Energii Anmeldelser 264

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 194 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være dygtige, nærværende og gode til at tilpasse øvelser, så alle føler sig trygge og kan deltage uanset dagsform. Mange fremhæver den hurtige administration og den gode kundeservice, som altid er hjælpsom, imødekommende og venlig. Folk sætter pris på den effektive service og de hurtige svar, selv uden for normale åbningstider, hvilket skaber en professionel og behagelig oplevelse. Dog har nogle kunder haft negative oplevelser med kundeservice, hvor de følte sig ignoreret, eller at deres henvendelser ikke blev behandlet ordentligt. Der var også enkelte tilfælde, hvor instruktører blev opfattet som uimødekommende eller uprofessionelle, og hvor udstyret ikke blev rengjort mellem holdene.

Det, folk taler mest om

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, især instruktørerne, som beskrives som dygtige,... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice, idet mange roser den hurtige administration og den... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser den hurtige administration og gode kundeservice,... Se mere

Instructions

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med instruktørerne, som beskrives som dygtige, nærværende og... Se mere

Response time

Anmeldere nævner positiv feedback om responstid, hvor mange kunder roser den hurtige og hjælpsomme... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Se mere

Jeg kan godt anbefale Energii som reformer studio. Især kan jeg lode: -kvalitet af træning -antal studio og mulighed for at deltage på forsskællige hold pg eksperimentere -mængde af kurser -hurti... Se mere

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i at kunne benytte flere centre på forskellige lokationer. Det giver mig frihed til at træne, når det passer ind i min hverdag. Jeg træner på forskellige... Se mere

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Energii. For mig har det været vigtigt at finde en træningsform, der både er effektiv og samtidig tager hensyn til min energi og mit niveau – og det føle... Se mere

1. Pilatesstudie
  2. Core-træning
  3. Fitnesscenter
  4. Fitnessundervisning
  5. Personlig træner

Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 1 uge

Pilates masseproduktion

Havde 3 prøvetimer i Søborg. Stegende hedt lokale under loftet, ingen luftgennemstrømning.
Reformer maskinerne er af dårlig kvalitet, og undervisningen levede slet ikke op til den standard, jeg er vant til fra Reeform. Der var ingen individuel feedback hos Energii og instruktørerne var af meget svingende kvalitet. Høj dunkende musik, en instruktør der skriger ind i en mikrofon, tonsvis af reformere - det generelle indtryk er masseproduktion. Desuden varer timerne kun 50 min og koster det samme som andre steder, hvor timerne rent faktisk varer en time (60 min).
Jeg bruger altid handsker, men det virker hysterisk, at man ikke kan træne hos Energii uden handsker. Helt tosset at se folk træne med gummihandsker på i varmen!?
Bryder mig ikke om Energii's koncept.

7. juli 2025

Kære MLG,

Mange tak for din feedback – den er meget værdifuld for os, og vi er kede af at høre at træningen ikke levede op til dine forventninger.

Skulle du på et tidspunkt få lyst til at give os en ny chance, er du meget velkommen til at kontakte os på info@energii.dk. 💚

Hilsen energii

Energii har gjort en KÆMPE forskel for…

Energii har gjort en KÆMPE forskel for mig. Det har hjulpet mig igennem en svær tid, OG jeg er blevet sindssyg stærk! Træningen er fantastisk effektiv, instruktørerne er pivdygtige, hjælpsomme og søde, og der er fællesskab og glæde blandt os, der træner. Jeg ELSKER at komme hos jer!

15. august 2025

Kære Mille,

Tusind tak for dine smukke ord 💜 Det rører os virkelig at høre, at energii har kunnet støtte dig igennem en svær tid – og samtidig gøre dig stærkere. Det er præcis det, vi ønsker: at skabe et trygt sted med glæde, fællesskab og træning, der gør en forskel.🤗🥰

Vi er så taknemmelige for at have dig som en del af vores fællesskab – vi elsker at du kommer hos os.😘

Hilsen energii

Super god og hurtig service

Super søde og gode instruktører, og mega god og hurtig service hvis man har brug for hjælp! Er vildt glad for min oplevelse indtil videre

13. august 2025

Kære Victoria,

Tusind tak 🤗💛
Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for både instruktørerne og servicen!
Rigtig god træning 💪

Hilsen energii

Effektiv og professionnel på alle måder

Jeg har gået hos Energii i mange år og altid være meget tilfreds med den meget professionnelle måde, som firmaet drives på. Altid effektivt og serviceminded. Gitte Salling har drevet det vidt og sørger for at uddanne instruktørerne således at man altid går glad fra træning.

