Easytaxischiphol Anmeldelser

4,2

Na eerder goede ervaringen weer bij easytaxi besproken. Zowel op de heenweg als terugweg prima geïnformeerd over het ophalen en wegbrengen. Heen stuurde chauffeur een bericht om te vragen of hij e... Se mere

Het is een fijn bedrijf. Makkelijk online een taxi bestellen. Gelijk de prijs zien, dus weet je wat je kunt verwachten. Prima telefoon en appcomunicatie. Hele aardige chauffeurs. Maken altijd een pr... Se mere

Wat een geweldige organisatie, alles tot in de puntjes geregeld komen precies op de afgesproken tijd en als er vertraging op de vlucht houden ze daar rekening mee. Zeer goede en beleefde chauffeurs.... Se mere

En geen taxi en €97,50 armer. 5 min na de afgesproken tijd gelijk gebeld, binnen 10 min zou de taxi er zijn. 45 minuten later een 3 telefoontjes verder nog steeds geen taxi. Er werd toegezegd dat ik... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EasyTaxiSchiphol vervoert u voor de laagste prijs van en naar Schiphol. Bij ons betaalt u tot 50% minder, dan bij een regulier taxibedrijf! Nu gaat al voor €67,50 ...

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fijne taxidienst

Fijne taxidienst. Ik heb mij door hun laten wegbrengen naar schiphol en ook weer op laten halen. Beide keren waren ze ruim op tijd. Wat ook fijn is, is dat ze van tevoren even bellen of je al geland bent. Beide chauffeurs waren ook erg vriendelijk en goede rijders. Zou zeker weer gebruik maken van hun diensten.

2. oktober 2024

Geweldige service

Wij zijn zeer tevreden. Het was voor ons niet de eerste keer dat wij gebruik maakten van Easy Taxi.
En zeker ook niet de laatste keer.....👍🏼
We hebben er heen en terug gebruik van gemaakt.
Zeer goede service!
En een hele vriendelijke chauffeur.
Tot de volgende keer.

26. september 2024

Houd zich aan de afspraken,op tijd…

Houd zich aan de afspraken,op tijd aangekomen,vriendelijk en aardige chauffeur ,houd netjes contact via de app en dat gaf ons vertrouwen en een fijn gevoel….vaker met deze bedrijf gereden en komt afspraken altijd na…bedankt namens fam.Madjoe

27. september 2024

Reliable and on time, top quality

Highly recommend! Very easy to schedule a ride via their webpage. Price is very affordable. Pick up is always on time with kind and responsive drivers. They provide highly reliable service and clean vehicle. It always feels safe driving with them.

24. september 2024

Betrouwbaar!

Zowel de rit naar als de rit terug van Schiphol met zes personen was supergoed geregeld. Op de heenweg was de chauffeur om 03.00 uur ’s nachts stipt op het opgegeven adres.
Het duurde bij de terugweg erg lang voordat wij op Schiphol de koffers terug hadden, maar de chauffeur heeft geduldig gewacht tot alle koffers er waren en wij eindelijk terug naar huis konden.
Supergoede ervaring met dit bedrijf. Een aanrader als je zelf niet naar Schiphol wilt rijden.

23. september 2024

Nemen s-nachts telefoon niet op

Taxi besteld voor 03:00 in de ochtend omdat mijn vlucht om 07:00 vertrekt.
Wachten wachten wachten. Een kwartier te laat belt de taxichauffeur dat zijn auto kapot is. Sorry, kan ik niets aan doen, zoek het zelf maar uit hoe je op schiphol komt. Easytaxischiphol zegt 24 uur per dag bereikbaar te zijn. Ja een bandje neemt de telefoon op en bij doorverbinden "zijn alle medewerkers in gesprek" . Nou, die slapen dus gewoon nog want ze gaan om 09:00 pas aan het werk. Daar sta je dan. Met je koffer, in de kou. Er is helemaal niets anders te regelen en dat klotebedrijf is gewoon niet te vertrouwen. Ben benieuwd of ze wel de vervangende vlucht betalen omdat ik de vlucht van 07:00 natuurlijk ga missen.

27. september 2024

Uitstekende communicatie

De chauffeur meldde zich telefonisch van tevoren . Was stipt op tijd 03.00 's nachts om op te halen
Terug ook prima communicatie. Onze 1e ervaring maar komen zeker terug.

Erg vriendelijk

18. september 2024

Ervaren chauffeurs rijden netjes en…

Ervaren chauffeurs rijden netjes en zijn heel vriendelijke.
Zijn op tijd ..ik zelf ben.. extreem bang op de grote wegen zeg het tegen de chauffeur en ze houden er netjes rekening mee.
Ga al 10 jaar met hun 2 x per jaar na Rotterdam of Amsterdam

25. september 2024

Top en super

Top, heel erg tevreden afgelopen 2 maanden 3 x gebruik gemaakt van de taxi diensten
Betaalbaar en betrouwbaar

23. september 2024

Schiphol Heen 26-08 .retour 16-9

Boeken van de retourrit via de website is eenvoudig en makkelijk, zelf voor ons bejaarden. Heenreis 26-0802024: keurige en behulpzame chauffeur. Luxe combi (vw passat) Reed netjes en beheerst. We voelden ons veilig.
Terugreis 16-09-3024 ook keurige chauffeur. Laadde de koffers en rollator in, maar we moesten wel zelf de schuifdeur openen van het busje. Hij zat al achter het stuur. Heeft hij wel weer goedgemaakt door netjes en vakbekwaam te rijden en bij aankomst ons te helpen met uitstappen. Hebben een leuk gesprek gehad onderweg.

26. august 2024

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen. De chauffeur stond te wachten op de gecommuniceerde plek en het was een efficiënte en goede rit.

Fijn dat we de rit na een lange reisdag konden regelen.

15. september 2024

Deze taxi bedrijf is de beste die er is…

Deze taxi bedrijf is de beste die er is zowel in prijs maar ook kwa bestuurders ze zijn erg betrouwbaar ze bellen voor u vertrek op hoelaat hij er is en eenmaal weer op de luchthaven bij terugkomst woord u altijd optijd gebeld en ze zijn echt altijd op tijd ik ga al jaaren met hun mee top jongens echt top ga zo door tot de volgende ritten die we nog gaan doen

17. september 2024