Som altid, super hurtigt levering og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden. Der var desværre noget rabat der ikke gik igennem ved mit køb ved min sidste ordre, så jeg sendte en mail og Ronnie sva... Se mere
Jeg var faktisk overrasket over, hvor godt X-Gamer var, idet G-Fuel som regel er mere populært. Men colasmagen i Hydrastorm var bare helt perfekt, og glæder mig også til at smage andre. Udvalget e... Se mere
Varen jeg købte er af super god kvalitet. Tidligere købte jeg G-Fuel, som var god men koster det dobbelte, efter man har betalt moms og fragt, idet det skal fragtes fra USA. E- fuel indeholder ingen f... Se mere
89 kr. for 3 energi taster test og en shaker? Alt for høje priser for middelmådige produkter. Køb 3 Redbull og en en shaker til 25 k. andre steder og spar halvdelen. Der findes mange alternativer... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
E-fuel.dk Danmarkst største webshop indenfor eSports energidrikke, vi har alle de gode brands som du kender fra eSports verden. Heriblandt sælger vi produkter som Gfuel, Sneak, X-Gamer og mange flere. Vi er de eneste som kan tilbyde Gfuel i Danmark, så hvis du står, og vildt gerne vil købe gfuel så er e-fuel.dk det rette sted. Vi er samtidig de billigste på marked med X-Gamer og har blåde shakers tub's samt xshots på lager! Kig forbi www.e-fuel.dk for et godt tilbud på de kendte energidrikke.
Strøget 7 b1, 7430, Ikast, Danmark
- info@e-fuel.dk
- e-fuel.dk
God service og en af de eneste steder man nemt kan købe G-fuel i danmark
Super hurtig levering og gode produkter
Fik forkert varer i et køb
Fik forkerte varer i et køb, hvor efter kundeservice var halvanden uge om a svare på min første henvendelse, hvor efter yderlige 2 dage med en samtale kom frem til at vare n jeg ikke havde fået var udsolgt. alt i alt en træls oplevelse med først at få en forkert varer, dernæst et særdeles langsomt kundeservice
F i chatten for postnord
min oprindelige andmeldese var 1 stjerne : *Jeg har ikke modtaget produktet
men det var postnord der havde forlagt pakken. ringede til geek'd, den blev taget med det samme og jeg forklarede situationen, dagen efter havde jeg mit produkt. er super glad for den gode service og et lækkert produkt!
Latterligt høje priser
89 kr. for 3 energi taster test og en shaker?
Alt for høje priser for middelmådige produkter.
Køb 3 Redbull og en en shaker til 25 k. andre steder og spar halvdelen.
Der findes mange alternativer med væsentlig lavere priser for lignende eller bedre produkter.
Det er hurtig service og gode produkter
Absolut perfekt
Absolut perfekt, bestilte, sendt samme dag, fik dagen efter, det eneste problem der var, havde intet med E-Fuel.dk at gøre, men derimod firmaet der skulle levere det, der havde beskadiget papkassen, heldigvis var varene indvendigt ikke beskadiget
Hurtigt og nemt!
Fuld tilfredshed
Levering har været forholdsvis hurtig, og
produkterne jeg har købt (X-Gamer) har langt fra skuffet mig.
super hurtig levering
super hurtig levering. godt sted at købe fra i danmark. nogle af brandsne er lidt dyere end man ellers kan få dem
Fik ikke alt hvad jeg havde bestilt
Det er super fedt produkt og prisen…
Det er super fedt produkt og prisen passer men der ikke så mange forskellige smage desværre 😐 vis der var flere så var det 100p 5 stjerner
Der er altid hurtig leverance
Der er altid hurtig leverance! jeg har ikke haft problemer med dem på nogle tidspunkter
meget tilfreds levering
meget tilfreds levering
rigtig god levering , den kom i rigtig god tid,
det eneste jeg ikke lige var tilfreds med
var papkassen, fordi den havde et gabende hul i kassen, hvor man lige kunne kigge ind i varen, men nu ved jeg så ikke om det er jer eller postnord som er skyld i det , men stor set er jeg tilfreds med det hele XD
Jeg købte Gfuel is coffee
Jeg købte Gfuel is coffee. Den smager af sur mælk og dårlig kaffe. Skrev til dem om produktet for at undgå at skrive en dårlig anmeldelse og at det er udrikkeligt. Men intet svar. Så en stjerne.