Egentlig et fint sted, men de ordner golfbanen med larmende maskiner fra før kl. 6 om morgenen, så hvis du gerne vil sove længere, skal du ikke tage et hus i nærheden af den.
Har besøgt Fiskenæs flere gange i løbet af de sidste 10 år og har i det store hele været fint tilfreds alle gangene. Denne gang boede vi i hus 51. Husene er tydeligvis brugte men dækker fint vores fam... Se mere
Elendig og ukontaktbar personale og service på Rømø. Har for to år siden booket lokale til fest i april i år men da corona spændte ben i foråret og festen skulle rykkes, kunne vi hverken før, under el... Se mere
Vi havde booket hus ved Marina Fiskenæs Gråsten fra 29.12.20 til 2.1.21 med adgang til wellness. Pga. Conrona var alt wellness lukket ,hvilket jo er forståeligt, men man må undre sig over manglende... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
På Enjoy Resorts er der noget at komme efter for alle. Bare en enkelt dag, et par dage eller en uge væk fra hverdagen, men alligevel ikke langt væk. Og hvorfor egentligt vente på ferierne og højtiderne? Der er jo altid en anledning til at tage af sted og nyde livet. Her finder du forkælelse til både krop og sind med mange aktiviteter, som f.eks. golf, fitness, bowling, badeland, spa og wellness. Enjoy Resorts finder du på vadehavsøen Rømø og Marina Fiskenæs i Gråsten. Begge resorts ligger midt i naturen tæt på vandet og med højt til himlen. Så der er god plads til masser af samvær med dine nærmeste. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Enjoy your stay!
Vestergade 31 & Fiskenæsvej 2, 6792 & 6300, Rømø & Gråsten, Danmark
- 7475 5655
- info@enjoyresorts.dk
- enjoyresorts.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
God atmosfære og imødekommende personale
Utrolig god oplevelse, i dejlige omgivelser! Personalet er flinkt og hjælpsomt. Jeg var der i slutten af 2014 og havde et rigtigt godt ophold, men i år syntes jeg virkelig de har forbedret sig!!
Jeg vil klart anbefale det til enhver!

Dejligt sted.
Opholdet var fremragende.
Buffeten var lækker til en fornuftigt pris :)

Ringe Facilliteter.
Jeg havde planlagt en romantisk dag med min kæreste og skulle i wellness en hel dag. Vi endte med at være der i 3 kvarter. Det var under alt kritik. Boblebadet var koldt, fodbadene var ikke fyldt og de saunaer der var, var ikke mulige at komme i.
Gulvene var glatte over alt og vi var ved at falde flere gange. Der var intet personale der tog i mod os da vi kom ned til wellness området, og da vi endelig fandt en, vidste hun ikke hvad hun snakkede om.
Vi vil ikke anbefale dette sted til nogen og vi synes det er under ALT kritik.

Lækker ferie
Vi tog på ferie hos enjoy Rømø i august 2014. Jeg havde min mor og mine 2 børn med på 5 og 8 og to dage var min søster der med hendes to børn. Vi boede der en uge og der var intet at klage over. Wellness afdelingen var SUPER LÆKKER især det "døde hav" gjorde forskel på min hud. KANON træningsfaciliteter og generelt god service og udendørs legeområder. Børnepoolen er kedelig men vi var bare i wellness istedet med dem. Lækker lejlighed og gode muligheder for både romantik og børneferie på resort og øen generelt.
Vi blev virkelig positivt overrasket og var chokeret over de "dårlige" anmeldelser her inde...

Besvarelse fra Enjoy Resorts
Bedste service og super flotte lejligheder
Var på weekendophold på Marina Fiskenæs i marts 2014 og har simpelthen fået en service, der var helt fantastisk. Personalet fra både reception, køkken, wellness og rengøring var superbehjælpelige, venlige og imødekommende.
Vi var booket ind i en Penthouse lejlighed med udsigt over vandet og masser af plads. Luksus. Lejligheden var ren og i orden. Vi brugte wellness-området i 2 dage og var fuldstændig udhvilede og afslappede efter vores weekend. I wellness nød vi både boblebad, koldt vandpøl, sauna med urter, dampbad og meget mere. Desuden kan stedets selvbehandlinger (masker og scrubs) klart anbefales, hvis man ikke har booket behandlinger udført af wellness personalet. Vi var babybløde og rene efter vores ophold.
Både min kæreste og jeg står meget uforstående overfor tidligere halvlune anmeldelser af stedet.

