Jeg bestilte et produkt hos Epic Panda, som desværre blev beskadiget under transporten. Kristian fra Epic Panda kom lynhurtigt med flere løsningsmuligheder – roligt og professionelt 😊 Jeg valgte... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi vil meget hellere have at i skriver direkte til os på mail@epicpanda.dk eller går ind og laver en anmeldelse af os på vores facebookside. https://www.facebook.com/epicpandaepic/ Hvorfor? fordi vi meget gerne vil have bedømmelser samlet et sted, og det har vi valgt Facebook til. mvh Pandafar
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
God og mega hurtig levering
God og mega hurtig levering. Og pakket rigtig godt ind.
Hvis jeg kunne give flere stjerner...
Hvis jeg kunne give flere stjerner, gjorde jeg det. Vi har haft lidt udfordringer undervejs med vores konsol og hver gang har Epic Panda løst det for os med en service ud over det sædvanlige. Special tak til Kristian, som har været den mest tålmodige og hjælpsomme person jeg længe har mødt.
Hos Epic Panda får man virkelig en…
Hos Epic Panda får man virkelig en førsteklasses service. Hvis du er på udkig efter konsolspil, konsoller eller tilbehør, så er Epic Panda helt klart stedet at handle. De er professionelle, hjælpsomme og leverer hurtigt. Kan varmt anbefales!
God kundeservice
Super god og hurtig kundeservice, da jeg havde et spørgsmål. Hurtig levering og gode produkter.
Fame god service!
Fame god service!
Pakken kom dagen efter afsendelse og tiden på svar over mail er også hurtig.
Jeg køber herfra igen 🤙🏼
Fantastisk service og hurtig håndtering!
Jeg valgte at få tilsendt et nyt produkt, og allerede samme dag blev det sendt afsted sammen med en returlabel til det beskadigede. Det er præcis sådan kundeservice burde være – imødekommende, effektiv og helt uden bøvl.
Kæmpe anbefaling herfra – jeg handler helt sikkert hos Epic Panda igen! 👏🎲
Super venlig personale
Super venlig personale, rigtig høj service og hurtig kommunikation ! Jeg har købt Pokemon hos Epic Panda i mange år og har altid været meget tilfreds! Jeg kan helt sikkert klart anbefale dem, de er utrolig søde!
kanon service
bestilte 3 stk black bolt boster paks og de kom dagen efter til mit afhentningsted fint pakket ind kannon ser4vice
Virkelig god købsoplevelse :)
Jeg har købt en "B-grade" PS4 fra Epic Panda, den ligner da en der er helt ny :) Den larmer ikke, ingen løse USB porte og controlleren er også i perfekt stand.
God indpakning og hurtig afsendelse.
Nå ja, så fik jeg mulighed for at vælge en gratis ting (Kit Kat Chunky ftw) :)
fik pakke efter 1 dag og billig pris…
fik pakken efter 1 dag og billig pris for spillet jeg købte! <3
Virkelig glad for min bestilling hos…
Virkelig glad for min bestilling hos Epic Panda, bestilte en blandet omgang Pokemon kort + tilbehør og alt kom i fineste stand, med super hurtig levering! I hvert fald ikke sidste gang jeg bruger Epic Panda!

Ja tak til epic panda
Jeg har benyttet epic panda flere gange til tcg produkter og kan kun give dem topkarakter.
Stor high five til panda far og teamet !

Besvarelse fra Epic Panda
Dansk virksomhed - Når det er bedst.
Først og fremmest, vil jeg oplyse til folket, at Epic Panda er en virksomhed man kan stole på og føle sig tryg ved..
Vi købte i går (Torsdag d.21/8-25) en brugt PlayStation 5 digital edition (Grade b) Som virkelig er et godt købt til pengene, alt medfulgte inkl original emballagen, der er ikke en finger at sætte på hverken konsol og tilbehør ELLER kundeservicen, vi havde dårlig nok bestilt købet online, førend ja.... Vi fik brug for kunde services support, ved at jeg i bestillingen var kommet til at bestille til afhentning i Aarhus, men jeg skulle have valgt Hjemmelevering... Jeg ringede med det samme til kundeservice så snart de åbnede og fik fat i en Herre, som jeg forklarede problematikken til, og han selv godt undret sig over bestillingen til afhentning i Aarhus, når vi bor på den anden side af Kattegat, men uden nogen som helst tøven, så besluttede Herren at ændre ordren til Hjemmelevering UDEN beregning, det må jeg sige er en virkelig flot gestus og god service... Vi modtog Playstationen i dag (Fredag d.22/8-25) dag-dag levering i Vores tilfælde.... Så Epic Panda er en fremtidig virksomhed, vi vil vælge som førstevalget, hvis vi for brug for et eller andet de har på lager.

Besvarelse fra Epic Panda
Rigtig god butik med et flot udvalg og…
Rigtig god butik med et flot udvalg og mange tak for gratis produkter.

Fantastisk service
Fantastisk service! Afgav bestilling d. 29/7 og havde min bestilling om formiddagen den 30/7.
Kæmpe anbefaling!
Super god service
Glemte at tilføje et promo-kort til min ordre. Skrev mail og fik svar 5 minutter senere, og det hele blev fikset.
Sendte super hurtigt, og alt var i orden. 10/10 til pandaen herfra.
Det kunne godt gøre os lidt bedre
Jeg synes det er ærgerligt I ikke pakker jeres ting noget bedre.
Det spil jeg købte var blevet puttet i en papkasse, det er kun lige kunne være i, i bredden. Der var godt nok noget papir som isolering ovenover og nedenunder spillet. Men den papkasse jeg modtog havde fået en masse tryk og slag under fragten så det er rent held at spillet ikke er blevet trykket ind i siden for så var det da gået helt i stykker.
Udover I skulle pakke jeres ting noget bedre, så var der jo hurtigt fragt og det var da også en Okay pris på spiller derfor 3 stjerner

Hurtig og betænksom vejledning
Hurtig og betænksom vejledning i forbindelse med min forespørgsel på et retrospil. Jeg vil føle mig tryg ved at handle hos Epic Panda fremover!
Epic Panda 🐼
Synes altid det er rat af handle med Epic Panda 🐼 god service