Se, hvad kunderne siger
Heb bestelling gedaan, niets ontvangen Ondertussen meer dan 5 mails gestuurd, alleen maar een mededeling ontvangen dat er op terug gekomen zou worden. Er komt geen enkele reactie, dus geld kwij... Se mere
Virksomheden har svaret
Imponert på nytt kjøp
Jeg kjøpte foundationen etter å ha sett den overalt på nettet og forventet å bli skuffet. I stedet tilpasser den seg hudtonen min så sømløst at det nesten er fascinerende. Den oksiderer ikke rart i løpet av dagen. Jeg har allerede kjøpt den igjen.
Skeptisk men solgt
Skal ikke lyve, jeg var skeptisk fordi jeg har kastet bort penger på trendy merker før. Men dette leverer faktisk det det lover. Formelen føles gjennomtenkt og ikke hastverksarbeid. Jeg merker at den er ordentlig testet.
Jeg hadde en sånn uke med hormonelle…
Jeg hadde en sånn uke med hormonelle utbrudd og trodde ingenting ville legge seg fint på huden. Likevel klarte denne foundationen å se glatt ut uten å fremheve tørre partier, noe som er ganske utrolig. Den føles pustende og ikke som en maske. Blir i rutinen min.
Naturlig frisk glød!
Blushen gir en så fin og naturlig frisk farge. Den blender lett og etterlater ingen harde kanter. Jeg bruker den nesten daglig nå. Får meg til å se våken ut selv når jeg ikke er det.
Jeg bestilte foundation og blush…
Jeg bestilte foundation og blush sammen, og de passer perfekt sammen. Blushen gir det friske «nettopp vært ute på tur» utseendet uten å bli for mye. Emballasjen føles også classy og ikke billig, noe jeg liker. Det føles litt luksus uten vill pris.
Enklere rutine mer selvtillit
Sminkerutinen min har ærlig talt blitt enklere siden jeg begynte å bruke disse produktene. Alt blender raskere og ser mer naturlig ut. Jeg føler ikke lenger at jeg gjemmer meg bak sminke. Det betyr mye for meg.
Silkemyk på huden
Foundationen føles som silke på huden. Ikke tung, ikke klissete, bare myk og pustende.
Foundationen jeg alltid kommer tilbake til
Allerede på min andre flaske med foundation og fortsatt imponert. Den blender sømløst, ser naturlig ut og får huden min til å se glattere ut enn den er. Selv på trøtte dager gir den meg et fresh uttrykk. Jeg er hekta.
Ny favoritt i skuffen
Korrigereren har offisielt erstattet alle andre concealere i skuffen min. Den lysner uten å føles tykk eller uttørrende. Selv etter flere timer ser den fortsatt jevn ut.
Jeg var redd korrigereren skulle se…
Jeg var redd korrigereren skulle se oransje ut på min lyse hud, men den blender så vakkert. Den nøytraliserer de lilla tonene under øynene uten å se tydelig ut. Jeg bruker den alene på dager uten sminke og føler meg likevel velstelt. Helt obsessed.
Imponerende kundeservice
Kundeservicen var oppriktig imponerende. Jeg hadde et lite problem med sporingen og de svarte innen timer og holdt meg oppdatert. Det er sjeldent å faktisk føle seg hørt av et merke.
Elsker den lille luksusfølelsen
Trodde ikke jeg brydde meg om emballasje, men det føles faktisk spesielt å åpne esken. Alt er pent og beskyttet og ser fint ut på sminkebordet mitt.
Setting sprayen er undervurdert etter…
Setting sprayen er undervurdert etter min mening. Sminken holder seg fresh hele dagen og jeg føler meg ikke klissete.
Setting sprayen holder faktisk sminken…
Setting sprayen holder faktisk sminken fresh i timevis. Ingen sprekker eller stram, rar følelse.
Jeg elsker at jeg kan bruke bonuspoeng…
Jeg elsker at jeg kan bruke bonuspoeng selv på salgsvarer. Det får meg til å føle meg verdsatt som kunde og ikke bare som et ordrenummer.
Perfekt sommerglød uten tung følelse
Den fargede fuktighetskremen er perfekt for sommeren. Lett dekning, sunn glød og ingen tung følelse i varmen.
Jeg kjøpte den fargede fuktighetskremen…
Jeg kjøpte den fargede fuktighetskremen mest for SPF. Endte opp med å elske gløden enda mer.
Farvel lilla ringer
Denne korrigereren er magi i en liten krukke. Dekker lilla ringer uten å bli grå.
Som å åpne en liten gave
Leveringen var raskere enn forventet og alt kom pent pakket. Det føltes som å åpne en liten gave til meg selv.
Baby myk hud med Glowcare
Glowcare fuktighetskrem gjør huden min baby myk om morgenen. Jeg forventet ikke så synlig forskjell i fuktighet etter bare en uke. Sminken legger seg bedre oppå også, som en bonus.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.