Se, hvad kunderne siger

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

3,1

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bestilte garnpakke

Bestilte garnpakke. Fikk raskt beskjed om at pakken var på vei. Men etter en uke hadde ikke posten fått pakken enda. Kontaktet hespegarn og fikk beskjed at det var leveranseproblemer med garnet men nå var alt i orden og pakken skulle sendes neste dag. Det skjedde ikke og etter det svarte de ikke på e-poster fra meg. Tok vel enda en uke før pakken endelig ble sendt.

1. september 2025

Bestilte garn 22 aug

Bestilte garn 22 aug. Fikk beskjed om at pakken var underveis. Ukene gikk og ingen pakke. Sendte mail uten å få svar . Ringte uten å få kontakt. Fikk omsider en SMS med beskjed om at det var tomt på lageret for garnet jeg skulle ha. Men at det skulle komme inn uken etter og så bli sendt til meg. Det har ikke skjedd jeg har ikke fått garnet.

1. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fikk aldri pakken, og fikk ikke kontakt med butikken

Bestilte 6 garnnøster i juni. Ved en feil gikk ordren gjennom to ganger. Den ene ordren ble slettet samme kveld, men fikk likevel faktura på frakten (via Klarna). Den andre ordren kom aldri, meldte inn til klarna at jeg ikke ville betale før varene var ankommet. Betalingen ble satt på vent, men etter 3 uker ble den aktivert igjen fordi Hespegarn ikke svarte på mail. Jeg sendte flere mailer i perioden 29/6 til 6/8, prøvde også å ringe, men ingen svar hverken på mail eller tlf. Til slutt ringte jeg klarna og forklarte problemet, og de skulle prøve igjen å få kontakt. To uker etter det igjen ble ordren min kansellert og fakturaen ble heldigvis fjernet, men kommer aldri til å handle der igjen.

29. juni 2025

Besvarelse fra Hespegarn

Hei Lise, takk for kommentaren din.
Jeg bekalger virkelig at du ikke har kommet igjennom. Jeg får ikke sjekket ordren din, da jeg ikke vet hvem du er. Vanligvis sender vi en melding via ordren for å forespørre når vi ser at det er to like ordre.
Vi har hatt vår første sommer med full oppetid hele sommeren, og bemanningen har helt klart vært alt for liten, det beklager vi og det har vi lært av. Det har helt klart gått ut over deg, og det er vi svært lei oss for.
Hvis du ønsker, kan du kontakte oss, så vil vi mer enn gjerne gi deg en rabattkode om du ønsker å handle hos oss igjen.
Mvh Trine

Eg er eit rotehode

Eg hadde klart og rote bort oppskrifta på ein genser eg hadde kjøpt av dei. Da eg sendte mail og ba om hjelp, var oppskrifta sendt til meg berre 1 time etterpå 🤩

19. august 2025

Besvarelse fra Hespegarn

Tusen takk for god tilbakemelding, det setter vi virkelig pris på :) :)

Mangler oppskrift

Bestilte et baby-sett, fikk garn raskt, men ikke oppskrift. Spurt på mail om det kan fås/kjøpes (vet ikke om det skyldes at jeg har glemt å legge det til i bestillinga), men får ikke svar - fire dager siden jeg spurte første gang. Har nå sendt ny mail, håper på svar!

25. marts 2025

Lang leveringstid

Lang leveringstid, over 2 uker. Og når pakken kom var ikke oppskrift med i garnpakken. Ikke fornøyd!

12. marts 2025

Besvarelse fra Hespegarn

Hei, det var leit å høre, og vi beklager om vi ikke har levert bra nok.
Jeg kan dessverre ikke gi deg noe svar på hvorfor, om det er en pakke som har gått feil i posten, eller om det har vært en vare vi har ventet inn på lager, da du ikke skriver under med navn.
Når det gjelder oppskrift, så er det hos oss som hos de fleste andre, at om du skal ha oppskrift på papir, så må du bestille det. Ellers kommer den som en link i ordrebekreftelsen.
Mvh Trine

Super fornøyd

Super fornøyd! Rask levering og produktene er super fine!