Besvarelse fra Enjoy Resorts
Elendig service, og ringe faciliteter
Vi har efterhånden lejet os ind i feriecentre i ind og udland mange gange, i forbindelse med korte ferier og forlængede weekender - dette center tager dog prisen som den absolutre bundskraber i forhold til service og faciliteter. Vi havde booket et juleferieophold på 4 dage, men tog hjem en dag før beregnet. Vi ankom som aftalt og anvist, men receptionen var bemandet med en thailandsk dame, der ikke rigtig kunne tale dansk, og som ikke kunne finde vores nøgle og ankomstpapirer. Hun havde ikke adgang til systemerne, og måtte ringe til en vagthavende, der efter lang tids venten dukkede op - lettere irriteret over situationen. Mens vi ventede bad de en af de ansatte om at gå ned og "smide" de sidste gæster ud af wellness området - velkommen til!
Da vi endelig fik vores hus, var der ingen varme på, og det var hundekoldt - vidste de overhovedet at vi kom? Til vores store skuffelse fik vi en seddel udleveret hvor der stod at "badelandet" kun var åbent mallem 10 og 13 juleaften, og mellem 10 og 14 1. Juledag - samtidig fremgik det at wellnessområdet var lukket begge dage. Det havde været godt at vide inden vi bookede opholdet. Det såkaldte badeland viste sig at være gennemført beskidt, og bestå af en pool og en børnepool. Der er en gammel vandrutchebane, og en klatrevæg ifbm. poolen. Beslagene ved både vandrutschebane og klatrevæg er meget rustne, skruerne er frit tilgængelige, så man kan skære sig på dem, og rundt langs poolen er overløbsristene i stykker, så små børn kan falde ned i den, og sidde fast. Som beskrevet andetsteds her på siden er servicen nærmest kundefjendsk, og forholdene er under al kritik. Som også beskrevet af andre, er husene meget spartansk indrettede, og kan man finde mere end en tv kanal, skal man være heldig. Vi kommer aldrig tilbage, og vil anbefale alle andre også at holde sig langt væk. Skandaløst ringe sted!

Besvarelse fra Enjoy Resorts
Ikke af den kaliber som de lægger op til
Jeg var meget tilfreds med selve centret, hvor man har pool, spa og behandlinger. Det var super godt indrettet og fungerede godt. Personalet var meget søde og hjælpsomme. Desværre blev det overskygget, af et luksus hus, som ikke fungerede som det skulle. Vi havde bestil et weekend ophold og ankom fredag aften. Gæsterne var min datter på 1 1/2 år, min søn på 14 år og hans kammerat + mig (kvinde). Lyset virkede ikke ved ankomst og jeg måtte bruge 1 1/2 time fra 19.30 - 21.00 på at skaffe og vente på hjælp. Fejlen skyldtes defekt i udelys, som de godt kendte til. To skabslåger kunne ikke lukkes, ødelagt brødkurv stod fremme, beskidt gryde i skab, rengøringsmidler og gammel mad i skabene, beskidt babymadras og to voksendyner, pletter på topmadrasser på begge soveværelser, gammelt tørt slik i kiosken, gulvet ikke vasket i underetage ved ankomst. Betalt for fladskærm som ikke var der. CD-anlægget virkede ikke. Stedet lægger op til luksus, men lever ikke op til det. Brugt for meget tid på at ordne ting der burde være i orden ved ankomst.

Besvarelse fra Enjoy Resorts
Helt ufatteligt beskidt og meget slidte faciliteter.
En forlænget weekend med familien skulle for første gang holdes hos Marina fiskenæs. Da vi kom manglede der op til flere pærer i lamperne i hytten, toiletbrættet var flækket og afløbet i brusekabinen virkede ikke. Da vi så alle drog afsted mod badelandet var det et skræmmende syn der mødte os. Aldrig har vi set så ulækkert et omklædningsrum. Hos damerne lå det store bunker hår på afløbsristen, hos herrerne var sædet i saunaen godt og grundigt ødelagt og både i dame og herreomklædning var gulvet slimet og glat så flere børn gled og slog sig rigtig slemt. Vinduerne var så beskidte at man ikke kunne se ud af dem og der var flere borde i bistroen der var gået i stykker. Desuden syntes vi alle det var meget uhygiejnisk at man skal igennem bistroen på bare fødder for at komme fra badelandet og ind til wellness afdelingen - vel at mærke samme bistro som man går ind i med sko på når man har klædt om.....!!!!!! Vi havde en lille dreng med på vores ophold og han var alvorlig syg efter opholdet og sygehuset mente der var et direkte link til opholdet på Marina Fiskenæs. Vi klagede over det ved afrejsen men den utrolig kundeFJENDTLIGE receptionist havde ikke meget til overs for vores oplevelser.....! Helt sikkert et sted vi ALDRIG kommer igen!

beskidt og dårlig planlægning
Har noget familie som har et hus tilknyttet centret. Nu har vi været der nogle gange efterhånden.1 gang havde de ikke styr på nøglen til huset... havde bestilt noget weelness til fruen og jeg ,men da vi skulle til behandlingerne , var de rykket og vi kunne ikke få behandlinger samme tid lige pludselig..vi aflyste det hele. Det skete så også sidste gang vi var dernede, der kunne de heller ikke overholde tiderne..
Huset har ikke været gjort ordentlig rent nogle af gangene ,emhætte overfedtet med bacon fedt, beskidte gulve, gammelt slikpapir under sengene m.m. I køkkenet mangler der altid et eller andet service... håndtagene i dørene sidder løse
I badelandet var der beskidt og der manglede sæbe i omklædningen ... koldt vand i børnepoolen...