Epoq Danmark - Køkken og Bryggers Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 61 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder roser den fremragende service og kompetente vejledning fra personalet, især sælgere. Forbrugerne oplever medarbejderne som yderst hjælpsomme, lydhøre og tålmodige, hvilket gør køkkenkøbsprocessen nem og behagelig. Den professionelle tilgang og gode opfølgning sikrer en positiv oplevelse. Dog oplevede nogle kunder betydelige udfordringer med produktkvaliteten, herunder låger og skuffer der ikke passede, samt materialer der hurtigt viste tegn på slid. Et mindretal af anmeldere var utilfredse med kundeservicen, som var præget af lange ventetider, manglende opfølgning og vanskeligheder med at få løst problemer. Flere rapporterede også om forsinkelser i leverancer og ufuldstændige køkkener.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med produktet, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med deres nye... Se mere

Service

Kunder deler tvetydige meninger om service, hvor mange roser den professionelle, venlige og imødekommende... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdere for deres... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservice tvetydig, hvor nogle kunder rapporterer om en fantastisk oplevelse med... Se mere

Quality

Kunder noterer tvetydige oplevelser med kvaliteten, hvor nogle udtrykker stor tilfredshed med deres nye... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg kunne købe nye låger og skuffer fronter til mit Ikea køkken fra 2009 som trængte til en renovering. Desværre passede de prefabrikerede monteringshuller i de nye skuffefronter ikke med de gamle IKE... Se mere

Jeg har valgt epoq køkken uden at tænke om det var en god løsning for mig, men det blev en god oplevelse. Nem samling af skabe, nem montering og god kvalitet. Vi fik alle delene. Designet var godt,... Se mere

Fantastisk god kundeservice ved Epoq køkken i Elgiganten i Ålborg. Især sælgeren Andreas har gjort vores køkkenprojekt til en god oplevelse. Han har været god til at komme med forskellige løsninger,... Se mere

Vi har købt et Epoq køkken og står kun tilbage med positive oplevelser! Tilbage i December 2025 bestilte vi et Epoq køkken. Vi bookede et møde med Esra fra Epoq og derfra gik det stærkt. Få... Se mere

Om Epoq Danmark - Køkken og Bryggers

Epoq er køkken og bryggers i nordisk design og tilbyder tidløs elegance og funktionalitet. Med fokus på fleksibilitet og tilpasning, er Epoq’s designfilosofi at skabe inspirerende køkkenløsninger, der er skræddersyet specifikt til skandinaviske hjem og vores livsstil.

I hjertet af Epoq ligger engagementet og interessen i at hjælpe vores kunder igennem en omfattende proces, som skal indfange essensen af kundens praktiske og designmæssige behov. Vores omfattende produktudvalg, der spænder over køkkener, hvidevarer & husholdningsprodukter fremmer et rige af kreativitet, muligheder og løsninger, så ethvert køkken afspejler ejerens individualitet.

Vores løfte resonerer med tilgængelighed og kvalitet. Vi stræber efter at demokratisere høj kvalitet i design ved at gøre det tilgængeligt for alle uanset hvilke budgetmæssige forhold vores kunder har. Vi lægger vægt på holdbarhed som en hjørnesten i vores produktudvalg. Med markedets længste garanti (35 år) og strenge kvalitetsstandarder sikrer Epoq, at deres køkkener står tidens prøve og udviser engagement i bæredygtighed og lang levetid.

Forankret i værdierne "Hverdagslykke du har råd til" og ”Mere køkken for pengene” mener vi at et køkken skal være mere end bare et praktisk rum - det bør vække glæde og stolthed, samtidig med at det er inden for rækkevidde for enhver boligejer. Derfor siger vi: Dit køkken. Dine regler.

Middel

3,5

Købt bryggers og hårde hvidevarer ved…

Købt bryggers og hårde hvidevarer ved Elgiganten i Glostrup. Det var nemt at booke tid via hjemmeside. Jeg har fra start til slut følt mig velinformeret og godt behandlet. Jeg vil særligt fremhæve Morten L i Glostrup som har udvist sublim service og god tålmodighed gennem hele processen. Særlig tak til Morten!

