Jeg kunne købe nye låger og skuffer fronter til mit Ikea køkken fra 2009 som trængte til en renovering. Desværre passede de prefabrikerede monteringshuller i de nye skuffefronter ikke med de gamle IKE... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Danmark
Hold jer langt væk fra Epoq og Elgiganten!
Selve oplevelsen med at bestille køkkenet i den fysiske butik gik fint, men derefter har det bare været ren kaos. De har den værste kundeservice der findes. Køkkenet blev leveret i fire omgange og bordpladen blev leveret med de forkerte mål. Vi kontakter dem med det samme og får af vide, at vi skal oprette en reklamation online. Vi har to tømrer stående og de har monteret køkkenet ud fra de præcise mål fra Elgiganten, men bordpladen passer ikke. Vi aftaler med tømrene, at de tager køkkenet ned igen og retter det til, så det passer til bordpladen. Det kostede 8.500 kr. ekstra i montering, men vi er glade for at vi tog den beslutning. Reklamationssagen har nemlig taget dem næsten 4 måneder at behandle! Efter utallige opkald, sms’er, mails og opdateringer på sagen, kan de ikke finde ud af det og de skriver ikke ned på sagen, hvad der er aftalt. Det seneste er at de vil leverer en ny bordplade til os i start juli og de har fået af vide mange gange, at vi ikke skal bruge den bordplade! Det er ikke halvdelen af hvad vi har oplevet med deres kundeservice. Vi har bedt om en kompensation for denne dårlige oplevelse og det nægter de.. Plus kvaliteten på køkkenet er ikke hvad vi først troede. Vi fortryder at vi ikke købte et IKEA køkken, som vi først havde overvejet.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Super fin service ved tilpasning af køkkenet. Morten havde gode løsninger til alle de ting vi ikke havde forudset.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Morten Lindberg gjorde oplevelsen af at købe et nyt køkken til noget nemt, sjovt og afslappet. Han var rigtig tålmodig og nem at tale med.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Fik tegnet et nyt køkken hos Elgiganten i Glostrup. Morten er helt tydelig ekspert - super god oplevelse.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi har fået en kanon betjening af Martin fra Herning afd. og vi er SUPER glade for vores nye køkken og bryggers inventar. De har leveret i en flot antrasitgrå, som kun kunne levered af andre ved at det hele skulle males - det slap vi for her og så var prisen bestemt også fin i forhold til de to andre tilbud vi fik ved andre køkkenfirmaer. Derudover var det nemt at samle inventaret og selvom vi havde en enkel reklamation, gik det nemt og hurtigt. Ingen bøvl der overhovedet ! Selvom vores håndværkere var lidt skeptiske, da de ikke før havde opsat et Epoq køkken, har de grinende sagt efterfølgende, at de måtte sluge deres skepsis - for det var nemt og er blevet virkelig flot ! At vi så også oveni har sparet en del penge og fået en vild god betjening af Martin, gør jo kun helheden så meget bedre :)
Kan kun varmt anbefale Epoq og hos Martin der nu (desværre for os i Herning) er i Skejby, får man en rigtig god betjening.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Epoq køkken fra Elgiganten. Vi havde fornøjelsen af at arbejde sammen med Sofie fra Kolding afdelingen. Hun gav en grundig og professionel rådgivning helt fra start og var meget forstående overfor vores behov og ønsker. Hun forsøgte ikke at sælge dyre løsninger ind til os, men var til gengæld helt vildt serviceminded - svarede os utroligt hurtigt, endda en enkelt gang mens hun havde ferie - virkelig flot!
Da køkkenet var sat op var der et par mindre ting, som ikke var helt hensigtsmæssige (placering af dørhængsler). Det fik vi løst på en rigtig god måde - og det var virkelig småting og det er jo umuligt at afklare samtlige detaljer i et stort køkkenprojekt - det vigtigste var, at hun var lydhør og tilbød en løsning der ikke gav os flere omkostninger. Kan varmt anbefale at booke en aftale med Sofie, hvis man skal have nyt køkken. Hun gør det virkelig godt!
Der var en mindre heldig oplevelse med den fragtmand, der skulle levere køkkenmodulerne. Det lader dog ikke Elgiganten til last, da det ikke var deres egen chauffør. Vi kontaktede Epoq service og fortalte om den dårlige oplevelse og de refunderede med det samme et beløb som kompensation herfor - sådan leverere man god og seriøs kundeservice!

