Ekomposit Anmeldelser 54

1,6

Fik ordrebekræftelse men ingen varer. Kan ikke ringe til firmaet da telefonummer mangler på siden. Googler manden bag og finder telefonnumre - men de besvares ikke. Skrev en email til dem, men in... Se mere

Jeg har benyttet mig en del af ekomposit og får altid hurtig levering af de ønskede produkter. Jeg har dog på intet tidspunkt fået svar retur på de spørgsmål jeg har måtte have vedrørende dere... Se mere

Jeg købte Lamineringsepoxy klar og den stivnede ikke som det skal. Jeg har skrevet til ekomposit og det skriver ikke tilbage, jeg har ringet på forskellige numre som ikke bliver taget eller vender ti... Se mere

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

6 ud af 5🌟

Seks stjerner 🌟
Det er min oplevelse, at Mads fra ekomposit, På alle måder har været både
imødekommende og servicemindet. Han tog fuldt ud ansvar, da Jeg henvendte mig omkring en fejl i leveringen og kontaktede mig selv efterfølgende når der var rettet op på “fejlen”.

- Jeg havde held med, at henvende mig på Facebook, hvor jeg fik svar næsten med det samme, min mail blev besvaret senere.

Jeg er helt tryg ved, at handle hos ekomposit og gør det helt klart fremadrettet, hvis jeg skal bruge materialer, som jeg kan finde her ☺️

God jul og tak for god service! 🎄🍀

9. december 2020

Nu prøver jeg via trustpilot at få…

Nu prøver jeg via trustpilot at få firmaets opmærksomhed. Det er det dårligste kundeservice, for i besvare hverken på opkald, sms eller e-mail. Jeg har købt resin i to store mængder og der medfølger ingen produktbeskrivekse til brug eller hvordan jeg skal blande det. Køber fra Art da Vinci.dk - bedste kundeservice

7. december 2020

Jeg blev en smule bekymret. Men bekymringerne blev gjort til skamme.

Jeg blev en smule bekymret, da jeg læste de blandede anmeldelser på Trustpilot. Jeg havde bestilt min vare, så der var ikke andet, at gøre end at håbe.
Mine varer kom inden for en absolut rimelig periode. Alt var som det skulle være og jeg var løbende blevet underrettet om fragt.
Efterfølgende skulle jeg tre gange genbestille den samme vare i variationer. ALLE gange var oplevelsen den samme: Hurtig ekspedition.

29. oktober 2020

Havde købt epoxy for lidt over en uge…

Havde købt epoxy for lidt over en uge siden da de så ikke havde sendt pakken har jeg bedt om at få ordren annulleret hvilket de ikke vil svare mig på, har skrevet over facebook hvor jeg ved de har set beskeden og over email også, det er jeg sgu lidt træt af

21. oktober 2020

Få mangler

Har købt et startsæt og synes jeg har fået meget for pengene. Der var dog ingen handsker i sættet som der ellers står i beskrivelsen, men det skal nu ikke skille os ad.
Leveringstiden blev overholdt.
Dog synes jeg der mangler lidt info omkring hvordan produkterne bruges, når nu det er et startsæt. Og der mangler helt klart et sikkerhedsdatablad og lidt om bortskaffelse af affaldet.

30. september 2020

SKUFFET ELLER RASENDE

I forgårs modtog jeg min bestilling på er Resin Art start kit til 750 kroner.
Der er sikkert ikke noget galt med de løsdele der lå i kassen, som jeg betalte 750 kroner for.
Men at sende en konfirmationsgave som løsdele i en brun papkasse, med påklistret pakkelabels, det er simpelthen for tarveligt.
For 750 kroner, burde der være råd til at sende det i en ordentlig og præsentabel emballage.

