Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg var begyndt at miste motivationen i mit tidligere træningscenter, og min krop kunne simpelthen ikke holde til den form for træning længere. Jeg fik tilbudt 3 gratis prøvetræninger hos Reformer Fitness – og allerede efter 2. gang var jeg helt hooked!
Jeg meldte mig ind med det samme, og siden da har jeg været afsted 3-4 gange om ugen. Jeg kan allerede mærke og se resultater, og det føles fantastisk at finde en træningsform, der både udfordrer, styrker og samtidig er skånsom for kroppen.
Instruktørerne er super dygtige, atmosfæren er motiverende, og man føler sig altid godt tilpas – uanset niveau. Kan varmt anbefale Reformer Fitness til alle, der vil have en effektiv og samtidig skånsom træning.

Besvarelse fra Energii
De er gode og hurtige til at hjælpe, hvis man har brug for hjælp eller har spørgsmål. De er meget behagelige at kommunikere med

Besvarelse fra Energii
5 stjerner for jeres instruktør Andrea. Hun har Reformer og Hot hold på Frederiksberg og Lille Kongensgade. Hun er FANTASTISK! Hendes fede energi og lækre tekno musik, kan altid presse en til at give den ekstra gas. Hun er helt genial og er klart grunden til at jeg forsætter i Energii. En af de instruktører der formår at give ægte sved på panden og gøre hele kroppen øm. Kæmpe tak til hende!

Besvarelse fra Energii
Træner på Strandlodsvej og er meget glad for det, super gode trænere og dejligt rent sted, dog synes jeg der tit er presset mellem holdene da der kun er 10 minutters pause og synes også at hvert hold kunne have et fokuspunkt så som “ben og glutes” mave” eller “arme/overkrop”

Besvarelse fra Energii
Jeg har indtil nu været rigtig glad for at træne hos Energii Roskilde. Dygtige instruktører, gode hold og en behagelig stemning. Men desværre har jeg haft en oplevelse, der har ændret mit syn på stedet.
For en uge siden stillede jeg mine næsten nye Birkenstock sandaler i gangen, som man jo gør. Da jeg kom ud fra træning, var de væk og i stedet stod der et par slidte sandaler, én størrelse større end mine egne. Det er altså ikke bare en forbytning, men nogen har taget mine sko og efterladt deres egne, som jeg hverken kan passe eller bruge.
En af instruktørerne var sød og sagde, at hun ville sende en besked ud til deltagerne fra de hold, jeg havde været på. Hun fik både mit navn og telefonnummer. Det gav mig håb. Men nu er der gået en hel uge, og jeg har stadig ikke hørt noget.
Jeg valgte derfor selv at kontakte deres kundeservice, men der fik jeg bare svaret, at de ikke kan gøre noget. Og så står jeg her – uden mine egne sandaler og med nogle gamle, slidte, for store sko, som jeg ikke kan bruge.
Det er virkelig skuffende. Jeg forstår godt, at det ikke er centerets ansvar, hvad andre medlemmer gør, men når ens ting bliver taget, forventer man som minimum, at stedet forsøger at hjælpe. Det føler jeg ikke, de har gjort.
Hvad skal jeg gøre næste gang? Tage både sko og jakke med ind i træningssalen? Det kan jo ikke være meningen.
Jeg er ærgerlig, frustreret og føler mig overladt til mig selv. Jeg havde håbet på en mere seriøs håndtering.

Besvarelse fra Energii
Jeg har dyrket reformertræning i et par måneder hos et andet studie og glædede mig til at prøve dette, især fordi prisen lød attraktiv i forhold til, hvor ofte man kunne deltage. Desværre var oplevelsen virkelig skuffende. Klassen virkede rodet – det føltes som om, instruktøren fulgte en YouTube-video, og øvelserne hang slet ikke sammen.
Der var alt for mange deltagere, og instruktøren gik ikke rundt eller gav nogen form for vejledning eller korrektioner. Der var ingen fokus på teknik eller individuel støtte.
Jeg betaler hellere lidt mere for en professionel og tryg træning med en kompetent instruktør, der rent faktisk underviser og engagerer sig i deltagerne.

