Fik ordrebekræftelse men ingen varer. Kan ikke ringe til firmaet da telefonummer mangler på siden. Googler manden bag og finder telefonnumre - men de besvares ikke. Skrev en email til dem, men in... Se mere
Jeg har benyttet mig en del af ekomposit og får altid hurtig levering af de ønskede produkter. Jeg har dog på intet tidspunkt fået svar retur på de spørgsmål jeg har måtte have vedrørende dere... Se mere
Jeg købte Lamineringsepoxy klar og den stivnede ikke som det skal. Jeg har skrevet til ekomposit og det skriver ikke tilbage, jeg har ringet på forskellige numre som ikke bliver taget eller vender ti... Se mere
Nu prøver jeg via trustpilot at få firmaets opmærksomhed. Det er det dårligste kundeservice, for i besvare hverken på opkald, sms eller e-mail. Jeg har købt resin i to store mængder og der medfølger... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Svindel og tyveri
Ingen ordrebekræftelse, ingen mulighed for at kontakte virksomheden, ikke nogle varer.
De er meldt til politiet for svindel.
Mine varer bliver ikke sendt! Virkelig dårlig service
Jeg har været kunde hos Ekomposit i nogle år, da jeg synes deres produkter er høj kvalitet - har aldrig været skuffet over det jeg har modtaget. Dog skuffer det mig hver gang jeg bestiller, at der går meget lang tid før jeg modtager mine produkter.
Jeg kan hverken få fat i dem når jeg ringer, og de svarer heller ikke når jeg skriver emails! Det er umuligt som professionel kunstner, at regne med at man modtager sine varer indenfor en overskuelig fremtid, da varerne simpelthen ikke bliver sendt.
Det er frustrerende, da jeg meget gerne vil støtte en dansk virksomhed, som gør sig umage med gode produkter. Men servicen er helt i bund, og jeg er ked af det og usikker på om jeg f.eks. modtager min sidste bestilling! Har intet hørt og kan ingen steder få fat på dem!
Det er ikke billigt at købe epoxy, så der følger en vis stress med at lægge en bestilling her - når man intet hører fra dem. Jeg håber jeg snart får min pakke leveret! Jeg bruger epoxy til mit arbejde - og det er derfor meget kritisabelt at man ikke kan regne med dem. Kan desværre ikke anbefale at handle her
Rigtig dårlig service
Rigtig dårlig service - 3 ugers leveringstid, ingen respons på mails og til sidst varerne modtaget men proppet ned i en kasse, så kulfiber mv. var helt vredet og ikke kan bruges….
Nu - naturligvis heller ingen svar på klager…
Min sidste SMS til direktøren
Min sidste SMS til direktøren
Den sige vist det hele
Goddag Mads
Jeg prøver nu en sidste gang at få dig i tale eller på en eller anden måde skabe en kontakt .
Jeg har skrevet og ringet utallige gange , uden respons eller den mindste interesse fra din side , hvilket i min optik er en meget Ærgelig måde at drive business på .
D. 15/7 lagde jeg en ordre hos dig på Ekomposit's hjemmeside , jeg betalte via mobilpay og fik derefter en ordrebekræftelse med et løfte om at min ordre ville blive ekspederet hurtigst muligt og min vare være mig i hænde inden for få dage , jeg har derefter intet hørt , trods utallige forsøg på at få dig i tale eller til at kommunikere tilbage .
Jeg står desværre tilbage med en følelse af at du er pisse ligeglad og bare har taget mine penge , og min tålmodighed er nu brugt op , derfor vil jeg bare
Gøre dig opmærksom på at jeg ,så frem du ikke inden for 30 min ,tilbagebetaler de 226,25 kr du har stjålet fra mig, agter at lave en politianmeldelse på dig og dit såkaldte firma, da jeg føler mig så ……. af dig og din tarvelige
"Forretnings" metoder , at jeg bare ikke vil lade dig og din usle kunde behandling , gå i glemmebogen .
Jeg kan dog være positiv omkring beløbets ubetydelige størrelse , men tænker dog hvor mange andre du har taget i ….. , og for hvor store beløb du har solgt din ære og selvrespekt....... FØJ FOR DIG
Jonas Severin
Fik ordrebekræftelse men ingen varer.
Fik ordrebekræftelse men ingen varer.
Kan ikke ringe til firmaet da telefonummer mangler på siden.
Googler manden bag og finder telefonnumre - men de besvares ikke.
Skrev en email til dem, men intet svar.
Professionel webside - amatør firma.
-Så luk dog den webshop og stop med at spille vores tid!
Firmaet svare ikke på mails og har kun…
Firmaet svare ikke på mails og har kun modtaget en ordrebekræftelse på 14 dage?
Skulle de gå hen og hæve pengene en dag, vil jeg have dem tilbage.
Jeg kan kun stemme i med dårlig…
Jeg kan kun stemme i med dårlig oplevelse.
Jeg så først for sent på trustpilot, at firmaet ikke er til at regne med.