12. august 2025

Kære Astrid,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏
Vi er så taknemmelige og ydmyge over dine venlige ord. Det glæder os virkelig at høre, at energii og Gittes store indsats og didikation gør en forskel, og at du altid går glad fra træning! 💛

Hilsen energii

Fra skeptiker til lykkelig reformer-junkie 💪✨

For ca. 2 år siden blev jeg overtalt til en prøvetime hos Energii i Greve af en veninde. Jeg syntes dengang, at 799 kr./md. for fri træning var lige pebret – især når jeg kom fra crossfit til lavere pris. Men crossfit gav mig også flere skader, end min dengang 50-årige krop kunne bære.

Hos Energii gik der ikke længe, før jeg var solgt. Reformer-træning, stretch & mobility og yoga har gjort underværker for min krop – så meget, at venner og familie nu kommenterer på at jeg ser veltrænet ud... 😅. Jeg træner reformer ca. hver 2. dag og topper ofte med stretch & mobility eller yoga – fordi det giver mig så meget glæde og overskud i hverdagen!

I dag tænker jeg aldrig over prisen – det føles som en investering i både krop og sind. Og som kirsebærret på toppen: Trænerne er altid fulde af smil, godt humør og leverer et kærligt, men effektivt, “spark i bagpartiet”.

Konklusion: Jeg kom for at prøve. Jeg blev for at blive. Og jeg elsker det! ❤️

Kæreste Mette,

Wauw – sikke en fantastisk rejse at læse om! 💚
Det gør os virkelig glade at høre, hvordan træningen hos energii har gjort så stor en forskel for både din krop, dit sind og din hverdag.
Tak fordi du deler din oplevelse så ærligt – og for at have givet reformer, stretch & mobility og yoga chancen.
Vi er lykkelige for, at du er blevet en del af energii-familien, og vi glæder os til at give dig mange flere smil og kærlige “spark i bagpartiet” 💪❤️

Altid gode oplevelser i Energii Greve

Altid dygtige og energiske instruktører i Energii Greve 💫 De forstår at sammensætte en fed træning, men med fokus på alternativer, hvis nødvendigt. Den største anbefaling herfra!

Kære Lotte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse⭐
Vi er så glade for at høre, at du oplever vores instruktører i energii Greve som både dygtige og opmærksomme – og at træningen rammer plet for dig.
Det betyder meget for os med din anbefaling!

Altid god stemning

Altid god stemning, dygtige instruktører og motiverende træning 🌼

Kære Mille,

Tusind tak for din dejlige feedback! 🥰
Det glæder os meget, at du oplever god stemning, dygtige instruktører og motiverende træning hos os.

Bedste træningscenter

Bedste træningscenter! Altid fantastisk stemning, skønne motiverende instruktører. Og så er det perfekt at kunne mikse reformer med træning i Heat it up.
Tak for Jer😄

10. august 2025

Kære Pia,

TAK for dig og din fine anmeldelse!💚
Vi er så glade for at høre, at du nyder stemningen, vores instruktører og ja - mikset mellem reformeren og Heat it up-træningen er genial.🥰

Hilsen energii

Kan på det varmeste anbefale E N E R G…

Kan på det varmeste anbefale E N E R G I I ❣️

Jeg har trænet i Energii i årevis og navnet er lige præcis hvad man får 😊 Naturligvis udover en forbedret form og kondition 💪
Jeg er vild med, at hver instruktør har sine egne variationer og sammensætter timerne forskelligt, for det gør, at tiden flyver afsted mens jeg får trænet.
& så er det bare et super hyggeligt community at komme i.