5. september 2024

Hej Louise,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er virkelig glad for af læse, at dette har været din oplevelse ifm. med dit besøg i vores butik i Glostrup.

Hvor at min kollega Morten har været med til at sikre, at du følte dig velinformeret fra start til slut, og du fik lige præcist den hjælp som du skulle bruge ifm. dit køb.

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os her. Samtidig vil jeg sørge for, at din anmeldelse bliver delt med afdelingen i Glostrup samt. Morten som fortjener de mange gode ord.

Rigtig god weekend!

Akin

Epoq Herning

Martin fra Epoq Herning har været super behjælpelig og behagelig fra start til slut.
Meget tilfreds for køkkenet
Tak for handlen 🙏

28. juni 2024

Hej Rohat,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at læse, at du fik en behagelig hjælp, fra start til slut og at du er glad for dit nye køkken!

Jeg sørger for at tage dine fine ord med videre til Martin!

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag!

Freja

Kvalitet til god pris!

Vi valgte at shine vores 14 årige gamle køkken op i stedet for at købe helt nyt.
Vi faldt i snak med Charlott i Elgiganten som forhandler Epoq køkkener og her fik vi meget fin vejledning og gode priser på kvalitets bordplade, vask og amatur. Endvidere blev vi overtalt til et sidste finish ved at skifte greb ud. Alt sammen super flot.
God service og gode produkter til en god pris. Kan varmt anbefales.

26. juni 2024

Hej Birgitte,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft sådan en god oplevelse i forbindelse med dit køb af køkken! Jeg håber at du bliver glad for dit nye køkken!

Jeg har sørget for at give dine fine ord videre til Charlott.

Vi sætter stor pris på, at du har lyst til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig søndag!

Freja
Elgigantens Kundecenter

Tillid og serviceorienteret oplevelse.

Vi kom ind, helt uvidne om hvad vi enlig ønskede mange ideer, men Morten Hugger Lindberg hjalp os med at sætte alt i perspektiv og gjorde alt for at ideerne blev til virkelighed. Flotte farve kombinationer og massere at muligheder for udfolde sine ønsker som Morten lagde vægt på hvad epoq køkkener kan!

Morten er virkelig godt til at lytte og brugte virkelig god tid til at forklarer og gennemgå vores kriterier også selvom vi løbende kommer med ændringer til tegninger.

Vi kan anbefale epoq! Og specielt Morten Hugger Lindberg som gjorde drømme til virkelighed! Yderst kompetent rådgivning!

11. august 2024

Havde en god fornemmelse ved første…

Havde en god fornemmelse ved første møde med vores køkken konsulent, blev lidt overrasket da det var en anden køkken kunsulent med navn Annabell ringet og sagde at hun havde overtaget sagen. Men hun er på alle måder professionel og lavet nogle gode detaljer på køkkenet som ikke var lavet af den første konsulent, derefter har Annabell været med hele vejen og fuldt op med alt, ringet også om hvordan levering havde været af både hårdehvidevare og køkkenet.

20. august 2024

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre om den super gode service i har fået af Annabell, da i skulle have nyt køkken hos os.

I skal have mange tak for at dele jeres feedback og ros, det sætter vi rigtig stor pris på.

KØB ALDRIG EPOC

Bestilte hos Elgiganten november 2023 et komplet køkken til levering januar 2024. Meningen var selv at montere, har monteret køkkener 5 gange før - blot ikke epoc. Modtog alle dele rettidigt og gik igang med montering, men efter kort tid kunne jeg konstaterer at kvaliteten var noget under forventet. Kort sagt - det var/er noget skrammel. Vanskeligt at få skuffer til at flugte. Malingen er dårlig kvalitet. Opgav efter en måned og bestilte hjælp fra et firma der gør sig i den slags. Deres vurdering af epoc lader meget tilbage.
Har hørt fra flere fagfolk, - deres vurdering er den samme.
Dårlig kvalitet og vanskelig at montere.
Vi har nu efter 8 måneder givet op og udskifter i nær fremtid til noget andet. Nogle dyre lærepenge. ;-(
Konklusion. KØB ALDRIG epoc. Billig lo..
Sikkert udmærket til at stå i en garage eller bryggers.

