyg god service
Sindssyg god service! Jeg havde bestilt en display box fra en anden hjemmeside og får at vide den ikke var på lager DAGEN før jeg skal have den.. Ringer til Epic Panda, de havde den på lager, lagde en ordre og den var sendt samme dag! Perfekt service 🔥😎
Lader til at være en rigtig fin webshop
Lader til at være en rigtig fin webshop. Jeg har faktisk endnu ikke gennemført en ordre, da jeg valgte at annullere den efter en forsinkelse fra distributørens side. Epic Panda informerede mig rigtig fint om forsinkelsen, og der var ingen slinger i valsen, da jeg efterfølgende valgte at annullere ordren. Jeg fik endda genaktiveret den rabatkode, jeg havde brugt til ordren. Super god service!
Altid top point til Pandafar og hans…
Altid top point til Pandafar og hans team !
Legender bliver skab igennem hård og godt arbejde, netop derfor pandafar og hans team gang på gang levere den bedste service på hele Jorden !
Fantastisk personale
Havde en virkelig god samtale med en af medarbejderne fra butikken i Aarhus - ringede for at forhøre mig om de nye alternate covers til D&D bøgerne og fik svar på alle mine spørgsmål og et godt råd med på vejen. Tak!
Har handlet flere gange, altid god oplevelse
Bedste Webshop TLF Support jeg har oplevet til dato
Jeg skulle annullerer en ordre, da der ved en fejl var blevet bestilt/afsendt to stk. En opringning, samt en grundig og tålmodig forklaring. Så kom der styr på det. Support og services i top klasse!!

Besvarelse fra Epic Panda
God kvalitet og hurtig ventetid
Rigtig god kvalitet og hurtig levering som de nævner. Slet ingen problemer og det er meget nemt at bestille derfra!
kommer til tiden og mega god service
kommer til tiden og mega god service . aldrig fået en pakke så hurtig fra bestilling til dør.