eendracht1.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was een mooie trip zeehonden en bruinvissen gezien. 1 tip als mensen drinken of eten bestellen reken later af of eerst afrekenen en dan geven want ik had nu mijn handen vol en toen moest ik ook no... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bangelijke vrouw die super uitleg geeft aan de kindjes qua regels. Zalige ervaring, echt een dikke aanrader. We komen zowiezo nog eens terug, ondanks dat we eerst 2uur ervoor moesten rijden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en gezellige boot. Leuke bediening door de meisjes, al kwamen ze wel iets te snel achter elkaar langs met de vraag of we iets wilden drinken. €3,50 extra voor een tuinstoel vinden we wel een... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een leuke boottocht! Wij en onze oudste zoon van 5 jaar hebben genoten. Bestellen van eten en drinken ging ook vlot. We bleven lang hangen bij de zeehonden en hebben er enorm van kunnen geniet... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

131 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik vind 3 uur lang zitten op een…

Ik vind 3 uur lang zitten op een plastic krukje niet echt comfortabel. Ik zou dit niemand aanraden. Verder waren de zeehonden leuk om te zien.
Tip om misschien tijdens het varen wat te vertellen over de oosterschelde en alles wat er leeft.

12. juli 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De tocht het varen was op zich prima

De tocht het varen was op zich prima. Het comfort tijdens de 3 uur durende tocht was minder. De zitplaatsen plastic krukjes zonder rugleuning was geen positieve zit. De gereserveerde lunch was qua prijs, kwaliteit niet in verhouding. Voor herhaling vatbaar en/of aanbevelen in dit geval niet.

12. juli 2025

superleuke en relaxte middag

We hebben een superleuke en relaxte middag gehad. En zeehonden gezien en daarvoor hadden we de safari geboekt. Helaas geen bruinvis gezien (de kapitein en het hondje wel), maar dat mag de pret niet drukken.
Zeker voor herhaling vatbaar.

6. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is zeker een aanrader

Het was een hele leuke dag. Op het moment van aankomst bij de zandbank werd er meer dan genoeg tijd genomen om te kijken en te genieten van de zeehonden. We hebben op het laatst nog bij kunnen reserveren om beneden te kunnen zitten en dit hebben we ook gedaan voor de zekerheid omdat het toch een beetje fris was op de dag zelf.

Ook de 2 kleine (zee)hondjes op de boot zelf waren heel leuk en nieuwsgierig.

5. juli 2025

Super tof!

De informatie was duidelijk, het was goed te vinden. Personeel was heel aardig en het was gewoon een super toffe ervaring. Volgend jaar komen we terug!

5. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doppeltes Bezahlen

Das Schiff, Essen, Getränke, Fahrt waren gut.
Problem war die Buchung!
Wir haben Essen bezahlt was einer Reservierung unter Deck bedeutet und haben Geld für Sitzplätze draußen extra bezahlt um draußen zu sitzen.
Auf dem Boot durften wir bei 30 Grad mit Kindern nicht oben sitzen trotz Bezahlung. Wir haben auch kein Geld wiederbekommen.
Andere Passagiere die wie wir gebucht haben, durften dies jedoch!
Nicht nochmal!!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fijne middag hebben wij gehad…

Wat een fijne middag hebben wij gehad zaterdag op de eendracht! Goed verzorgd netjes een toegewezen plekje, goede service van drankjes.
En de natuur is natuurlijk niet te voorspellen maar zoveel zeehondjes gezien, waar de schipper alle tijd heeft zodat we al dit moois rustig konden bewonderen!wij hebben genoten!

Fantastische ervaring!

We hebben een fantastische ervaring met de Eendracht gehad! De zeehonden safari was geweldig! En wat een leuk en vriendelijk personeel! Wij kunnen dit echt aanraden aan mensen die dit nog niet hebben gedaan! En minimaal 2 gezinnen gaan deze tocht nu ook doen door ons enthousiasme! Er werd ook voldoende tijd genomen om de zeehonden en hun baby's te bewonderen. Het was SUPER! Jeanne Schelling

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Leuke ervaring

Was leuk om de zeehonden te zien, nadeel, veel mensen op de boot, weinig ruimte. Krukjes zitten niet fijn, had extra bijbetaald, dacht dat dat voor een bankje was, toen dat niet bleek, kon dit in mijn ogen wel iets vriendelijker worden aangegeven. Rest van het personeel zeker wel top! Eten was ook wel goed. Was blij dat wij even beter konden zitten ook. :)

Het weer was prachtig

Het weer was prachtig. Heel erg vriendelijk en attent personeel. De schippersvrouw gaf een hele uitleg over de zeehondjes en beantwoorde allerlei vragen. We hadden geluk dat er net veel zeehondjes geboren waren. Dit was zijn centjes waard.

15. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn onlangs meegegaan op…

Wij zijn onlangs meegegaan op zeehondensafari. Het was een heel leuke ervaring. Iedereen was heel vriendelijk en behulpzaam. Er was ook voldoende tijd om de zeehonden te bekijken. De boot is mooi ingericht. Het was een leuke ervaring!

14. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bijzondere ervaring! Zeehonden spotten

Wij vonden het een bijzondere ervaring op bootsafari in NL. De trip is best een eindje varen naar de plek waar de zeehonden zitten maar wij vonden dat meer dan de moeite waard. Wij hadden het geluk dat er wel zeker zo’n 80 zeehonden lagen/ zwommen en er net een paar kleine geboren waren! Heel bijzonder en erg dichtbij kunnen komen.
Heel aardige schippersechtpaar. Aan boord kun je ook eten voornamelijk snackbar food maar was ok. Wij hadden een luxe plek geboekt beneden in de boot en konden vandaaruit naar buiten wanneer we wilden. Is wel een aanrader omdat boven op het dek het erg druk was en je op een krukje zit.

15. juni 2025

Boot trip

Was echt heel leuk om zo dicht bij de zeehondjes te zijn. We hadden ons blijkbaar vergist ook van dag en toch mochten we mee en ook ons eten was toch voorzien. Voor mijn vriendin was het haar 1ste boot trip en vond het ook heel leuk. Is zeker voor herhaling vatbaar, wat we ook volgend jaar terug gaan doen

14. juni 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.