Fik ordrebekræftelse men ingen varer. Kan ikke ringe til firmaet da telefonummer mangler på siden. Googler manden bag og finder telefonnumre - men de besvares ikke. Skrev en email til dem, men in... Se mere
Jeg har benyttet mig en del af ekomposit og får altid hurtig levering af de ønskede produkter. Jeg har dog på intet tidspunkt fået svar retur på de spørgsmål jeg har måtte have vedrørende dere... Se mere
Jeg købte Lamineringsepoxy klar og den stivnede ikke som det skal. Jeg har skrevet til ekomposit og det skriver ikke tilbage, jeg har ringet på forskellige numre som ikke bliver taget eller vender ti... Se mere
Nu prøver jeg via trustpilot at få firmaets opmærksomhed. Det er det dårligste kundeservice, for i besvare hverken på opkald, sms eller e-mail. Jeg har købt resin i to store mængder og der medfølger... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Bestilte et carbon rep-sæt og det blev…
Bestilte et carbon rep-sæt og det blev leveret som lovet. Support fungerer fint - der bliver svaret på mails inden for 24 timer, så det er super,
Bestiller varer som i følge hjemmeside…
Bestiller varer som i følge hjemmeside er på lager.
Betaler med mobilpay
Rykker og rykker for varer.
En masse undskyldninger.
Til sidst annullerer jeg order og forlanger mine penge i retur knap 3500kr
Får mail at det skal nok ske er stadig efter 8 dage ikke sket
Nu ingen respons på mail og tar aldrig tlf.
Hold jer langt væk
Overraskende godt
Efter at have kigget på de andre andmelderser her på trustpilot blev jeg en smule nervøs. Det er rigtig nok at de ikke tager telefonen, hvilket gjorde mig mere nervøs, men jeg modtog mine varer efter 4 dage. De har også været okay til at svare på mail.
Det er ikke den bedste købsoplevelse jeg har haft, men er positivt overrasket.
Telefonen er altid slukket
Telefonen er altid slukket. Trods mails og utallige opkald får jeg ingen respons. Bestilte for 13 dage siden. Vil absolut ikke anbefale og handle her.
Elendigt og uforskammet dårlig service.
Elendigt ! Selv om man køber på nettet, ringer, sender mails er der ingen reaktion.
Uforskammet, når man har modtaget dankort oplysninger etc.
Find et andet sted at handle !
ingen service overhovedet.
De skriver 2-4dages levering, men det tog knap 2uger. Jeg vil anbefale at handle et andet sted. Deres tlf. Går direkte på svaren og de svare ikke på e-mail.
Over 2 uger siden de varene blev oplyst…
Over 2 uger siden de varene blev oplyst til afsendt, endnu intet modtaget. Får ingen svar når man skriver til firmaet.
Alt er godt
Bestiller vare søndag eftermiddag, den afsendes mandag og ankommer tirsdag. Track and trace
Svarer fuldt ud til forventningerne.
Godt udvalg men hvorfor ikke …
Godt udvalg men hvorfor ikke kommunikere lidt mere?
Jeg har netop modtaget en pakke med nogle varer jeg har bestilt. Den del er der ikke noget at klage over. Advisering fra transportøren osv. kører på skinner. Til gengæld var Ekomposit ikke særlig meddelsom og jeg måtte rykke, efter 4-5 dage for at få en leveringsdato, som så viste sig at være dagen efter. Hvis nu Ekomposit havde sendt en mail med den besked efter et par dage ville jeg have haft en meget bedre oplevelse. Husk at uvished skaber usikkerhed på om varen overhovedet dukker op
Fuskerfirma
Fuskerfirma, levere ikke varerne og svare ikke på mail eller telefon.
Hurtigt og professionelt betjening samt produkter
Jeg stod og manglede glasfibermåtter, Polyester og hærder og efter at have besøgt diverse byggemarkeder der kun kunne tilbyde et spartel substitut og til alt for høj en pris, søgte jeg på nettet. Efter at have tjekket de forskellige links endte jeg hos Ekomposit, der lige præcis havde hvad jeg søgte og i forskellige mængder, og til hvilken pris, jeg blev positivt overrasket. Desuden har de produkter inden for flere kategorier og i mængder der må kunne tilfredsstille enhver der selv har lyst og tid til at reparerer emner der kræver produkter man ikke finder alle vegne.
Jeg blev behageligt overrasket over hastigheden hvormed min ordre blev behandlet og modtog varerne kort efter.
Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed.
Mvh