eendracht1.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bangelijke vrouw die super uitleg geeft aan de kindjes qua regels. Zalige ervaring, echt een dikke aanrader. We komen zowiezo nog eens terug, ondanks dat we eerst 2uur ervoor moesten rijden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede en gezellige boot. Leuke bediening door de meisjes, al kwamen ze wel iets te snel achter elkaar langs met de vraag of we iets wilden drinken. €3,50 extra voor een tuinstoel vinden we wel een... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leuke tocht. Mooie schone boot. Heel leuk om de zeehonden in hun natuurlijke omgeving te kunnen zien. Wel jammer dat je van de 3-uur durende tocht 2 uur "onderweg" bent. Wat uitleg bij de zeehon... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een leuke boottocht! Wij en onze oudste zoon van 5 jaar hebben genoten. Bestellen van eten en drinken ging ook vlot. We bleven lang hangen bij de zeehonden en hebben er enorm van kunnen geniet... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

131 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeehondensafari, zeker een aanrader!

Feedback over de Zeehondensafari

De zeehondensafari was een geweldige ervaring! Het was echt bijzonder om de zeehonden van zo dichtbij te kunnen zien een uniek moment in de natuur. De tijd bij de zandbank was goed ingedeeld en ruim voldoende om de dieren rustig te kunnen bekijken en foto’s te maken.

Een kleine opmerking: helaas was één van de medewerkers niet zo vriendelijk als we hadden gehoopt. Dit had een kleine invloed op de algehele beleving, maar we willen het toch even benoemen.

Een tip zou kunnen zijn om tijdens de tocht iets meer informatie te geven over de omgeving en over het leven van de zeehonden dat zou de ervaring nog interessanter en leerzamer maken.

Al met al een hele mooie tour hartelijk dank daarvoor!

23. juli 2025

mooie tocht met aanpassingen

Mooie rondvaart boot
veel zeehonden gezien maar moesten wel erg lang wachten op het gereserveerde eten… en in de mail staat dat er alleen contant kon betaald worden aan board werdt gezegd pin.
Website update met dranken die stonden er niet op… en voor aan board als optie voor kleine kids losse koek snack verkopen of een borrel snack plank met mini borrel hapjes .
als je reserveert aangeven of je warm binnen wilt zitten kost wel 4,50 apart

Sehr nettes Team und angenehme Tour

Sehr nettes Team und eine aufmerksame Betreuung.
Es war eine gelungene Fahrt zu den Seehunden und fachkundig wurden auch Informationen zu den Tieren gegeben.
Das Essen an Bord war frisch und qualitativ gut. - Einfache Gerichte ohne Frage - aber das war so kommuniziert.
Die Bordhunde waren für die Kinder ein zusätzliches Highlight.
Die Gartenstühle könnten bequemer sein...
Rundum sehr empfehlenswert, da besonders viel Zeit für die Beobachtung der Tiere eingeräumt wurde ---und dafür waren wir ja gekommen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie boottocht die brengt wat het…

Mooie boottocht die brengt wat het beloofd namelijk spotten van zeeleeuwen in hun natuurlijke habitat. Vriendelijk en behulpzaam personeel aan boord. Genoeg zitplaatsen alleen spijtig dat er moet betaald worden voor een zitje. Wij hadden betaald voor een zitje binnen in de bar maar omdat het zeer mooi weer was wilden wij toch buiten op het dek en daar kregen wij een krukje om op te zitten terwijl wij toch het meest betaald hadden 4.5 Euro en de andere die buiten zaten slechts 3.5 Euro hadden betaald.

Toller Familienausflug

Wir hatten einen tollen Ausflug mit der Eendracht, die Crew rund um den Kapitän war sehr freundlich. Am Anfang gab es eine kleine Anweisung über das Verhalten an Bord, auf niederländisch und deutsch.
Die Reise zu den Sandbänken war recht ruhig, auch wenn ein Fernseher mit einigen Informationen lief, so waren diese rein in niederländisch verfasst. Hier wäre ein Untertitel oder eine Übersetzung Recht gut gewesen, für die Besucher die kein niederländisch können.
Was man natürlich nicht erwarten kann ist eine Show, wie im Zoo. Die Seehunde leben in freier Wildbahn und sind dementsprechend auch sehr ruhig und entspannt.
Dennoch eine sehr schöner Anblick!!!