3. juli 2024

Hej Boye,

Mange tak fordi du tager dig tid til at anmelde os.

Det ærger mig, at du ikke synes at kvaliteten af dit køkken lever op til dine forventninger samt, at det er vanskeligt at samle. Det er ikke meningen, at det skal være besværligt at designe eget køkken, tværtimod.

For at gøre processen nemmere, kan man booke et møde med en køkkenspecialist og blive inspireret, samt se de forskellige dele an. Det er beklageligt, at I ikke er tilfredse med det køkken som I har bestilt, men vi håber at vi kan byde jer velkommen i et varehus i den nærmeste fremtid.

Egigantens Kundecenter

Anja er et besøg værd

Vi er fuldstændig blæst bagover af den professionelle og kompentente og særdelse imødekommen medarbejder der er i taastrup afdelingen. Fra start til slut følte vi at vi var i hænderne på en som kunne sit arbejde. Der blev lytter, kommet med forslag og tegnet, så vi til sidst stod med papirene på vores fantastiske lækre køkken. Vi kan klart anbefale Anja fra taastrup. Hun er fantastisk.
Vores køkken er færdigt og der er intet at sætte en finger på. Epoq køkken er virkeligt lækkert

8. juli 2024

Hej Anni,

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det skønt, at du har haft en rigtig god oplevelse i vores butik, og at Anja har været med til at gøre den speciel.

Du skal have mange tak for at dele din mening med os her, den er sendt videre til Anja, så hun kan høre din ros.

Hej Vibeke.

Mange tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med dit køkken og Epoq-Odense.

Det glæder mig virkelig at høre, du er blevet hjulpet godt igennem processen og at du stadig er glad for køkkenet.

Vi sørger naturligvis for at give din ros videre og takker mange gange for din skønne feedback.

David

Hej Martina!

Hej Martina!
Du svarer min anmeldelse, jeg har snakket med dig i tlf. flere gange , hvor jeg har oplyst projekt id.389979, og der har du fint fundet sagen. Du får så også lige ordre. nr. 2228483308.
Vh Lea

10. juni 2024

Hej Lea,

Mange tak for at vende tilbage med ordrenummer.

Det er nemlig nogle af vores andre kollegaer du har snakket med i telefon, og derfor kunne vi ikke finde ordren herfra. Jeg beklager meget at du har denne oplevelse af at vi ikke har fundet en god løsning.

Når man tegner et køkken og er tilfreds, så skriver man under på tegningerne og de er derfor bindende så at sige. Det betyder at man efter levering ikke kan få ombyttet en bordplade til en ny uden omkostninger.

Vi fastholder herfra den løsning du er blevet tilbudt af butikken, og du er meget velkommen til at tage fat i dem hvis du ønsker at tage imod deres løsning.

Du ønskes en god dag.

Benjamin

Verdens bedste Birthe - super kompetent

Vi forelskede os i et Epoq køkken, men mindst lige så meget i deres køkken designer Birthe i Kolding. Birthe er uddannet designer og virkelig skarp til at guide ifht. farvekombinationer og smarte detaljer. At hun så ydermere er grundig, dedikeret og god til at følge op gjorde vores oplevelse med Epoq køkkener til noget ekstra ordinært

25. juni 2024

Hej Jette

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt, at vores dygtige kollega Birthe har været så god til at hjælpe med at designe dit køkken, så det passede lige til din smag.

Jeg vil selvfølgelig sørge for at dele din anmeldelse med Birthe, så hun ved, hun er værdsat.