Hej Helen,

Mange, mange TAK for dit skønne skriv! 💚
Det gør os så glade, at du har trænet hos energii i så mange år, og at både variationen i træningen og det hyggelige fællesskab betyder meget for dig.
Det er en fornøjelse at have dig med på holdene 🥰

Hilsen energii

Stærkt vanedannede træningscenter med…

Stærkt vanedannede træningscenter med meget dygtige, energiske og dedikerede instruktører.

Kære Camilla,

Mange tak for din fine anmeldelse! 💚
Vi ved godt, at træningen hos os kan være stærkt vanedannende – og vi elsker, at du også oplever det sådan. Tak for dine søde ord om vores dygtige og dedikerede instruktører. 🥰

Elsker min træning ❤️

Energii Greve er mit andet hjem ❤️ Verdens bedste træning !! Verdens dygtigste og sødeste instruktører!! ❤️❤️ OG som bonus har jeg mødt mange skønne venner og veninder 🇩🇰🇩🇰

Kære My,

TAK for din fantastiske anmeldelse – vi bliver helt rørte! 🤗💛
Det betyder så meget for os at høre, at energii Greve føles som dit andet hjem, og at både træningen, instruktørerne og fællesskabet har givet dig så mange gode oplevelser og venskaber. ❤️

Hilsen energii

Jeg kom til at fejlklikke en træning og…

Jeg kom til at fejlklikke en træning og kunne ikke få klippet retur via app'en. Sendte derefter en mail og få timer senere var det løst.

Sjælden positiv oplevelse :-)

Hej Christian,

Hvor er det dejligt at høre, at det blev løst hurtigt for dig! 👌💚
Tusind tak for din anmeldelse – vi er glade for, at vi kunne hjælpe.

Hilsen energii

Verdens bedste træning med de…

Verdens bedste træning med de allerbedste instruktører, som giver os styrke, motivation, gejst og glæde.
Der er god atmosfære og hyggelig stemning blandt medlemmerne, hvilket gør, at man aldrig fortryder en træning hos Energii. 🤩💪🏼❤️

Kære Britt,

Tusind, tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! 💚
Det er fantastisk at høre, at træningen giver dig styrke og motivation – og ikke mindst et smil på læben. 🤩
Vi elsker, at atmosfæren og fællesskabet hos energii kan give netop den følelse.🥰

Hilsen energii

Jeg kommer (næsten dagligt) i Energii i…

Jeg kommer (næsten dagligt) i Energii i Greve. Elsker det ! God træning med engagement og dygtige instruktører og skønne mennesker. Det giver mig Big time energii :-)

Besvarelse fra Energii

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 💛
Vi er SÅ glade for at høre, at du nyder træningen i Greve og får big time energii😊 af vores instruktører og dejlige fællesskab.

Super fed træning hos Energii

Super fed træning hos Energii , altid søde trænere og dejlige hårde trænings timer , som giver udbytte for en.
⭐⭐⭐⭐⭐
Kan varmt anbefales

Kære Thomas,

Tusind, tusind tak for dine fine ord – og for alle de år, du har været en del af energii💚
Dejligt at du fortsat nyder træingen.

Hurtigt og hjælpsomt svar

7. august 2025

Kære Mette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚
Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet et hurtigt og hjælpsomt svar – det gør os så glade!

Hilsen energii

Super service og fantastiske undervisere

Super centre, mange hold og fantastiske undervisere

6. august 2025

Kære Christina,

Tusind, tusind tak for din fantastiske besked! 💚
Super dejligt at høre, at du er glad for centrene, holdene og vores dygtige instruktører – det betyder virkelig meget! 🙏

Vi glæder os til at se dig snart igen til masser af god træning og endnu flere stærke oplevelser!

Hilsen energii

Super service og hurtig opfølgning på…

Super service og hurtig opfølgning på spørgsmål. Fantastiske instruktører og center (Nordhavn)

4. august 2025

Kære Pia,

Tusind mange tak for din søde besked!
Det betyder virkelig meget for os at høre – og vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse 🙏

Vi glæder os til at se dig igen i Nordhavn! 💪✨