EnterCard Norge AS Anmeldelser 57

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

The human operator was satisfactory after the call was connected. However, the automated voice was not very clear.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Intercard er en pålitelig aktør. Kredittkortet er trygt, enkelt å bruke og fungerer veldig bra. Kundeservicen er hyggelig og hjelpsom.

Virksomhedsoplysninger

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tilbyr kredittkort til det norske markedet i samarbeid med sparebanker og partnere, samt utsteder sitt eget varemerke re:member. EnterCard er et samarbeid mellom Swedbank og den britiske banken Barclays Bank.

Kontaktoplysninger

4,7

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Quick response

17. december 2025

Besvarelse fra EnterCard Norge AS

Thanks. We appreciate your feedback.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

The credit card offers excellent…

The credit card offers excellent discounts on Hotels.com, which I value greatly since I travel often and use this service regularly. Additionally, I find the customer service to be very good. They are quick to answer the phone, and the employees are both pleasant, accommodating, and solution-oriented.

26. november 2025

Besvarelse fra EnterCard Norge AS

Thank you for your feedback. We’re thrilled to hear that you enjoy the Hotels.com discounts and appreciate our customer service. Your satisfaction means a lot to us.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg snakket med en hyggelig jente som…

Jeg snakket med en hyggelig jente som heter Frida og hun hjalp meg på en helt suveren måte.

27. november 2025

Besvarelse fra EnterCard Norge AS

Tusen takk for tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du fikk god hjelp. Vi setter stor pris på at du deler dette.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det gjelder en reklamasjon

Det gjelder en reklamasjon. Jeg vet ikke om jeg er fornøyd eller ei før saken er avsluttet.

25. november 2025

Besvarelse fra EnterCard Norge AS

Takk for tilbakmelding. Håper alt løser seg på en god måte, og at du blir fornøyd med utfallet.

Enkelt for kunden

Enkelt, greit og veldig fleksibelt. Løsnings og service orientert. Beste selskapet jeg har vært kunde hos.

20. november 2025

Besvarelse fra EnterCard Norge AS

Tusen takk for fin tilbakemelding. Ha en fin dag.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Totalt meningsløs såkalt avbestillingsforsikring.

Har hatt entercard kredittkort i mange år, i år fikk jeg for første gang bruk for å benytte meg av avbestillingsforsikring.
Men den er altså en vits, har lagt ved både legeerklæring og dokumentasjon på reise betalt i sin helhet av kredittkortet.

Men ifølge entercard ønsker de at legen min skal dokumentere hva sykdommen min består av, og de godkjenner heller ikke dokumentasjon på betalt reise selv om de i tillegg helt enkelt kan sjekke dette selv.

Så til de som tenker de har reise/ avbestillingsforsikring inkludert ikke tro det. Er bare svindel.

12. september 2024

Har løpende forbrukslån der

Har løpende forbrukslån der, prøvde å refinansier gjennom UNO fikk nytt tilslag på 2 prosent lavere. Jeg aksepterte og når jeg valgte lånet som skulle refinansieres var jo dems eget, så ble tilbudet trekt med engang . Jeg ringte inn og krevde å få samme betingelsene men ble møtt med hovmod og skyld på systemet! Skikkelig bank 🤡 Styr unna dem og Norwegian

7. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

lite fleksible, ikke løsningsorientert og arrogante

Elendig kundeservice. prøvde å søke om et kort, men ble blankt avvist. de er lite fleksible, arrogante og vurderer aldri utifra skjønn. det er ikke mulig å diskutere med dem i det hele tatt og fofhåndsbestemmer alt ut ifra veldig begrenset data. sånn seriøst? jeg har noe av den beste kredittscoren for folk i min aldersgruppe og har bevist flere ganger at jeg ikke er noen risiko. jeg prøvde å gi dem informasjon de trengte, men ble blankt avvist uten en gang at de tar hensyn til den ekstra infoen som ble tilsendt

1. juli 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.