Som altid, super hurtigt levering og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden. Der var desværre noget rabat der ikke gik igennem ved mit køb ved min sidste ordre, så jeg sendte en mail og Ronnie sva... Se mere
Jeg var faktisk overrasket over, hvor godt X-Gamer var, idet G-Fuel som regel er mere populært. Men colasmagen i Hydrastorm var bare helt perfekt, og glæder mig også til at smage andre. Udvalget e... Se mere
Varen jeg købte er af super god kvalitet. Tidligere købte jeg G-Fuel, som var god men koster det dobbelte, efter man har betalt moms og fragt, idet det skal fragtes fra USA. E- fuel indeholder ingen f... Se mere
89 kr. for 3 energi taster test og en shaker? Alt for høje priser for middelmådige produkter. Køb 3 Redbull og en en shaker til 25 k. andre steder og spar halvdelen. Der findes mange alternativer... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
E-fuel.dk Danmarkst største webshop indenfor eSports energidrikke, vi har alle de gode brands som du kender fra eSports verden. Heriblandt sælger vi produkter som Gfuel, Sneak, X-Gamer og mange flere. Vi er de eneste som kan tilbyde Gfuel i Danmark, så hvis du står, og vildt gerne vil købe gfuel så er e-fuel.dk det rette sted. Vi er samtidig de billigste på marked med X-Gamer og har blåde shakers tub's samt xshots på lager! Kig forbi www.e-fuel.dk for et godt tilbud på de kendte energidrikke.
Strøget 7 b1, 7430, Ikast, Danmark
- info@e-fuel.dk
- e-fuel.dk
Rigtig god forretning
Rigtig god forretning. Varerne kommer rimelig hurtigt og de har et stort og bredt udvalg. Alt i alt ti ud af ti😁
Stop med at bede mig om at anbefale
Altså det er en helt fin hjemmeside med gode priser og hurtig levering, men at man får 2 mails om ugen angående man gerne må anbefale dem på trustpilot er ret irreterne
Jeg er tilfreds :) Jeg anbefaler det…
Jeg er tilfreds :) Jeg anbefaler det også til andre. :)
Gode priser og super hurtig levering
Gode priser og super hurtig levering, havde allerede min ordre dagen efter jeg bestilte - og så er det jo super lækre produkter!
Produktet lever 100% op til forventningerne
Og smagen er fantastisk
En fornøjelse og handle med jer
En fornøjelse og handle med jer. Brand-Name som lige gir’ den ekstra skarpe linje under det man køber. Så tilfreds.
Jeg fik hvad jeg bestilte
Jeg fik hvad jeg bestilte, dog bestilte jeg en tirsdag aften, og den blev først sendt om mandagen. Så leveringen tog lidt længere end forventet, men ud over det, så var det hele fint
Fuldt tilfreds gode priser og ofte gode…
Fuldt tilfreds gode priser og ofte gode tilbud
Jeg fik min bestilling allerede dagen…
Jeg fik min bestilling allerede dagen efter. Hurtigt og effektivt.
God pris og hurtig levering
God pris og hurtig levering, trods fejl hos Post Nord.
02 i kundeservice...
02 i kundeservice...
Jeg var i deres butik i Kolding for at handle, jeg skulle købe nogle X-Gamer shots og en shacker til.
Da jeg ankom i butiken var der ikke rigtig nogle af medarbejderne der reagerede som allerede er meget mærkeligt hvis man har sådan en lille butik og jeg ville forvente at man i det mindste lige spørger om man har brug for noget hjælp eller noget men sådan var det.
Ikke nok med det gik jeg op til disken hvor selveste Stiftern af virksomheden stod og pillede ved en PC. Han stod maks. 1,5m fra disken og reagerede efter ca 3 min på at jeg jo stod der og ville handle med ham.
Jeg spurgte ham om der var en pakkeløsning eller noget til deres x-gamer da jeg gerne vil smage på et par stykker. Han solgte mig så 4-5 pakker af 3 shotz og en shacker og sagde det var det han kunne gøre for mig.
2 dage senere ser jeg at der er reklamer hvor han snakker om at man kan få en starterpakke med nævnte shotz og en shacker i bundle som ville være en del billigere end det jeg havde købt.
Måske du skulle overveje at oppe din service lidt MR EJER.
Udover det overvej at give kunder det de spørger efter og en god oplevelse så de kommer igen.
Aldrig kommer jeg hos dig igen.
Og nu kan jeg jo lige svare på dit svar.
Så det du siger er at det en af dine Kunder lige har påpejet er ikke rigtig?
Med andre ord siger du at jeg lyver?
Så er det vidst den rigtige beslutning jeg har truffet i denne sag.
Det var da utroligt hvor stædig man kan være.
Ikke et glims af infdsigt
Hurtig og effektiv levering :-)
det er sgu meget godt
de er hurtige og kommer inde for meget…
de er hurtige og kommer inde for meget kort tid
Super online butik
Super online butik. Nemt at finde det man skal bruge.
Hurtig levering. 👍🏻👍🏻
Fin handel, for meget spam
Selve handlen var fin nok men nu bliver min mail bombarderet med e-mail, seriøst 10 mails på samme dag inden for en times mellemrum, det er lidt for ekstremt for mig.
ualmindelig tilfredshed med begge køb…
ualmindelig tilfredshed med begge køb hos E-Fuel.dk, kan kun anbefale hjemmesiden.