14. august 2020

Kære Bjarne
Jeg kan godt forstå at du er skuffet hvis du havde forventet at modtage et sæt i en fin gaveæske. Jeg kan bare ikke forstå hvordan du har fået den forventning. Intet sted står, eller er der afbillede en gaveæske. Der er kun billeder af indholdet og beskrivelser af indholdet i sættet.
Hvad angår indholdet så har det aldrig her fra været et mål at lave et sæt der kunne præsenterer sig godt som gave. Formålet har ene og alene været at give folk et mere eller mindre komplet sæt af materialer til at komme igang med Resin art, så de ikke skal ud og overveje hvilke materialer de skal købe for at komme igang. Når det er sagt så syndes jeg faktisk at sættet er et rigtig godt tilbud, hvorfor jeg heller ikke syndes kritikken er helt berettiget. I sættet er der alene farver for over 700 kr, dertil er der 1,5 kg epoxy og diverse andre ting. Skal du stykke samme sæt sammen af enkelt vare vil du lande på over 1.400 kr og stadig ikke få en gaveæske.
Når du er så skuffet vil jeg kraftigt opfordre dig til at benytte dig af din returret, så får du naturligvis dine penge tilbage med det samme.

Mads

Hurtig levering og hurtigt svar

Bestilte lamineringsepoxy i lørdags og var lidt skeptisk grundet de andre anmeldelser, men der var ingen grund til bekymring. Fik minE varer i dag, onsdag. Jeg skrev endda en mail til Ekomposit tirsdag, fordi jeg var så nervøs og fik svar med det samme, hvor han sagde det var pakket og klar til at gls kom. Super service!

12. august 2020

Kundeservice skal blive bedre.

Det jeg fik bestilt står på siden at det er på lageret.

Der står også 1-4 dags levering normalt, Det går jeg med til.
Men efter 4-5 dag sker der ikke noget, Jeg ringer 20 gange samt sender mail, men der sker bare ikke noget.
til sidst finder jeg Ekomposit på FB, Hvor jeg skriver en besked, får besked med det samme at det bliver afsendt mandag fra Sika centrallager.( 7 dage efter bestilling )

Jeg kan ikke lide at skrive dårligt om nogen. Men hvis nogle skal blive bedre så skal man også have det af vide.

Det er lidt svært at planlægge noget når i er så usikker med jeres levering. I det mindste skriv ved jeres produkter ( ikke på lager, bestillingsvare evt )

Man får ikke noget af vide om det er afsendt eller noget som helst på mail, ligesom alle andre steder holder en opdateret.

Der kommer hellere ikke noget mail fra Dansk fragtmand at der er en palle på vej til mig. Hvor alle andre steder som sender med fragtmand får en besked på mail.

Jeg gik i en uge og vidste ikke om orderet var gået igennem eller hvad der sker. Jeg var villig til at spærre kortet og bestille et andet sted da jeg er under tidspres og ferien venter.

Jeg siger ikke at jeg aldrig vil bestille hos jer igen. Men i har nogle ting i skal have lavet om på især jeres kundeservice før jeg vender tilbage

21. juli 2020

Hmmm... den lille mand som forsøger.

Jeg købte Lamineringsepoxy klar og den stivnede ikke som det skal. Jeg har skrevet til ekomposit og det skriver ikke tilbage, jeg har ringet på forskellige numre som ikke bliver taget eller vender tilbage....
1. Time efter min trustpilot : Mads har lige ringet tilbage til mig og forklaret, jeg har lært og vil bare fortælle at han har ekomposit ved siden af sit fuldtidsjob ( det skulle han nok have fortalt folk på sin side ) så det kan måske forklare lidt af de ting som sker.

26. maj 2020

Jeg har benyttet mig en del af…

Jeg har dog på intet tidspunkt fået svar retur på de spørgsmål jeg har måtte have vedrørende deres produkter.

Hverken efter gentagende henvendelser over mail og pr. Telefon.

Ærgerligt når de selv henviser til, at kunden er mere end velkommen til at henvende sig ved spørgsmål

7. april 2020

kunne man give minus så var det 20 ud…

kunne man give minus så var det 20 ud af 10 man skal lede længe efter dårligere betjening af kunder ringede +20 gange + div på telefon svarer men ingen respons men burde finde ham på firma profiler for og få et direkte nr bedst for andre er nok og handle et andet sted

19. februar 2020

Reagerer ikke ved reklamation

Bestiller to pakker med indstøbningspolyester med hærder til. De kommer som lovet og jeg glædede mig til at gå igang med mit projekt..