Tak for at dele oplevelsen med os. Vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye køkken.

Drømmekøkkenet

Vi blev mødt af et utrolig venligt og kompetent personale fra start af. Theis i Gentofte hjalp os med at tage afsæt i de spæde tanker om drømmekøkkenet til endelig design og til sidst hjælp til at få monteret de sidste dele.
Vi kunne ikke have ønsket os et bedre køkken eller en mere fornem vejledning, for det får man virkelig via Elgiganten i Gentofte!
Vi har nu drømmekøkkenet installeret og i fuld drift - og vi bare elsker det!
Mange tak til Theis igen, som var med hele vejen i at tænke forskellige ideer og planløsninger, for til slut at hjælpe os med små forhindringer. Vi har fået det bedste køkken!

1. maj 2024

Hej Natasja

Tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt, at du har haft sådan en positiv oplevelse ifm. at købe dit køkken hos os, og at du har fået så god betjening af vores kollega Theis.

Jeg vil selvfølgelig sørge for at dele dine rosende ord med ham.

Du skal have mange tak for at dele din oplevelse med os, og vi håber, at du bliver glad for dit nye køkken!

Du ønskes en dejlig dag.

Elgigantens Kundecenter

Anmeldelse af Elgiganten Skejby og Epoq…

Anmeldelse af Elgiganten Skejby og Epoq Køkkener

Jeg købte mit drømmekøkken gennem Elgiganten Skejby under Black Friday sidste år. I begyndelsen gik alt fint med en god dialog med sælgeren, men efter betalingen begyndte mareridtet.

Epoq, som leverer køkkenfronterne, sendte gentagne gange de forkerte fronter. Selvom deres kundeservice var hjælpsom og sendte de rigtige dele hurtigt, fortsatte fejlene, hvilket førte til mange forsinkelser. Jeg modtog først de sidste dele for nylig, mere end et halvt år efter bestillingen.

Problemerne med Elgiganten Skejby var endnu værre. Jeg ønskede en håndvask, der var plan med bordpladen, og blev forsikret af sælgeren, at dette var muligt til en bestemt pris. Jeg er slet ikke håndværker på nogen måde, så jeg gik meget detaljeret til værks for at sikre mig, at jeg fik en vask, der var plan med bordpladen. Den eneste måde at få en sådan håndvask på er ved at planlime den. Derfor forstår jeg slet ikke, hvorfor sælgeren ikke lyttede til mig og fortalte mig noget andet.

Efter en lang og frustrerende kamp mod sælgeren og salgschefen, som nægtede at tage ansvar, blev det klart, at de aldrig ville stå ved denne anbefaling. De hævdede, at det var min egen fejl at forsøge at planlime vasken.

Siden sidste Black Friday har jeg forgæves forsøgt at få hjælp fra Elgiganten Skejby. Jeg modtog først svar i påskeferien, hvilket fik mig til at føle mig helt alene. Dette er mit første hus og første køkken, og jeg er dybt skuffet over behandlingen. Efter mange opfordringer om at afslutte min sag, blev jeg ignoreret. Epoq var klar til at give mig kompensation for deres fejl, men Elgiganten nægtede at afslutte sagen om vasken.

Efter utallige emails, hvor jeg tryglede om at få afsluttet sagen, blev jeg endelig taget seriøst for en uge siden, efter at have kontaktet deres kundeservice adskillige gange. Der blev jeg lovet, at en salgsleder ville tage kontakt næste dag, hvilket viste sig at være endnu en løgn. Først i sidste uge fik jeg svar, hvor de igen påstod, at det var min egen fejl.

Som kompensation blev jeg tilbudt en ny vask og bordplade til en pris over 5000 kr. Jeg har allerede betalt nok for de mange forsinkelser, tømrer og køkkenmontør, der har kostet mig dyrt. At skulle betale yderligere for deres fejl er uacceptabelt.