Besvarelse fra Energii
Jeg har gået on and off til reformer de sidste 2 år hos energii. Hvor jeg i de fleste perioder har været tilfreds, især for de ældre instruktører især på Amager.
Der er dog på sidste kommet rigtig mange nye instruktører, som enten bruger mere tid på at snakke med veninder eller under timen. Det er blevet “nærmere en skåne reformer”. Timen er 50 min, men indkluderer altid minimum 10-12 min for opvarmning samt nedvarmning. Flere hold der bliver aflyst to timer før, grundet for lidt tilmeldte især om formiddagen. Jeg havde desværre også en oplevelse med en instruktør, hvor vi nærmest snakkede i 5 min under træningen, fordi hun ikke mente jeg skulle tage ekstra fjedre på. Jeg føler det er mit eget ansvar om jeg vil træne tungere eller ej, da det desværre er blevet “hygge reformer”.

Besvarelse fra Energii
Jeg har lige været til "gratis" prøvetime på Frederiksberg, og selve timen var egentlig god nok. Men da timen var begyndt kom underviseren hen til mig og sagde, at jeg ikke kunne træne med uden handsker. Hun sagde at hun komme med nogen til mig, som jeg kunne betale for bagefter. Først efter timen fandt jeg ud af, at de kostede 200 kroner.
Jeg synes det er lidt tarveligt at være tvunget til at bruge 200 kroner på en ellers gratis prøvetime. Firmaet kunne måske have nogle lånehandsker til førstegangselever, så man lige kan beslutte om det overhovedet er noget man vil til igen, før man investerer i det.

Besvarelse fra Energii
Jeg har været medlem hos Energii i seks måneder og har været rigtig glad for det. Men da jeg ønskede at opsige mit abonnement d. 18. februar, fik jeg aldrig svar. Jeg har nu skrevet tre mails og forsøgt at kontakte dem via Instagram – stadig uden nogen form for respons.
Det kan simpelthen ikke passe, at det skal være så besværligt at opsige et abonnement. Det virker useriøst, og jeg er meget skuffet over håndteringen. Kundeservice bør være langt bedre!

Besvarelse fra Energii
Jeg har lige været i Holte hos Majbritt Lyckhage til Heat it up Stretch/meditation.
Det er en fornøjelse at være på Majbritts hold. Der er altid styr på alt fra musik, stemningen, lys til Vores program. Hun giver alt hvad hun har og mere til :-)
Et ønske kunne være, at måske man kunne få 60 minutter eller 90 minutter, så man fik det optimale ud af de her timer.
Jeg kan varmt anbefale hendes timer. Hun er teknisk dygtig og Der er altid rift om pladserne på hendes hold, så book i god tid!

Besvarelse fra Energii
Energii er umiddelbart et fint koncept med mulighed for reformer og andre træningsformer. Jeg har gået der i et halvt år, og jeg har oplevet at blive råbt af af instruktørerne, dårlig kundeservice når man skriver med dem på mail og alt for høje priser ift., hvad man får som kunde. Du får reelt 40 min. træning og ikke én time eller 55 min. Jeg har oplevet flere instruktører, der i mindre grad viser øvelserne og er nærværende og som i stedet for er mere fokuseret på deres telefoner eller venner på holdene.

Besvarelse fra Energii
Var med til et hold i Nordhavn igår med Charlotte. Og hold nu kæft hvor var det den bedste oplevelse nogensinde! Hvis hun kunne havde jeg givet hende 10 stjerner. Virkelig hård men fed træning. Kæmpe succesoplevelse, det bliver ikke sidste gang!