HELDIGVIS vælger jeg at lave en tester af produktet inden jeg skal indstøbe den genstand som skal være en minde genstand for en afdød hest... Produktet stivner nemlig ikke ordentligt og lugter fælt!!

Jeg mailer til Ekomposit omkring problemet, og får også svar tilbage omkring hvad jeg muligvis kan have gjort forkert... Jeg laver en ny tester og følger firmaets forklaring, med samme resultat... Et produkt som ikke stivner ordentligt og bliver ved med at lugte grimt..

Jeg tager herefter igen kontakt pr mail til Ekomposit omkring problemet og at jeg ønsker at i det mindste refundere det uåbnede produkt jeg har stående og få mine penge retur.

Jeg har stadig endnu intet hørt trods det er en uge siden jeg sendte mailen. Det synes jeg ærlig talt ikke er i orden.

10. februar 2020

Kære Sandie
Jeg er ked af at din oplevelse med polyesteren ikke har været den bedste. Det kan der være flere forklaringer på.
Jeg har været alt mail korrespondance igennem siden din ordre, men jeg kan simpelthen ikke se at du har skrevet til os, og jeg kan heller ikke se at vi skulle have svaret på en henvendelse om polyester der ikke vil hærde i den periode. Jeg vil bede dig skrive til os så vi kan få denne sag afsluttet. Naturligvis kan du returnerer eller vi kan finde en anden løsning med mere passende materialer hvis det er det du vil. Man kan vi ikke tage dialogen et andet sted end på Trustpilot?
MVH Mads

Telefonen bliver aldrig taget 🤬

Telefonen bliver aldrig taget og de svare ikke på deres mail. Jeg bestilte en dåsse Med polyester spartel til buller i biller men i dåssen er der noget gennemsigtigt og flydende stas som iværtifal ikke ligner polyester spartel. Så jeg ville ringe og høre om hvad det hva og om det er meningen men telefonen blev ikke taget. Jeg har enda prøvet at på kontakt i en uge og der er stadig ikke noget der tager telefonen 😠

5. februar 2020

Hej Dav
Først og fremmest skal jeg beklage at det ikke har været muligt at besvare telefonen, det er bare ikke altid muligt i en travl hverdag.
Som jeg også har skrevet til dig i mailen så er der tale om en misforståelse. Ekomposit forhandler ikke færdigblandet spartelmasse. Du har bestilt og modtaget polyester til laminering. Skal det bruges til spartelopgaver skal det iblandes fyldstoffer. Intet sted i beskrivelsen eller navngivningen er produktet angivet som spartelmasse.
Jeg er ked af din oplevelse, men havde du skrevet tidligere da du ikke kunne komme igennem på telefon er jeg sikker på vi kunne have fundet en løsning.
MVH Mads

Indrømmet

Indrømmet; jeg var MEGET nervøs da jeg lavede en bestilling i sidste uge, men jeg skal også retfærdigvis sige, at min frygt blev gjort til skamme:
I dag har jeg fået besked om, at mine varer står klar til afhentning i den lokale GLS pakkeshop!!!
Kort forhistorie: Jeg kunne ikke få bestillingssiden til at acceptere at jeg ønskede varen leveret i den pakkeshop jeg ønskede. Jeg ringede til Ekomposit, men alle tre opringninger resulterede blot i en telefonsvarer. Jeg skrev så en mail til firmaet hvor jeg fortalte om min oplevelse.
Efterflg. gik jeg ind på Trustpilot - og jeg må sige, at jeg læste nogle kedelige anmeldelser, så det var med sommerfugle i maven, at jeg trods alt afgav min bestilling.
Få timer senere fik jeg mail fra GLS der skrev at Ekomposit havde købt pakkelabel. Dagen efter kunne jeg se at pakken var afleveret til GLS. Og i dag har jeg fået sms om at pakken står klar til afhentning i pakkeshoppen.
Så jeg erkender blankt, at min frygt var ubegrundet, og firmaet har 100% levet op til mine forventninger, og jeg kan kun anbefale handel med dem.
Mvh
Steen Birketoft