30. september 2024

Besvarelse fra Hespegarn

Tusen takk for at du tok deg bryet 🧡

Superfin nettbutikk

Superfin nettbutikk. Fikk bestillingen etter 1 uke som er helt innafor😀 men desverre ingen oppskrift sendt på mail. Har sendt mail til kundeservice så den dukker nok opp snart👍 Men samme dag jeg fikk garnet oppdager jeg at samme strikkepakke selges til halv pris hos Garnius!! Dette var ingen rimelig genser så det er sagt😪Og selvfølgelig var dette min egen dumhet - men det påvirker min opplevelse av Hespegarn

6. september 2024

Besvarelse fra Hespegarn

Hei, så leit at du hadde en dårlig opplevelse mht pris!
Vi prøver så godt vi kan og følge med på pristrendene, men klarer aldri å få med oss absolutt alle svingningene; det er for mange aktører til det, dessverre.
Når det gjelder aktører som Garnius, så produserer de sitt eget garn. I denne garnpakken her har de brukt ett av sine egne garn istedet for hovedfarge-garnet som følger oppskriften. Da blir det en ganske stor forskjell i prisen, men også i kvaliteten. Og de gjør det på en måte som gjør det vanskelig å oppdage, du må lete en stund for å se det.
Faerytale Upcyckle, som er originalgarnet i oppskriften, er noe av det beste og mest bestandige du kan få. Så denne gangen får du trøste deg med at du i alle fall har fått en genser med topp kvalitet.
Og så skal vi love å følge godt med fremover; vi ligger faktisk ganske godt an i pris sånn generelt sett :)
Takk for tilbakemeldingen :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gode priser og ekstremt kjapp levering

Gode priser og ekstremt kjapp levering. Bestilte heklenåler i går, og de kommer på posten i dag. Aldri sett så kjapp levering fra butikker av dette slaget, foruten ekspresslevering. Meget fornøyd. Kommer definitivt til å handle fra Hespegarn flere ganger. Tipp topp tommel opp!

12. marts 2024

Besvarelse fra Hespegarn

Tusen takk for super tilbakemelding, det vamer!!

Super service!

Jeg bestilte strikkepakke i dag, men glemte å skrive at jeg ønsket oppskriften på epost. Jeg sendte en epost der jeg spurte om Hespegarn likevel kunne sende meg oppskriften, og denne lå på innboksen min 3 minutter etterpå. Jeg har selvsagt ikke fått garnet enda, så jeg kan ikke si om jeg er fornøyd med dette enda, men servicen er i alle fall upåklagelig!

26. februar 2024

Tusen takk :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Syns det var skuffende å først få…

Syns det var skuffende å først få bekreftelse på orderen og noen dager/uke etterpå få melding om tomt lager. Dette burde ha vært oppdaget før .

9. december 2023

Hei!
Vi er virkelig lei oss for at du opplevde det. Vi sendte deg beskjed og pengene i retur 2 dager etter at bestillingen din kom inn, samtidig som vi lovet deg en rabattkode på 25% når den nye nettbutikken var oppe og gikk. Jeg mener å huske at du fikk en mail om det også. Kodene blir produsert as we speak.
Vi hadde store problemer med lagerstyringen vår på det tidspunktet, og var nettopp på grunn av det i ferd med å gå over til en ny og mye bedre plattform da vi hadde salget du benyttet deg av. Vi har nå vært live på den nye plattformen i 3 dager, og det er en helt annen verden. Lagerstyringen fungerer helt nydelig, og det gir oss full kontroll på alle varer.
Vi håper du vil ta sjansen på å prøve oss igjen, rabattkoden får du på mail.
Vennlig hilsen Trine,
Hespegarn.no

Kjempegod service

Kjempegod service, fikk kjapt svar på det jeg lurte på. Flott garn var det også :)

20. november 2023

Tusen takk 😍

LIKTE IKKE GARNET

17. november 2023

Besvarelse fra Hespegarn

Hei Anna, det var leit, Drops er som regel populært. Men så fikk du returnere det uten noe om og men 😊 Håper ikke det er servicen du var misfornøyd med. Pengene er på vei tilbake til deg as we speak 😊

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.