Epic Panda Anmeldelser 211

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 42 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser konsekvent den hurtige levering og den fremragende service, som ofte beskrives som førsteklasses og yderst hjælpsom. Mange fremhæver også den gode kvalitet af produkterne og den omhyggelige indpakning, der sikrer, at varerne ankommer intakte. Forbrugerne sætter pris på det brede udvalg og de konkurrencedygtige priser, hvilket gør virksomheden til et foretrukket sted for konsolspil og tilbehør. Dog var nogle anmeldere utilfredse med, at produkter, der var angivet som værende i bedste stand, havde ridser eller var defekte, hvilket umuliggjorde installation eller brug. Derudover nævnte enkelte, at indpakningen ikke altid var tilstrækkelig, hvilket resulterede i beskadigede varer under transporten.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produkterne, og mange roser det gode sortiment og de konkurrencedygtige... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv, især på grund af den hurtige levering og forsendelse. Mange... Se mere

Quality

Mennesker rapporterer positive oplevelser med kvalitet, hvor mange kunder udtrykker tilfredshed med varernes... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med servicen, som beskrives som super, førsteklasses og af høj... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte et produkt hos Epic Panda, som desværre blev beskadiget under transporten. Kristian fra Epic Panda kom lynhurtigt med flere løsningsmuligheder – roligt og professionelt 😊 Jeg valgte... Se mere

Fremragende service! Et spil til Nintendo Switch virkede ikke, kort tid efter jeg havde købt det. Jeg skrev til Epic Panda en søndag og fik svar under 24 timer senere med guide i hvordan jeg ku... Se mere

Super venlig personale, rigtig høj service og hurtig kommunikation ! Jeg har købt Pokemon hos Epic Panda i mange år og har altid været meget tilfreds! Jeg kan helt sikkert klart anbefale dem, de er ut... Se mere

Hos Epic Panda får man virkelig en førsteklasses service. Hvis du er på udkig efter konsolspil, konsoller eller tilbehør, så er Epic Panda helt klart stedet at handle. De er professionelle, hjælpsomme... Se mere

1. Butik med samlekort
  2. Butik med samlerobjekter
  3. Butik med brugte computere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi vil meget hellere have at i skriver direkte til os på mail@epicpanda.dk eller går ind og laver en anmeldelse af os på vores facebookside. https://www.facebook.com/epicpandaepic/ Hvorfor? fordi vi meget gerne vil have bedømmelser samlet et sted, og det har vi valgt Facebook til. mvh Pandafar

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Pandafar er en legende

Jeg havde en rigtig dejlig samtale med en super awesome gut ved navn Pandafar som havde super meget forfedesthed. Vi fik lov til at resavere nogle terninger til D&D uden problemer. Han var super sød og havde fantastisk humor.

16. januar 2024

Pølse i svøb! :D
(man skulle ha været der!)

kæmpe fan.

Både online og i særdeleshed i fysisk butik, er Epic Panda et sted jeg har tillid til og trygt ligger mine penge. - De kan både lave nogle gode tilbud, men ellers er det fair priser, for gode og pæne produkter. - Og så går de ekstra for st skaffe ting og lave fede events. - Har selv købt diverse TCG, tilbehør til TCG og spil, både fysisk og online. Og nu kommer jeg der fast ugentligt til events. Kæmpe fan!

4. december 2023

Lyn transport

Fod oplevelse - førstegangs kunde. Bedtilte en gave onsdag kl 22. Og allerede fredag formiddag kunne jeg hente den ved GLS shop.
Så mange tak for hurtig transport og chokolade ⭐️🤗

24. november 2023

Chatten kraankede min ookonomi og…

Chatten kraankede min ookonomi og lavede sjov af min indtaagt da jeg nu er paa tidlig pension.

Personen bag skaarmen skrev dette: Havde ikke set spørgsmåler.

Spillet er ikke dyrt, det relativt om et spil er dyrt, alt efter hvad efterspørgsel er på titlen, spillet kan i den hensigt være Billig i forhold til markedsprisen og efterspørgsel.

Alt efter hvor mange penge den enkelte kunne har til rådighed, kan det også afgøre om spillet er dyrt for den individuelle kunde.

Så spillet kan føles dyrt for dig, men fair for en anden og billig for en tredje.