Denne oplevelse har været et sandt mareridt, og jeg står stadig med et ufuldendt køkken. Jeg vil aldrig anbefale Elgiganten eller Epoq til nogen. Deres manglende ansvarstagen og dårlige kundeservice har skuffet mig dybt.

3. juni 2024

Hej Michael

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os.

Det ærgrer mig utrolig meget at læse om din oplevelse og det lange sagsforløb, du har været ude for, og jeg kan sagtens forstå din frustration.

Det er naturligvis ikke meningen, at man skal føle man står helt alene, hvis man oplever problemer med sin ordre, eller at medarbejderne i butikken skal være afvisende overfor nogen form for løsning, så det beklager jeg mange gange.

Hvis der fortsat er forhold i sagen, som vi mangler at finde en løsning på, vil vi rigtig gerne hjælpe med det. Hertil bedes du blot sende os en e-mail til social.ccc@elgiganten.dk med dit ordre- eller telefonnummer. Så tager vi et kig på det hele.

Vi ser frem til at høre fra dig, og du ønskes en god dag!

Elgigantens Kundecenter

Har købt dele til mit køkken

Har købt dele til mit køkken. Et skuffe skab. Fik det leveret, men uden fronter. Fronterne skulle så komme senere, men bliver udskudt. Har så fået en sms i morges, at de først kommer d. 15/7. Det er bare ikke ok. Man lover også at ringe tilbage, når vi ringer til el-giganten, men der sker intet. Alt andet vi har fået til køkkenet, har bare været fint

27. maj 2024

Hej Ulla,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg beklager naturligvis meget såfremt din ordre er blevet udskudt op til flere gange, samt at du ikke bliver kontaktet trods du er blevet lovet det.

Jeg vil meget gerne tage et nærmere kig på sagen, men for jeg kan gøre dette, skal jeg bruge nogle flere informationer. Du er derfor velkommen til at opdatere din anmeldelse, med et ordrenummer eller det telefonnummer der er registreret på ordren. Alternativt er du også velkommen til at sende os en mail til social.ccc@elgiganten.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Rigtig god dag.

Max-Emil

epoq i Glostrup…

købte køkken hos epoq i Glostrup El-giganten sommer 2023, fik fin rådgivning og flere eksempler. Alt blev leveret til tiden. Køkkenet fungere fint

23. maj 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er eget glade for, at du har haft en super god oplevelse i vores EPOQ afdeling i Glostrup.

Du skal have stor tak for at dele den med os her.

Aldrig igen!

Vi købte køkken for to år siden fra Elgiganten i Taastrup.
Havde jeg vidst at forløbet ville være langhåret, havde vi aldrig købt via elgiganten.
Selv dagen i dag, kæmper vi med reklamationer, ventid på bestilling af varer, ventetid på tekniker.
Vi har igennem de sidste to år, skulle rykke for hvert service. Der kunne snit gå flere uger fra vi skriver mail, til vi får svar fra kundeservice. Til sidst måtte jeg true dem med at jeg viil gå til pressen med det, og sjovt nok efter et døgn reagere de på mail.
Vi har fået så mange forkerte dele, forkert bordplade, kogeplade bestilt forklert.... Ja men ALT var galt!!!
For at det ikke skal være løgn, så er vi stadig ikke færdig med reklamation på køkken.
Der er lagt mange timer ind i opkald til kundeservice,skrive mail og reklamation igennem årene!!
Et køkken for over 120.000 kr er på ingen måder pengene værd hos Elgiganten!!

1. juni 2023

Hej Alen.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse med os her.

Det ærgrer mig at høre om de problemer der har været i forbindelse med jeres køkken, men især at I ikke føler, der bliver taget hånd om jeres henvendelser.

Vi synes ikke det er den service, man skal mødes med og sørger naturligvis for vi får fundet en løsning hurtigst muligt på jeres sag.

Jeg kan godt se, I har skrevet ind til os og får en kollega til at kigge på det.

Hvis der skulle være noget, vi ellers kan tage med videre kan I endelig sige til på social.ccc@elgiganten.dk - så sidder vi klar til at hjælpe.