Besvarelse fra Energii
Jeg vil egentlig bare gerne rose Cecilie Zorn.
Hun er virkelig fantastisk! 🫶🏽 . Hendes træning er virkelig hård, men også effektiv. Så er hun super god til at motivere en. Jeg prøver så vidt som muligt altid at booke hendes hold. Hun er rigtig god til at skifte mellem øvelserne, så selvom jeg har trænet på hendes hold mange gange, føler jeg aldrig man laver de samme ting. Hun har en super fed energi, og er altid glad og frisk. Det smitter virkelig af på en.
Syntes hun fortjener en masse ros, for hun gør det virkelig godt❤️

Besvarelse fra Energii
Overall er holdene og trænerne gode. Men: Jeg købte i sommer et 10 x træning til 1300 kr. for at kunne træne i ny og næ med min hustru. Kortet udløber efter 6 mdr og da jeg gerne vil bruge mine sidste 5 klip, skal det forlænges til 149 kr - pr. ekstra måned. Det synes jeg godt nok er ærgerligt og lidt frækt.

Bedste time på Nørrebro med Charlotte Strøm. Hårde øvelser og mega-god energi✨

Besvarelse fra Energii
Har jeg har haft en fuldkommen uacceptabel kundeoplevelse. Jeg har trænet i energi i nogle år, men har fået en lyskeskade. I går møder jeg op i centeret til træningstid, men da jeg træder ind i centeret får jeg en voldsom smerte i lysken og må derfor kapitulere. Jeg går i skranken og siger at jeg må opgive træningen. Instruktøren kan ikke afmelde mig holdet og beder mig om at skrive til kundeservice, så jeg ikke får en bøde og oplyse at jeg har talt med hende på stedet. Det gør jeg, men får svar om at jeg ikke kan afmelde mig holdet selvom jeg mødte frem og ikke kunne træne og jeg får en bøde på 75,- jeg er målløs over den forretningsstrategi Energii kører overfor deres kunder.
Energii Holte, Skånson Reformer, burde have 12 stjerner for super dygtige, empatiske trænere, aldrig aflyste timer, altid plads for venteliste-tilmeldte. Fantastisk sted. TAK!
Jeg havde lige som mange andre en utrolig uprofessionel oplevelse med kundeservice - eller hvad der åbenbart var en korrespondance med hende der skulle være chef for afdelingen i Holte og Hørsholm. Jeg skulle på et hold hvor underviseren desværre blev syg (hvilket er helt ok, og noget man jo desværre ikke kan gøre for), men jeg stod sammen med 24 andre deltagere og ventede i 45 minutter uden at modtage nogen besked om, at instruktøren var syg. Først 45 min efter timen skulle være startet får vi en besked da vi selv skriver til Energii, hvilket jeg finder yderst kritisabelt.
Jeg har fuld forståelse for, at sygdom kan opstå, men at informere os så sent, og så med efterfølgende mailkorrespondancer hvor kundeservice er utrolig flabede og nærmest siger at jeg lyver. Det er ikke OK.
Dette er ikke den oplevelse, man forventer som betalende kunde, og det virker til, at der er et mønster af manglende respekt for kundernes tid og oplevelse.
Jeg har ellers været glad for deres træningscentre (hvilket skyldes at der er nogle super søde instruktører), men denne oplevelse inkl. ligende situationer har fået mig til at opsige mit medlemsskab og i stedet finde bedre alternativer. Jeg håber, at denne klage vil blive taget alvorligt og energii vil revurdere deres tilgang til kundeservice.
Helt vildt flabet kundeservice! De aflyser en time først 50 min efter timens begyndelse og lader 27 piger stå og vente i en opgang med et låst lokale:( Jeg skriver til kundeservice, da vi ingen melding har fået, som ingen empati har. Andre steder havde givet en form for kompensation for det, da tid ikke er gratis, og vi nu alle har spildt en søndag eftermiddag, som man kunne have brugt på noget andet. Kundeservice er flabet og siger at der i medlemsbetingelserne står at der er ingen form kompensation - det eneste der står er “aflysninger kan forekomme”, hvilket er meget ukonkret og ikke bør gælde for aflysninger som først bliver meldt på det tidpunkt hvor timen skulle være afsluttet. De udviser ingen sympati for situationen, og er helt ligeglade med deres kunder. Øv!
Er ellers glad for træningen og centrene generelt, men nu er det anden gang jeg har skrevet til kundeservice om en sag, og de har ingen respekt!