Masakra, Zamówiłam 12.07.2026 dwie torebki dotarła tylko jedna, 17.07.2026 zgłosiłam brak towaru. Cały czas eobuwie tłumaczy, że sklep stacjonarny wysyłał paczkę i to sklep stacjonarny nie podjął dzia... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Zdecydowanie odradzam odbiór w sklepie. Sklep deklaruje dostawę w 1-3 dni, tymczasem mija 6. dzień, a paczki nadal brak. Wcześniejsze zamówienia do paczkomatu przychodziły terminowo, co uśpiło moją cz... Se mere
Virksomheden har svaret
Dostawa mój szybko sprawnie ale dlaczego zwrot środków na kartę jeśli jestem stałym klientem Dla mnie to duża kwota na kartę zamrożona Zwrot zawsze do 30 dni i nie było problemu a teraz taka niesp... Se mere
Virksomheden har svaret
Całe zamówienie poszło sprawnie szybka dostawa, dobry kontakt mailowy z informacjami odnośnie statusu zamówienia. Rozmiarówka perfekcyjna do tego miło było skorzystać z kodu zniżkowego który od was d... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
koszmar!!
koszmar!!! sprawa ciagnie się drugi miesiąć, korespondencja trwa.Zamiast jak w zalando wysłać zdjęcie uszkodzonego towaru i ograniczyć swoje koszty przesyłki- żądają odesłania butów.Tak zrobiłam , wypełniony formularz obowiązkowo też ,żądając naprawy lub obniżenia ceny aby starczyło na szewca we własnym zakresie.Uparli się ,że tylko zwrot środków bo nie można naprawić
Dostałam odpowiedź, że mogą tylko zwrócić środki,
ja od początku zaznaczałam,że chcę zostawić obuwie.Cisza ze strony sklepu, w końcu odpowiedź, że podtrzymują stanowisko tylko o zwrocie pieniędzy i czy się godzę, więc dalej czekam na zwrot butów.

Besvarelse fra Eobuwie
Super szybka wysyłka i wogole buty…
Super szybka wysyłka i wogole buty super wszystko sie zgadza

Besvarelse fra Eobuwie
Najlepsze firma sprzedająca markowe…
Najlepsze firma sprzedająca markowe produkty, zwroty bezproblemowe, korzystam już kilka lat i nadal zamierzam :)

Besvarelse fra Eobuwie
Zamówienia zostało zrealizowane tylko w w części brak reakcji sprzedawcy
Zamówienia zostało zrealizowane tylko w połowie, co zgłosiłam bezpośrednio po odbiorze na adres e-mail wskazany na stronie internetowej wraz ze zdjęciami rozpakowanej przesyłki 13.06.2026 r. Wczoraj ponownie wysłałam reklamację na powyższy adres i nie ma żadnej reakcji ze strony sprzedawcy. Dodzwonienie się na podane numery kontaktowe graniczy z cudem. Mi się to nie udało. Uważam, że brak możliwości kontaktu za pośrednictwem aplikacji, brak reakcji sprzedawcy po zgłoszeniu na wskazany do kontaktu adres i nie pełna realizacja zamówienia są niedopuszczalne. Z pewnością jeśli sprawa nie zostanie załatwiona pozytywni nie skorzystam z usług tej firmy nigdy więcej.

Besvarelse fra Eobuwie
Błąd w powiadomieniu i niedotrzymanie terminu dostawy
Chciałabym wyrazić głębokie niezadowolenie z poziomu obsługi klienta oraz logistyki sklepu eobuwie. Zamówienie zostało złożone w zeszły czwartek. Mimo upływu wskazanego w regulaminie czasu dostawy (mamy już środę), proces ten został rażąco wydłużony.
Dodatkowo doszło do poważnego błędu ze strony sklepu: otrzymałam oficjalne powiadomienie e-mail informujące, że zamówienie jest gotowe do odbioru w sklepie stacjonarnym. Po przybyciu na miejsce (co wiązało się z dojazdem z dużej odległości i stratą czasu prywatnego) okazało się, że przesyłki nie ma w punkcie, a czas oczekiwania wydłuży się o kolejne kilka dni. Nie polecam zakupów w tym sklepie ze względu na chaos informacyjny i niedotrzymywanie terminów.

