bondekompaniet.no Anmeldelser 4

3,1

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bondekompaniet Rigeveien

Bondekompaniet Rigeveien.
Leverte inn gressklipper hvor rotorbladet ikke gikk rundt. Reparatør var ikke interessert i å se kvittering som var under et år gammel. Skulle ringe opp, men hørte ingenting. Da jeg endelig fikk tak i operatør, mandagen etter, skulle han ringe innen en halv time. Etter fire timer uten telefon,ringte jeg, men fikk ikke tak i reparatørene. Ringte flere ganger og måtte til slutt få butikkpersonalet til å gå inn med deres telefon så jeg fikk snakket med ham.Tok over en uke for å få beskjed at den er fuktig inni, så den ville ikke bli fikset på garantien. Den står inne hele året, så veldig rart den var fuktig inni. Selv om fukten ikke hadde noe med feilen å gjøre, noe reparatørene også viste med bilder og på telefon. Da jeg skulle hente den, etter beskjed to dager i forkant, var den i deler da jeg skulle hente den. Hadde forventet mer av dere enn dette. Sløvt og dårlig oppfølging fra ende til start.
Som jeg prøvde å foreslå så var det reima som var løs. Hadde ikke skrudd selv, i frykt for at dette gikk utover garantien. Ettersom garantien åpenbart ikke gjelder hos Bondekompaniet åpnet jeg ett deksel. Fem minutter etterpå var den strammet og bedre enn noen gang…

25. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kjøpte motorsag hos Bondekompaniet i…

Kjøpte motorsag hos Bondekompaniet i Mai.

Fikk sagen, og forstod raskt at noe var galt da jeg skulle sette på kjedet på sverdet. Det gikk ikke rundt, og årsaken var stivt ledd på kjedet, som gjorde at det ikke gikk rundt tuppen på sverdet. Videre viste det seg at sverdet virket noe skjevt.

Tok kontakt med kundeservice hos Bondekompaniet, som ba meg dra innom en Felleskjøpet Forhandler. Gjorde nettopp dette, som bekreftet både skjevt sverd og ødelagt kjede.

Måtte bare ha sagen, da jeg skulle bidra på en dugnad, så fikk det fikset og betalte for sverd og kjede.

Når jeg tok dette til kundeservice hos Bondekompaniet, ble jeg møtt med nok en trenering. En haug med spm osv om hvorfor ditt og hvorfor datt.

Det var DE som ba meg om å fikse dette hos Felleskjøpet, da mitt forslag var å sende inn defekte deler, for så å bli tilsendt nye.

Når jeg foreslo refusjon, betaling av deler ble det trenert med masse rare spm som om de ikke tror på deg, eller haler ut tiden slik at du går lei.

Nå endte jeg med å betale full pris for halvveis defekt motorsag, og i tillegg nytt sverd og kjede til 800,- på Felleskjøpet.

Jeg ba kun om hjelp til å erstatte defekte deler, og tilbøy meg å sende disse inn for kontroll.

Dette var sykt skuffende av en som ser Felleskjøpet som seriøse.

Gausdal Landhandleri heretter. 👍

Her ble det stryk-karakter.

Mvh Vegard.

14. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fikk noen kjempegode tilbud hos…

Fikk noen kjempegode tilbud hos Felleskjøpet, så jeg dro til nærmeste "Felleskjøpet" Men neeeeida, de hadde ikke disse tilbudene fordi de var jo Bondekompaniet. Selv om det stod Felleskjøpet på siden av hele bygget. Da måtte jeg ut av Rogaland. Ble litt forbanna kan du si.

23. oktober 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.