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Super god proces omkring vores nye køkken - Christina var en god og tålmodig sparringspartner og gik med hele vejen, kom med vejledning og inspiration, lavede forskellige skitseopslag så vi kunne overveje hvad der var det rigtige for os. Køkkenet kom til aftalt tid og samarbejdet med tømreren var helt perfekt. Vi har nu et dejligt nyt køkken, som passer til os - stor tak til Christina og Jesper for det gode arbejde!
vh Louise.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
3. gang er lykkens gang. De personer der skal levere varer har mere end travlt med at komme ud af døren og ikke medvirke til en løsning for kunden, selv om det kun ville tage 10 minutter længere. Men hjælpen kom fra Anja i Elgiganten i Tåstrup som hurtigt sørgede for at jeg fik den nødvendige hjælp. I den forbindelse vil jeg også anbefale Heimdal Service, som i den grad har forståelse for hvad service er og hvordan opgaver løses.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Har købte et EPOQ køleskab.
Varmt anbefalet af medarbejderne i butikken.
Kvaliteten er elendig. Produktet køler dårligt. Plastik på toppen sider skævet. Køleskabet kan ikke sættes i Varde da bagenden er laver end fronten.
Lade være med at købe EPOQ

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Rimelig pris og god service. Jeg kan varmt anbefale Theis i Elgiganten i Gentoft. Hans tålmodige og omhyggelige service hjalp os med at få et nyt køkken, som vi er tilfredse med.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Vi har for nylig købt et nyt køkken hos Elgiganten, og i starten var vi rigtig godt tilfredse. Vi oplevede god rådgivning i butikken, og sælgeren var lydhør over for vores behov og ønsker. Vi fandt sammen nogle løsninger, vi var glade for, og følte os trygge i processen.
Men under hele forløbet har vi gjort det meget klart, at vi ønskede et udtrækssystem til hjørneskabet. Vi sagde tydeligt, at vi ikke ønskede almindelige hylder, da vi af erfaring ved, at det resulterer i spildplads og dårlig funktionalitet. Det blev italesat flere gange – både som en præference og som et krav.
Da køkkenet blev leveret og monteret, opdagede vi, at vi var endt med et almindeligt hjørneskab med hylder – og ikke nok med det: Det skab vi har fået, kan slet ikke eftermonteres med det ønskede udtrækssystem. I vores nuværende situation er det bedste alternativ Epoq 3/4 hjørnekarousel (grå), men stadig ikke hvad vi havde ønsket.
Da vi gjorde Elgiganten opmærksom på fejlen, fik vi blot svaret, at det er "ord mod ord". Vi står i dag med et færdigt køkken, hvor en central funktion mangler – og hvor det desværre ikke længere er muligt at få den løsning, vi havde ønsket os fra starten. Derfor føler vi os ikke blot skuffede, men også sat i en situation, hvor vi må leve med en løsning, vi direkte frabad os.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Rigtig god gennemgang og information omkring det Epoq bryggers vi købte og bestilte ved Elgiganten i Herning og en rigtig dygtig og venlig sælger i butikken

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Går du med en lille køkkendrøm som mig, vil jeg på det varmeste anbefale Morten fra Epoq køkken ude i Elgiganten i Glostrup. Han fik køkkendrømmen til at komme til live, greb alle mine ideer og var hjælpsom hele processen igennem. Hele oplevelsen fra start til slut har været fantastisk! Havde der været mere end 5 stjerner havde han ligget over i min optik.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
En Fantastisk Oplevelse Hos Elgiganten - Epoq i Aalborg!
Vi er virkelig glade for den ekstraordinære oplevelse, vi har haft hos Elgiganten - Epoq i Aalborg, hvor vi købte vores drømmekøkken. Fra start til slut var Esra en kompetent og behagelig rådgiver. Hun lyttede til vores ønsker, kom med kreative løsninger og guidede os med ekspertise. Ikke kun med vores valg af køkken, men også vores valg af hårde hvidevarer.
Vi fik så god service, at vi også valgte at investere i et bryggers hos Epoq, og oplevelsen var præcis den samme: upåklagelig service og en kvalitet, der oversteg vores forventninger. Vores køkken er ikke blot smukt, det er også af en god kvalitet, som vi er meget tilfredse med.
Esra og Elgiganten - Epoq i Aalborg fortjener vores varmeste anbefalinger. Hvis du leder efter god service, så er dette stedet at gå hen!