Śmieszna sprawa
Śmieszna sprawa, bo otrzymałam w zamówieniu dwa lewe buty i jeszcze bardziej śmiesznie- każdy w innym rozmiarze.
Zamawiałam je przez aplikację eobuwie.
Chciałam zwrócić tą felerną parę w sklepie stacjonarnym- odmówiono mi ich przyjęcia zarówno w CCC, jak i sklepie stacjonarnym eobuwie. Ostatecznie zwrotu dokonałam przez aplikację.
Od lat kupuję buty i torebki przez stronę internetową, a teraz przez aplikację i nigdy coś takiego nie miało miejsca. Mam nadzieję, że to jednorazowy „żart”.
Poczekam jeszcze, jak zostanie przyjęty mój zwrot.

Besvarelse fra Eobuwie
Zdecydowanie odradzam zakupy w eobuwie
Zdecydowanie odradzam zakupy w eobuwie. Od ponad dwóch miesięcy czekam na zwrot pieniędzy za odesłane produkty. Zwrot został przyjęty, a mimo licznych prób kontaktu sprawa nadal nie została rozwiązana. Brak konkretnych informacji, brak terminów i przede wszystkim brak należnych środków na koncie.
Takie traktowanie klienta jest niedopuszczalne. Po dokonaniu zwrotu klient nie powinien miesiącami dopominać się o własne pieniądze. Jestem bardzo rozczarowana poziomem obsługi oraz sposobem rozpatrywania zwrotów.
To moje najgorsze doświadczenie zakupowe w sklepie internetowym.

Besvarelse fra Eobuwie
Nie zwracajcie nic stacjonarnie!!!
Jeśli coś kupisz e jednym z sklepów stacjonarnych i zrobisz zwrot to oddają pieniądze na karcie podarunkowej, którą będziesz się męczyć, żeby pieniądze nie przepadły. Jak chciałam ją wykorzystać przy zamówieniu internetowym, niestety pojawił się problem techniczny z internetem i nie mogłam do kończyć płatności. Okazuje się że musisz czekać aż ci anulują zamówienie, bo nie ma możliwości ponownej płatności w ciągu 24 godzin, w ogóle trzeba trzeba czekać na meila z linkiem, ale z poziomu konta internetowego nie można tego zrobić. Teraz czekam na zwrot karty podarunkowej, a od razu nie zrobią zwrotu, mimo że po prostu anulowali zamówienie. Promocja na buty w tym czasie pewnie minie, albo skończą się moje rozmiary, i tak bujam się z tą kartą podarunkową od maja!

Besvarelse fra Eobuwie
@ kartony butów adidas były zapakowane…
@ kartony butów adidas były zapakowane w za duży karto, bez zabezpieczenia w środku, co powodowało, że po otwarciu paczki buty były luzem i kartony otwarte. Na jednym bucie była rysa w skutek otarć o kartony wewnątrz paczki.

Towar zgodny z opisem
Towar zgodny z opisem. Numeracja ok. Błyskawiczna przesyłka.

Asortyment
Asortyment, szybkość wysyłki , możliwość zapłaty przy odbiorze.

Besvarelse fra Eobuwie
Pominę fakt że stacjonarnie nie da się…
Pominę fakt że stacjonarnie nie da się niczego dowiedzieć. Kolejny raz gdy dodaje do koszyka drugi produkt by mieć promocję, moje zamówienie zostaje anulowane i płacę tylko za rzecz tańsza która miała być „za darmo” przy zakupie dwóch produktów. Uważam to za oszustwo klienta i serdecznie nie polecam nikomu.

Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia , produkt zgodny z opisem i zdjęciem , promocja a więc korzystna cena , generalnie lubię kupować na Waszej stronie , duży wybór i bardzo dużo fajnych promocji

Besvarelse fra Eobuwie
wysyłka bardzo szybka, ale ....
wysyłka bardzo szybka, ale nie podoba mi się wciśnięcie kartonu z butami do foliowej koperty, która nie zabezpiecza przed zgnieceniem w trakcie transportu oraz ciężko ją wykorzystać do zwrotu

jesteście bardzo szybcy
jesteście bardzo szybcy, sprawni i dynamiczni :)

Besvarelse fra Eobuwie
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.