Har gået hos Energii i mange år og i forskellige centre, primært Hørsholm, Holte og nu Helsingør. Alle instruktørerne er virkelig dygtige, og timerne flyver afsted på den gode måde. Har varieret mit m... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Energii er verdens største Reformer kæde og er etableret og drevet af Gitte Saling. Reformer holdene hos Energii består af holdtræning. Udover, at du kan træne med en partner, kan du samtidig møde andre der deler begejstringen ved, at træne på Reformeren. Træningen på Reformer er en fantastisk - uanset alder og baggrund. Reformeren er relevant for alle – skånsom og samtidig udfordrende. Du vil allerede efter din første workout kunne mærke, hvordan du på samme tid har fået styrket alle dine muskler og strukket kroppen godt ud. Reformertræning SKAL prøves på egen krop. For det er netop din krop, der vil fortælle dig, hvor effektiv træningen er... energii har også Heat it Up træning i 4 af centrene. Her dyrkes Yoga, Stram Op, Puls & Styrke samt Cirkel træning, Trx og Mobility.
Bernhard Bangs Allé 31, 2000, Frederiksberg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtig svar på mail og forståelse for, hvorfor jeg desværre ikke fik afmeldt min træningstid i tide.

Besvarelse fra Energii
Har det delt med oplevelsen i Energii Roskilde. Træningen er effektiv og hård, hvilket er godt. Mange instruktører er søde og har gode programmer, der passer til den store gruppe med meget forskellige udgangspunkter. Enkelte, fx hende der styrer centeret, har en giftig energi, der virker demotiverende. Der bliver ikke skabt et trygt rum, der giver lyst til at komme igen. Fx overhørte jeg på et tidspunkt en kvinde lidt forsigtigt meddele, at hun havde problemer med hoften og derfor kunne være begrænset i nogle øvelser. Hun blev mødt af følgende svar: ‘så begynder undskyldningerne allerede’. Kvinden sagde ikke mere, men så skamfuld ud.
Det holder jo ikke m, at man ikke kan meddele instruktøren at der er øvelser man ikke kan lave. Virkede meget uprofessionelt - og uempatisk.
Og så bør kæden måske overveje, om de skal lave retningslinjer ift musikken. Træningen virker på mine myoser i nakken, men ekstremt højt (så højt at man ikke kan høre hvad instruktøren siger) DJ Aligator mix har modsatte effekt.

Sød, venlig og serviceminded service hos Energii! 👌

Besvarelse fra Energii
Det var sjovt at prøve og synes det var en rigtig god træning.

Besvarelse fra Energii
Min mand og jeg har trænet i Energii i Greve i hhv. 2½ og 4 år og møder altid glade, dygtige og imødekommende instruktører både til reformer, den funktionelle træning i varmen på cirkel- og stram op-holdene og på de mere aflastende hold med mobilitetstræning, stræk og yoga 🤸🏼🏋️🧘♀️
Supergod træning og instruktion, som altid tilpasses den enkelte – alt efter om man har skavanker, der kræver lidt alternative øvelser, eller man motiveres af et kærligt los bagi og en sjov kommentar 😂 De har helt styr på, hvem der får energi(i) af hvad, og skaber god stemning og et godt fællesskab om træningen. Og faktisk på tværs af aldersgrupper, som er en anden fin ting ved træningsformen - alle kan være med på egne præmisser.
I øvrigt fede, energiske playlister 🎶💃
Vi træner også en gang imellem med vores datter i Energii på Frederiksberg - samme gode oplevelse 🤗

Besvarelse fra Energii
Det er en rigtig god træningsform, hvor man til hver træning kommer hele kroppen igennem.

Besvarelse fra Energii
Altid fantastisk træning og altid super service hvis man har brug for hjælp til medlemsskab mm

Besvarelse fra Energii
Søde imødekommende personale/instruktør.. gode øvelser - god guidet tur hver gang især hvis man er udfordret på øvelser ..

Besvarelse fra Energii
Super service da jeg havde glemt min telefon, selvom der var lukket hjalp de med at få den skaffet til mig.

Besvarelse fra Energii
Jeg elsker reformertræning hos Energii og anbefaler det til alle, jeg snakker med!
Der er rigtig mange dygtige instruktører på Strandlodsvej, hvor jeg går - særligt er jeg glad for Maibritts og Isabellas hold, som bare er geniale med højt humør og fokus på teknik og statisk træning 🙌🏼🤸🏼♂️

Besvarelse fra Energii
Har trænet i Energii i noget tid nu. Og har prøvet flere centre. Træningen er fantastisk, og jeg synes trænerne er enormt dygtig til at navigere et helt hold så man får rettet sin teknik ind.

Besvarelse fra Energii
Fantastisk service super energi proff instruktør - vi er glade 🌟🌟🌟

Besvarelse fra Energii
En af de bedste ting jeg har gjort for mig selv. Mega god træning, venlige og erfarne trænere, hjælpsom og hurtig support. Det hele er meget ordentligt og let, og der er mange valg hvis man vil variere hvornår man træner.
Tak!

Besvarelse fra Energii
Jeg har været i kontakt med Energii vedr. nogle prøvetimer og oplevede hurtigt svar og virkelig god kundeservice. Jeg ser frem til at prøve træningen af, det starter i hvert fald godt 🥳🤩

Besvarelse fra Energii
Svarer hurtigt og er fair i muligheden for ændring i abonnement.

Besvarelse fra Energii
Havde den bedste oplevelse med deres kundeservice, helt fantastisk!
Jeg er opereret i ryggen to gange og har svært ved at finde, noget træning der passer til mig. Så jeg havde glædet mig, til at prøve reformer hos Energii, men da jeg skal til min prøve time, er der kommet nyt vejarbejde og jeg kommer 5 min for sent, vedhæftet et billede, så de kan se, at jeg sidder udenfor døren. Jeg vælger selvfølgelig ikke at gå ind, og er virkelig æv over, at jeg mister min prøve time, ved det er min egen fejl. Jeg skriver til kundeservice og fortæller dem situation, de er så søde og imødekommende, de giver mig en ekstra prøve timer, sikke en kundeservice!

Besvarelse fra Energii
Mega fed træning, uanset hvilken instruktør som har timen! Træningsformen - og Energii-centrene - kan kun anbefales!