Easytaxischiphol Anmeldelser

4,0

Hele slechte service. Ik werd 30 min voor mijn reservering gebeld dat er geen taxi beschikbaar was en dat ik mijn geld binnen 3 dagen terug zou krijgen. Heb toen duidelijk om een annuleringsbevestigin... Se mere

Na eerder goede ervaringen weer bij easytaxi besproken. Zowel op de heenweg als terugweg prima geïnformeerd over het ophalen en wegbrengen. Heen stuurde chauffeur een bericht om te vragen of hij e... Se mere

Het is een fijn bedrijf. Makkelijk online een taxi bestellen. Gelijk de prijs zien, dus weet je wat je kunt verwachten. Prima telefoon en appcomunicatie. Hele aardige chauffeurs. Maken altijd een pr... Se mere

Wat een geweldige organisatie, alles tot in de puntjes geregeld komen precies op de afgesproken tijd en als er vertraging op de vlucht houden ze daar rekening mee. Zeer goede en beleefde chauffeurs.... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EasyTaxiSchiphol vervoert u voor de laagste prijs van en naar Schiphol. Bij ons betaalt u tot 50% minder, dan bij een regulier taxibedrijf! Nu gaat al voor €67,50 ...

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

41 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Netjes en goede service

Goede service, netjes gebeld en conform afspraak opgehaald op de locatie. We hadden een kinderstoel gevraagd maar deze was er niet bij. Wel een tip voor de volgende klanten. zorg dat er een kinderstoel aanwezig is.

22. september 2023

Omdat ons vliegtuig op een vroeg…

Omdat ons vliegtuig op een vroeg tijdstip vertrok hebben wij een taxi teboekt bij Easy Taxi.
Op 6 september stond om 04.05 de taxi, 10 minuten voor afspraak voor de deur. Een vriendelijke chauffeur bracht ons binnen een uur naar Schiphol!
17 september landen we om 22.05 op Schiphol. Even zenuwachtig of er een taxi zou zijn, daar we de bevestigings mail niet hadden ontvangen. Maar de taxichauffeur belden, net na de landing, dat hij op ons stond te wachten. Ook hier een perfecte chauffeur, zeer onderhoudend en vriendelijk.
Ons advies:
De communicatie zou kunnen verbeteren om duidelijk te vertellen waar we de taxi kunnen vinden, we stonden op de verkeerde etage op Schiphol. Volgende reis in April 2024 voor ons Easy taxi.

17. september 2023

Zowel heen als terug naar Schiphol, super netjes

Zowel heen als terug naar Schiphol gebruik gemaakt, super service nette chauffeurs
Vannacht teruggekomen, heel lang op onze bagage staan wachten en de chauffeur is netjes op ons blijven wachten! Kortom: wij doen dit al jaren en blijven nog jaren gebruik maken van easytaxi!

17. september 2023

We hebben via de site een taxi bus…

We hebben via de site een taxi bus besteld om ons van Schiphol naar huis te brengen. Kregen keurig een bevestiging per mail met de informatie waar we opgehaald zouden worden.
We waren net geland toen ik al een sms kreeg waar en hoelaat we opgehaald zouden worden. Toen we de koffers hadden ik hem gebeld dat we boven kwamen in hal drie. Wij stonden nog niet buiten en de bus stond al klaar. Mooi geregeld!

30. august 2023

Een aanrader!

Al vaker gebruik gemaakt van Easy Taxi Schiphol. Ook nu weer keurig op tijd, op de afgesproken plek. Communicatie hierover is snel en correct. Bovendien hadden we een aardige en goede chauffeur die toegankelijk was en prettig reed.

13. september 2023

Goeie servicd

Was stipt op tijd op de heen weg, en terugreis kregen we netjes een sms met hoelaat en waar de chauffeur zou klaar staan. Top!

12. september 2023

Zeer slecht

Zeer slecht! Begon al op de heenreis 29 aug. Bedrijf liet weten dat ze ons half uur eerder kwamen ophalen omdat het zo druk was. Uiteindelijk kwam de chauffeur nog later dan was afgesproken. Helaas kwam hij met een personenwagen terwijl wij een busje voor 6 personen hadden besteld. Eigenaar kwam half uur later zelf met een taxibusje. Toch op tijd op Schiphol.
Terugreis 12 september stond er geen taxibusje. Chauffeur was onbereikbaar en reageerde niet op telefoontjes en sms. Na 45 min reageerde hij met “sorry” maar toen hadden we al kaartjes voor de trein gekocht.
Nooit meer!

12. september 2023

Easytaxischiphol komen niet opdagen

Vanacht aangekomen schiphol stond geen taxi 2.30 10x gebeld niemand belt terug dan maar de treingenomen die gaat altijd wel .en dan taxi op centraal genomen .vorige keer was alles perfect geregeld en dan nu zo ik kon het niet geloven en dan ook nog geen telefoon opnemen of terug bellen wat is dit voor taxi onderneming

8. september 2023

Betrouwbaar en optijd

Ik heb met mijn gezin een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ik had 4 aug snacht een taxi nodig naar Schiphol en ze waren zelfs iets te vroeg. Daarna gisteren 13 aug op de valreep vervoer moeten regelen van Rotterdam airport naar Rotterdam Alexander en ze waren netjes optijd en ging allemaal op rolletjes.

Ik beveel ze aan!

13. august 2023

Prima ervaring

Prima ervaring. Op de heenreis 22 juli was de chauffeur perfect op tijd. Ook de terugreis verliep goed. Fijn contact met de chauffeur. Een aanrader!

5. august 2023

Waarschuwing!!!

Waarschuwing!!!! Easy Taxi Schiphol = Carnisse Taxi Rotterdam boek hier geen taxi!! onbetrouwbaar!!!!
Waarschuwing!!!!! Easy taxi is een zeer onbetrouwbaar taxi bedrijf. Niet meer boeken als je ze nodig hebt voor Schiphol. Ze komen niet opdagen en reageren vervolgens niet op telefoontjes en whatsapp. Pas op voor Easy taxi Schiphol! Men dient online alle gegevens in te vullen. Ze weten waar je woont en dat je met vakantie bent. Je hele huis kan leeggehaald worden! Ze komen ondanks reserveringen niet opdagen. Je kan ze ook niet persoonlijk bereiken. Niemand neemt ooit de telefoon op, ook op inspreken bandje of whatsapp wordt niet gereageerd. Adres easy taxi Schiphol zit Kalverstraat 69A, 3083 VC te Rotterdam Lekker fout achterbuurtje. Adres zit drie hoog achter. Checkt u het zelf maar!! Dan is het telefoonnummer van Easy taxi 010-843 77 62 Dit telefoonnummer hoort ook bij Taxicentrale Carnisse, Cypruslaan 141, 3059 XA, ook vanuit een appartementen in Rotterdam. Zelfde taxicentrale, zelfde bandje waar nooit iemand opneemt en je als klant wel al je privé gegevens moet achterlaten. Ze komen niet opdagen als je taxi reserveert en naar Schiphol moet. Ze weten hoe lang je weg bent en ze kunnen op het gemak je huis leeghalen. Pas op!!! Easy taxi en Carnisse taxi hebben al heel veel slechte recensies. Trap er niet in om voor een paar tientjes zogenaamd weggebracht te kunnen worden, om vervolgens niet opgehaald te worden en beroofd te worden van je spullen als je vervolgens op vakantie bent. Ze weten dat je weg bent, komen niet opdagen, het is hen om je gegevens te doen

23. juli 2023