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Tak,til Morten fra epoq køkkenet i Glostrup .
Super rådgivning -alt forløb helt perfekt .
Vi har fået et super fedt køkken

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Endnu en update: og hvad der gør kundeoplevelsen endnu værre er, at I ikke reagerer på alm. henvendelser, mails og reminders, men først handler, når jeg skriver her eller truer. Det er virkelig ubehageligt som kunde ( og ikke noget jeg normalt gør) og det er kundeservice af absolut værste skuffe.
UPDATE: I må kunne finde mig på mit navn ellers må I ringe til Kolding. De ved helt sikkert, hvad det drejer sig om. Der har nærmest kun været problemer. Det er ikke uventet udgift, men en VVS mand, som I bad mig tilkalde, fordi I ikke selv kunne og I bad mig sende regningen videre til jer. Og nu skal jeg også bruge tid på at få jer til at betale den.
Fuldstændig frygteligt handel. Jeg har endelig fået en ny bordplade efter en reklamation og en ventetid på 10 måneder. Jeg blev i den forbindelse bedt om at skaffe en vvs’er og skulle sende regningen videre. Nu bliver regningen så ikke betalt og jeg har rykket for det 3 gange. Køber ALDRIG ALDRIG ALDRIG hos Epoq/Elgiganten engang. Det har været en meget lang kamp

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Service - Service - personlig Service og det er kendetegnende for Herning og Elgiganten med Martin I Køkken afdelingen. Vi har besøgt op til 8 andre køkkenbutikker men vi fik den bedste service og forståelse for vores nye køkken planer.
Her fik vi super kvalificeret høj service og så ovenikøbet til fornuftige priser, så vi kan varmt anbefale et besøg hos Martin i køkken afdelingen Epoq, Herning. Iøvrigt er vi også meget positiv over den høje kvalitet af det leverede køkken.

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Hvis ikke mit færdige køkken var blevet så pænt, så havde Elgiganten/Epoq fået 0 stjerner. Jeg har været igennem det værst tænkelige forløb man kan forestille sig. Alt er gået galt - alt. Processen fra første inspirationsmøde til det færdige køkken har været lang, over 1 år. Og faktisk er sagen endnu ikke afsluttet, da jeg fortsat mangler dele til skraldeskuffen, så køkkenet kan fungere optimalt. Af væsentlige ting der er gået galt/fejl kan jeg nævne: fejlfarve på hele køkkenet (alle fronter, sideplader og sokler skulle genbestilles og produceres påny), forkert skitsering af hele den ene køkkenafdeling (alle elementer skulle bestilles og produceres påny), forsinkede leveringstider, manglende elementer ved 1. + 2. + 3. levering, hvidevarer/opvaskemaskine der ikke passede til køkkenlågens vægt. Dette resulterede herefter i 3 x spildte feriedage, da maskinerne der efterfølgende kom, var enten fejlbehæftet, smadret under transport eller ikke passede til soklen. Jeg er netop blevet tilbudt en kompensation på 500kr for forløbet. Jeg er lidt i shock. Hermed opdateret med den oprindelige ordre: 2281466996. Der har været en del ordrer siden da :)

Besvarelse fra Epoq Danmark - Køkken og Bryggers
Mikkel M fra Elgiganten i Esbjerg-afdelingen fortjener meget mere end de 5 mulige tildelte stjerner for:
- Rådgivning
- Tålmodighed
- Sparring omkring ideer og finde fantastiske løsninger (lytter til ens ønsker)
- Service & personlighed
Med Mikkels hjælp blev mine ønsker mulige, og jeg er endt med en flot, fantastisk og brugbart køkken.
--> Mikkel, mange tak for hjælpen