Wij hebben voor onze totaalrenovatie verschillende technieken via Easykit geplaatst, waaronder ventilatie, elektriciteit en sanitair. We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de onderste... Se mere

Kristof (?) schakelde de draden in de zekeringskast aan. Hij was zeer bereidwillig in het beantwoorden van alle vragen en leverde proper werk af. Heeft ook creatief mee oplossingen gezocht voor prob... Se mere

De dienst naverkoop laat te wensen over. Ze proberen even een aantal dingen maar je wordt heel snel afgewimpeld en dan moet je maar een afspraak maken met een technieker Die je uiteraard je veel zal... Se mere

Wij hebben verschillende technieken via Easykit geplaatst. * Ventilatie * Electriciteit * Warmtepomp * Sanitair In het algemeen waren we zeer tevreden over de samenwerking en de deskundige u... Se mere

1. HVAC-installatør
  2. Gør det selv-butik

Easykit is een Belgische aanbieder van doe-het-zelfoplossingen voor technieken in en rond de woning, zoals verwarming, ventilatie, sanitair en elektriciteit. Het bedrijf richt zich op particulieren die zelf hun installatie willen uitvoeren, maar daarbij wel willen kunnen rekenen op professionele ondersteuning en begeleiding. Klanten kunnen bij Easykit terecht voor advies op maat, technische plannen en complete materiaalpakketten die afgestemd zijn op hun specifieke project. Door deze aanpak wil Easykit het zelf plaatsen van installaties toegankelijk en begrijpelijk maken, ook voor mensen zonder uitgebreide technische voorkennis. Het assortiment omvat onder meer vloerverwarming, warmtepompen, ventilatiesystemen, badkamermaterialen en elektrische installaties. Easykit werkt met verschillende merken en technologieën, met aandacht voor kwaliteit en energie-efficiëntie. Daarnaast biedt het bedrijf ondersteuning via fysieke showrooms en begeleiding tijdens het volledige traject, van voorbereiding tot uitvoering. Klanten krijgen zo de mogelijkheid om hun project stap voor stap zelfstandig te realiseren, met ondersteuning waar nodig. Met deze aanpak wil Easykit bijdragen aan betaalbaar, duurzaam en comfortabel wonen voor een brede groep doe-het-zelvers.

3,8

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Blijf weg van Easykit

Blijf weg van Easykit, problemen met verwarming, krijgen niet hoger dan 16gr, afspraak gemaakt en 2 weken moeten wachten, doodleuk een uurtje voor afspraak, afspraak geannuleerd. Volgende afspraak binnen een 3 tal weken. Enkel verkoop telt.

22. december 2022
Easykit-logo

Besvarelse fra Easykit

Onze excuses voor het ongemak Wim, dit had niet mogen gebeuren.

Blijf weg van Easykit

Easykit, een firma waar je niet moeten rekenen op hulp, duidelijke afspraken of zelfs het nakomen van afspraken.
Na 4 maanden wachten op een afspraak, 2 keer niet komen opdagen (ondanks verlof moeten nemen), staan we nog steeds nergens.
Materialen die tekort waren moest ik dan maar op een ander bestellen.

21. december 2022
Easykit-logo

Besvarelse fra Easykit

Onze excuses voor het ongemak Max, dit had niet mogen gebeuren.

1 ster omdat -1 niet kan.

1 ster omdat -1 niet kan.
Dienst na verkoop is onbestaande.
Veel te veel gekregen met als uitleg dat het nadien terug genomen wordt, wat natuurlijk niet het geval is.
Verwarming start nooit op 's morgens maar daar vegen ze hun voeten aan.
En elke keer gaan ze terug bellen wanneer ik iets vraag, maar nooit bellen ze terug.
Veel gezever en veel te veel betaald.
Nog ongeveer 2000 euro aan materialen die niet terug genomen worden. Materialen die teveel besteld werden. Tevens worden er dingen besteld die we niet gevraagd hebben en waar we nooit toestemming voor gegeven hebben maar waarvan ze dachten dat we ze misschien ooit wel wilden plaatsen.

11. februar 2022