Spillet kostede over 2500 danske kroner

Han skrev derefter

"Jeg er nød til at smutte nu ket skal til møde"

Og stavede endda forkert, ingen former for respekt, ikke koob fra dem. Min soon har desudne vaaret ude for snyderi da de ikke sendte ham det korrekte spil og sendte i stedet et andet og skrev derefter at det var et lignende..

22. november 2023

Hej Grzegorz

vi kan på ingen måde genkende din beskrivelse eller oplevelse.

så vidt jeg kan se har du aldrig handlet på vores hjemmeside.

hvis din søn har handlet på vores hjemmeside, så vil vi meget gerne have et ordre nummer som kan bevise handlen og så vi kan følge op på det.

hvis en kunde ikke får det korrekte spil/produkt, bytter vi altid med et smil, vi lader aldrig kunden i stikken

mvh
Kristian aka Pandafar

Glemt på udgivelsesdagen, men god service følger.

Epic Panda i Aarhus er en fantastisk butik og har god service.
Vi havde forudbestilt nogle ting fra pokemon 151 til afhentning i butikken, det indeholder produkter der frigives på forskellige dage, og jeg spørger derfor i god tid (ca 1.5 måned inden release) om det bliver et problem at kunne afhente på de forskellige dage fra samme ordre. Jeg får at vide at det ikke er et problem og at jeg kan sagtens afhente på begge dage.
Desværre sker der en fejl, så da jeg møder op i butikken for at hente mine ting på udgivelsesdagen, er de ikke blevet plukket på lageret. Der er ikke umiddelbart noget at gøre og jeg kan først få mine ting d. 6. Oktober.
Der sker selvfølgelig fejl, og det er helt ok - men der bør i altså lige have en buffer af ekstra produkter liggende i butikken til uforudsete hændelser... Vi havde glædet os meget til at åbne pakker på udgivelses dagen som alle andre og er selvfølgelig skuffede over at være blevet glemt.

Der var efterfølgende god service og alt er i orden.

22. september 2023

Hej Ole
kæmpe undskyldning for fejl kommunikationen.
det er altid ærgerligt når det sker.

vi har desværre siden den første kommunikation løbet ind i API problemer, det er dataen der kører fra vores hjemmeside til vores økonomi system som er brudt sammen.
det gør blandt andet at vi ikke kan delhæve ordre mere uden at der kommer fejl i regnskabet.
vi har fået et nyt firma på til lave det for os, og de er endnu ikke færdige med, at fixe delen for os med delhævningsregnskab. derfor har vi været nød til at sige nej til delhævninger af ordre.

vi gør også opmærksom på på vores hjemmeside 3 steder om at vi som udgangspunkt ikke delsender ordre.
og hvis man vil have i flere leveringer så skal man afgive flere forskellige ordre 1 for hver udgivelsesdato hvis man gerne vil bestille produkter der udkommer på forskellige tidspunkter.

Det vi kan gøre er at ændre din ordre for dig så der kun er det tilbage som udkommer den 6. oktober, og så sende det som udkom den 22. oktober til Aarhus butikken, så skal det købes gennem kasseapparatet.
det er omstændigt men vi kan godt gøre undtagelsen.

hvis du ønsker dette så kontakt mig endelig på 42501918 så fixer vi det :)

igen kæmpe undskyldning for fejlkommunikationen

mvh
Kristian aka Pandafar

Super venlige

Super venlige, hurtig svar på spørgsmål, hurtig levering. Jeg kan ikke bede om mere. Kristian der styrer shoppen er super flink og svarer tilbage med det samme.

10/10 herfra

1. september 2023

Hyggelig butik og god webshop!

Min kone og jeg var for nogen tid siden forbi butikken, som er rigtig hyggelig, og hvor medarbejderen var virkelig rar! Man fornemmer en ikke-dømmende tilgang til mennesker, hvilket er fedt. 😀

Desuden har vi handlet på webshoppen to gange, hvor det er gået som smurt begge gange.

Kan 100% anbefales at handle hos Epic Panda! :)

God sommer fra os. ☀️⛈️

1. august 2023

Stor anbefaling.

Stor anbefaling.
Engagerede, serviceorienterede og hjælpsomme medarbejdere, som taler til børn såvel som voksne i øjenhøjde. Vi kommer snart igen! :-)

26. juli 2023