Har ringet utallige gange da leveringstiden for længst var overskredet og har sendt mail om at få annulleret ordren, men uden at få svar. Nu får jeg så varerne alt for sent og efter at jeg har købt dem et andet sted og derfor ikke længere har brug for dem.
Det går jo ikke at firmaet ikke holder hvad de lover, ikke tager telefonen og ikke svarer på mails.
Køb et andet sted.
Fup og svindel
Fup og svindel
Ser desværre først de dårlige anmeldelser nu. Desværre for sent.
Jeg bestilte varer hos Ekomposit men fik ikke en bekræftelse. Rykkede for den uden held. Pengene er hævet og jeg har ikke fået kontakt til dem.
En rigtig dårlig oplevelse og mange penge fattigere.
Jeg ser føres nu på trustpilot
Jeg ser føres nu på trustpilot, at det er et useriøst firma jeg har handlet med, måske min dumhed, eller er det?
Har sendt mail om at få mine penge retur, har sendt flere mail's, uden svar.
Det går jo ikke. Hvis der er et firma, lukker det snart.
Køb et andet sted.
Tydeligvis fup virksomhed som hæver…
Tydeligvis fup virksomhed som hæver pengene uden ordre bekræftigelse eller ordre afsendt. Mads junger Boll du kan forvente en politi anmeldelse

Besvarelse fra Ekomposit
De besvarer ikke henvendelser
De besvarer ikke henvendelser, har hævet pengene og leverer ikke varen. De får en politianmeldelse
Update på tidligere anmeldelse
Har tidligere skrevet en anmeldelse her på siden af en virkelig skidt oplevelse. Den står jeg stadig ved.
Dog bil jeg tilføje, at jeg nu har fået mine penge tilbage efter at have modtaget mine varer efter 3 uger!! I mellemtiden havde jeg dog intet hørt fra dem. Ingen ordrebekræftelse, ingen besked om at pakken var sendt eller noget som helst andet.
Jeg sendte varerne tilbage med GLS og skrev et brev jeg lagde med i kassen, da jeg jo ikke kunne sende dem en mail, da der ikke findes nogen oplysninger på dem nogen steder! Det er helt åndssvagt.
Men altså, firmaet eksisterer åbenbart. Du kan bare ikke kommunikere med dem og du ved ikke hvornår du får dine varer. Jeg handler der aldrig nogensinde mere. Brugte istedet for malgodt.dk som leverede varerne dagen efter jeg havde bestilt.
Køb aldrig hos Ekomposit.dk
Får ikke pengene retur som lovet.
Jeg har ofte handlet med Ekomposit.
Sidste gang, så fik jeg ingen bekræftelse på min bestilling. Ca. en uge senere skrev jeg til Ekomposit, hvor jeg annullerede bestillingen. Fik svar tilbage, om at jeg ville få pengene refunderet – jeg vidst ikke, at de havde trukket beløbet. Der er vel gået 15 dage, men jeg har ikke modtaget pengene igen. Jeg vil ikke handle der igen.
Ikke eksisterende firma?
Jeg har købt hos Ekomposit før uden problemer, men denne gang ved jeg simpelthen ikke hvad der er sket. Jeg har ikke så meget som modtaget en ordrebekræftelse, men pengene er sjovt nok blevet trukket! 😡😡😡
Nummeret på Google eksisterer ikke mere og deres kundeserviceside er der heller ikke mere.
Det er ok at et firma går konkurs, men så skal pengene sgu da ikke trækkes!!
Indtil denne gang har jeg ingen…
Indtil denne gang har jeg ingen problemer haft med mine handler.!
De er kommet til tiden uden noget som helst at kunne brokke sig over..
Denne gang er så i den anden ende af skalaen.. har nogle vare jeg skulle bruge til et større kundeprojekt… leveringen stod til 4-7 hverdage… og der er nu gået 11 dage uden så meget som et pip.. har ringet forgæves på nummeret fra hjemmesiden og mailet 5-6 mails uden nogen form for respons… meget meget meget ringe behandling.🤯
Og her gik man og roste dem🙄
God service, dog lidt lang tid om levering.. Men klart bedre end andre hjemmesider hvad angår pris
Super dårlig service
Super dårlig service ændret til middel service. Vil afbestille en ordre som ifølge track and trace var på vej. Har både skrevet og ringet uden dog at få dem i tale. Det er simpelthen under al kritik.
Jeg valgte at gå via Facebook og skrive til dem, og der får man svar med det samme.
Så endelig er min sag afsluttet
Mega god og hurtig service
Jeg modtog desværre en farve der havde været utæt i pakken og skrev derfor til Mads på mail. Han svaret på min mail med det samme og to dage efter modtog jeg en ny farve.
1000 tak for den gode og hurtige service.
Mine aller bedste anbefaling
Jeg havde en udfordring med et af deres produkter, jeg skrev til Ekomposit og beskrev situationen og samme dag fik jeg svar på min mail. Jeg gjorde, som jeg blev anbefalet af medarbejderen og det virkede.
100% tilfreds
Hurtig service, godt produkt. Intet at klage over fra min side.