Som jobbsøker unngår jeg Ecura
Jeg vil først presisere at jeg ikke har vært ansatt i Ecura. Jeg har derimot søkt på stilling der to ganger, og begge ble en stor skuffelse.
Den første gangen søkte jeg på en stilling. Kort fortalt: De avlyste intervjuet bare noen timer i forveien, uten å varsle meg, slik at jeg møtte opp på et tomt Teams-møterom. Det var hele FEM personer som rekrutterte til stillingen (Mattias, Maria, Lotte, Linn og Øystein), likevel var det -ingen- som tok seg tid til å sende en personlig mail, de satt bare og spydde ut autogenert mail. Jeg ble påført både tids- og økonomisk tap (ca. 300 kr). På toppen av det hele fornærmet Mattias Persson meg da jeg tok opp at jeg følte meg dårlig behandlet.
Den andre gangen søkte jeg i august 2024, men hørte ikke noe før i oktober-november 2024. Alt jeg da fikk var et telefonnummer med beskjed om å ringe bruker/pårørende og avtale intervju. Den aktuelle rekruttereren Henrik var fraværende i stort sett hele prosessen. Etter et par samtaler med bruker/pårørende trekker jeg min søknad. Så går det ytterligere noen måneder, før jeg får en autogenerert mail fra Henrik om at jeg dessverre ikke hadde fått stillingen, takk for at du søkte osv. Altså, en prosess som maks bør ta tre uker, endte opp med å strekke seg over seks måneder.
Inntrykket mitt av Ecura er at det er lite varme og medmenneskelighet i selskapet, og at prosessen med å rekruttere arbeidskraft har betydelig potensial, fremfor alt ved at Ecuras medarbeidere må engasjere seg mer aktivt i prosessen, det vil si, ikke spy ut autogenerert mail, ikke lemp ansvaret for rekrutteringen over på bruker/pårørende (de er tross alt ikke-profesjonelle), og vel så viktig, ikke la søkere gå i måneder uten svar.
For min del har jeg som jobbsøker sluttet å søke hos Ecura, det er bare bortkastet tid.