David
Elgigantens kundecenter

Det startede som min drøm

Det startede som min drøm, der skulle blive til mit sidste køkken.. Det var medio 2022.
Her 1 1/2 år senere, er jeg stadig ikke i hus. Det skal ikke lægges elgiganten til last, at jeg ikke er så hurtig.
Men under processen, er der dukket flere faktorer op, som alt i alt gør, at jeg står tilbage, med et ufærdigt køkken.
Elgigantens robot driver mig til vanvid!!!!!!!
Epoq kundeservice, når jeg endelig nåede igennem, har været så frustrerende en oplevelse, at jeg havde været skallet, hvis jeg havde revet de hår ud, som jeg 'i overført betydning', vilet have gjort.
En opslidende kamp for mig, der ikke er så teknisk, om dokumentation frem og tilbage, gjorde, at jeg til sidst måtte opgive, for at bevare min integritet.

.....

Jeg er nu i kontakt med elgiganten, som har taget hånd om sagen.
Og nej da . Kunne da aldrig drømme om at angive mit tlf her !

26. april 2024

Hej Majlinda,

Tak fordi du tager dig tid til, at anmelde os her på Trustpilot.

Jeg er virkelig ked af at høre, at dit køkken, endnu ikke er blevet færdiggjort og projektet har varet siden 2022. Det lyder selvfølgelig ikke optimalt, og jeg vil meget gerne tage et nærmere kig på sagen, for at se indtil om vi kan finde frem til en passende afslutning.

Men for jeg kan gøre dette, skal jeg bruge nogle flere informationer. Du er derfor velkommen til at opdatere din anmeldelse, med et ordrenummer eller det telefonnummer der er registreret på ordren. Alternativt er du også velkommen til at sende os en mail til social.ccc@elgiganten.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Rigtig god weekend.

Akin
Elgigantens kundecenter

Morten hos Epoq / Elgiganten Glostrup er bare en stjerne!

Vi har lige fået leveret og monteret Dekton bordplade købt gennem Epoq / Elgiganten Glostrup hos Morten.

Fra vi var inde og bestille til vi fik det hele leveret og monteret gik der 3 uger.

Morten har hele vejen igennem været et fantastisk på hvordan kundeservice skal være.

Vi er hele vejen tilfreds med Epoq / Elgigantens måde at håndtere det hele på. Det var ikke første gang vi har handlet hos Epoq / Elgiganten og bliver i hvert fald ikke sidste gang.

Tak ❤️

23. april 2024

Købte for over et år siden køkken ved…

Købte for over et år siden køkken ved ElGiganten i Aalborg og Bjarne som var vores rådgiver var en fantastisk hjælp med råd og vejledning. Der har været lidt ændringer og mangler, som skulle adresseres, men altid har det foregået fuldstændig problemfrit. Køkkenet fremstår velbygget og i god kvalitet.
Jeg har selv monteret køkkenet, som er click modellen, det var virkelig nemt at arbejde med!
Stor anbefaling herfra.

25. april 2024

Hej Heine

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget, at du har haft sådan en positiv oplevelse med at købe og designe køkken hos os, samt at du havde nemt ved selv at montere det, efter det blev leveret.

Jeg håber, at du bliver glad for dit køkken. Du skal have mange tak for at dele din oplevelse med os.

Elgiantens Kundecenter

Virkeligt et fedt køkken til en…

Virkeligt et fedt køkken til en fantastisk pris og hurtig levering.. Der manglede ingenting, alt var som aftalt, nem opsætning og det ligner noget til en million. Personalerne ved hvad de snakker om, er gode til at rådgive og de er osse flinke mennesker

23. marts 2024

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse!

Hvor er det bare dejligt, at du har været tilfreds hele vejen igennem dit forløb med køb, design, levering og installering af dit køkken.

Du skal have stor tak for at dele din feedback med os her, den sætter vi rigtig stor pris på.