Enkelt og greit
Enkelt å kjøpe bøker her som man kan sende til Kindle ihvertfall, men husk at du først må gjøre litt forhåndsoppsett på Amazon sine sider. Bare spør Internett så finner du ut av det.
Ebok.no er Norges største bokhandel for ebøker og lydbøker. Vi tilbyr et bredt utvalg bøker på norsk og engelsk, inkludert et stort utvalg digitale pensumbøker. Bøkene kan leses i vår gratis app på mobil og nettbrett, eller på lesebrett som Kindle, PocketBook og Kobo, samt PC/Mac. Vi ønsker å gjøre det enkelt å lese og lytte til bøker hvor og når det passer deg. Ta gjerne kontakt med oss på hjelp@ebok.no dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.
St. Olavsgate 12, 0159, Oslo, Norge
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Kjøper bok som ikke engang kan åpnes. Søppel av ebok forhandler.

Besvarelse fra Ebok.no
Enkel og oversiktlig nettside, med integrasjon for å sende bøkene mine rett til min Kindle.
Veldig god nettside, oversiktlig og informativ.
Jeg hadde noen spørsmål vedrørende noen titler, men tok bare kontakt med kundeservice som svarte raskt. Gjennomførte kjøpet og var fornøyd med det. Nå har jeg til og med min egen digitale bokhylle! Veldig gøy. Gleder meg til neste kjøp :-)
Veldig intuitiv og pen nettside, og stort utvalg av produkter! Fikk tilgang til ebøkene med en gang via mine bøker (eller hva nå enn det heter aha). Så var det en enkel drag and drop til kobo ereaderen etterpå :) Superfornøyd! Blir min go-to nettside om boken jeg trenger ikke er på kobo :)
Fant lett bøkene jeg lette etter til en god pris
Kaller det de selger "ebøker", men det er egentlig bare digital tilgang til nettbasert innhold. Kan ikke lastes ned på pc eller lesebrett. Dette er kun informert med veldig liten, utydelig skrift på produkt info.

Besvarelse fra Ebok.no
Elendig, fjerde gangen jeg kjøper, like kryptisk og elendig håndtering av overlevering, få ikke kvittering, får ikke lastet ned, må alltid kontakte hjelpesenter. kjøper ikke igjen.

Besvarelse fra Ebok.no
Gode og oversiktlige sider. Enkelt å kjøpe for min kindle. Anbefales varmt.

Besvarelse fra Ebok.no
Har forsøkt å lese fra mobiltelefon og fra nettbrett.
Nederst linje kan jeg ikke se, mannen min klarte heller ikke å justere dette. (har skjult menylinjene oppe og nede, men det hjelper ikke)

Besvarelse fra Ebok.no
Prøver å overføra til Kindle. Det skal visstnok vera enkelt, men er det slett ikkje. Ebok er uoversiktleg, vanskeleg å finna fram til hjelpesider, og når ein finn dei, er det motstridande informasjon der. Ikkje mogeleg å lesa bok på lesebrett. Eit par linjer forsvinn øvst og nedst på sida under kommandolinjer som er uråd å bli kvitt.

SVINDEL
Umulig å få tilgang til og lest bøker man har kjøpt

Besvarelse fra Ebok.no
Styr unna. Selger ebøker som kun kan leses gjennom egen app, og opplyser dårlig om dette. Grenser til svindel.
Ok hvis du passer godt på å lese det med liten skrift, eller hvis du liker å lese bøker fra en telefonskjerm.

Besvarelse fra Ebok.no
Meningsløst å tro at du kan kjøpe en e-bok og lese den umiddelbart. Det er tilnærmet umulig medmindre man har forstått hvilken leseapp de bruker og glem det hvis du har Kindle medmindre du har GOD tid.

Besvarelse fra Ebok.no
Lurer en til å kjøpe abonnement hvor det står boken er gratis og så må man betale flere hundrede kroner for å lese boken og så er sidenummrene ikke korrekte og det ser helt fejl ut. Hold jer for guds skyld unna denne side!

Besvarelse fra Ebok.no
Dette må være en scam. Helt ufattelig uoversiktelig nettside og app. Der man bare går i sirkel mellom appen og nettsiden uten å få noe info eller nytte
De lurte meg til å oprette abo med å si at boken jeg lette etter var gratis hos dem hvis jeg laget konto. Når det ble gjort viste det seg at boken også kostet flere hundre kr oppå måneds abo... det er ingen måte jeg kan finne for å avbryte hele greia. Å all kommunisering utenfor hovedsidene ser ut som et barn har skrevet det. Føles utrygt å useriøst ut som bare det!

Besvarelse fra Ebok.no
Jeg har kjøpt en rekke e-bøker og får lest de hvor som helst man har appen installert. Man kan også sende den til kindle og lese de der. Jeg har ikke opplevd noen problemer, men anbefaler at man benytter nettsiden deres. Der finner man alternativer for å lese bøkene der man ønsker seg ellers, som f. Eks. En PC.

Besvarelse fra Ebok.no
Styr unna! Jeg kjøpte en E-bok fra de, og når jeg skulle begynne å lese den så var den ikke lenger mulig å lese den via appen deres. Det viser seg da at jeg nå måtte laste ned en annen app og lagre boka der fra nettsiden deres. Dette måtte jeg google meg frem til da jeg ikke har fått noe informasjon fra de om dette. Når jeg gjorde det så viser det seg at det heller ikke funker jo ikke i den andre appen!
Når jeg sender mail om det så får jeg til svar at jeg har fått "refundert og erstattet kjøpesummen", men jeg har ikke fått tilbake pengene på konto. De har kun fylt opp kundekontoen på nettsiden deres slik at jeg kan kjøpe flere bøker - som jeg da ikke kommer til å få lest. Anbefaler sterkt at man heller finner andre steder å kjøpe E-bøker fra.

Besvarelse fra Ebok.no
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.