23. juli 2025

Roken is toegestaan

Had graag 4 sterren gegeven, maar wat erg storend was voor mijn groep (6 personen) en de mensen rond ons, is dat roken toegestaan is aan boord rond de brug van het schip. Voor iedereen die achteraan de boot in het overdekte en verwarmde gedeelte extra betaalde voor zijn zitje, betekent dit helaas de ganse tocht meeroken met de 3 kettingrokers aan boord (op een totaal van 60 opvarenden) want alle rook wordt naar achter getrokken. Erg storend en hoort niet anno 2025.

16. juli 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurstellende ervaring – misleidende website, onduidelijke communicatie en weinig respect voor dieren

De website is erg onduidelijk, zo erg dat het bijna misleidend is. We hadden zitplaatsen buiten op de overdekte banken geboekt (waarvoor je extra betaalt), maar bij het inschepen werden we zonder keuze binnen neergezet. Toen we er iets van zeiden, reageerde de schipper bot met: “Je zit toch overdekt en verwarmd?” Alsof we niet begrepen hadden wat we geboekt hadden.

Ook de schippersvrouw reageerde laconiek: “Soms klaagt iedereen, soms is het leuk.” Geen begrip of excuses. We waren niet de enigen – zeker vier andere boekingen hadden hetzelfde probleem. De buitenzitplaatsen waren al vol. Het lijkt erop dat ze simpelweg meer van die plekken verkopen dan er zijn. Ze hadden dat ook eerlijk kunnen melden, een keuze kunnen geven voor andere plaatsen en een kopje koffie aanbieden als excuses.

Daarnaast staat op de website dat je je eigen eten en drinken mag meenemen, zolang het geen alcohol is. Maar eenmaal aan boord bleek dat alle consumptie van meegebracht eten en drinken verboden is. Je bent dus aangewezen op de bar, waar de prijzen fors en ronduit overdreven zijn. Al het drinken wordt uit grote flessen geschonken in vieze kleine glaasjes. Wederom misleidende informatie.

De tocht zelf? We hebben zeehonden gezien, maar het voelde allesbehalve verantwoord. De boot kwam op nog geen 20 meter afstand, waardoor de dieren van de zandbank vluchtten. Dat hoort niet zo – en als bezoeker wil je dieren bewonderen, niet opjagen.

Al met al liet dit een nare nasmaak achter. Met betere communicatie, eerlijke informatie en meer respect voor zowel dieren als klanten had dit echt een fijne ervaring kunnen zijn. Ontzettend jammer.

20. juli 2025

Ruime boot

Ruime boot, we zaten achter op de boot onder een zijl en meer beschut als voor op de boot. Leuke tocht, alles Top!

16. juli 2025

Super boottocht!!

Wat een leuke en bijzondere tocht. Ook zelfs nog de bruinvissen gespot. Aan boord zijn de schipper en zijn vrouw alleraardigst en ook de andere stafleden doen het super! Lekker verzorgd aan boord van een prima schip! Dus echt een aanrader, zeker voor gezinnen!!

13. juli 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik vind 3 uur lang zitten op een…

Ik vind 3 uur lang zitten op een plastic krukje niet echt comfortabel. Ik zou dit niemand aanraden. Verder waren de zeehonden leuk om te zien.
Tip om misschien tijdens het varen wat te vertellen over de oosterschelde en alles wat er leeft.

12. juli 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

De tocht het varen was op zich prima

De tocht het varen was op zich prima. Het comfort tijdens de 3 uur durende tocht was minder. De zitplaatsen plastic krukjes zonder rugleuning was geen positieve zit. De gereserveerde lunch was qua prijs, kwaliteit niet in verhouding. Voor herhaling vatbaar en/of aanbevelen in dit geval niet.

12. juli 2025