Som altid, super hurtigt levering og overskueligt at finde rundt på hjemmesiden. Der var desværre noget rabat der ikke gik igennem ved mit køb ved min sidste ordre, så jeg sendte en mail og Ronnie sva... Se mere
Jeg var faktisk overrasket over, hvor godt X-Gamer var, idet G-Fuel som regel er mere populært. Men colasmagen i Hydrastorm var bare helt perfekt, og glæder mig også til at smage andre. Udvalget e... Se mere
Varen jeg købte er af super god kvalitet. Tidligere købte jeg G-Fuel, som var god men koster det dobbelte, efter man har betalt moms og fragt, idet det skal fragtes fra USA. E- fuel indeholder ingen f... Se mere
89 kr. for 3 energi taster test og en shaker? Alt for høje priser for middelmådige produkter. Køb 3 Redbull og en en shaker til 25 k. andre steder og spar halvdelen. Der findes mange alternativer... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
E-fuel.dk Danmarkst største webshop indenfor eSports energidrikke, vi har alle de gode brands som du kender fra eSports verden. Heriblandt sælger vi produkter som Gfuel, Sneak, X-Gamer og mange flere. Vi er de eneste som kan tilbyde Gfuel i Danmark, så hvis du står, og vildt gerne vil købe gfuel så er e-fuel.dk det rette sted. Vi er samtidig de billigste på marked med X-Gamer og har blåde shakers tub's samt xshots på lager! Kig forbi www.e-fuel.dk for et godt tilbud på de kendte energidrikke.
Strøget 7 b1, 7430, Ikast, Danmark
- info@e-fuel.dk
- e-fuel.dk
Alt var som det skulle være
Alt var som det skulle være. Dog det tog lidt lang tid før mine varer kom frem, men de svarede hurtigt på min henvendelse og jeg fik dertil sendt en rabat coupon for ventetiden.
Hurtig og god service uden problemer!
En blandet oplevelse
Bestilte en række produkter.. Blandt andet et tub med g-fuel og 10xsmagsprøver shotz fra x-gamer.
Efter 3 dage uden at der sendt info vedr. levering skriver jeg til dem.
Efter yderligere 2 dage uge svar - kontakter jeg dem på flere forskellige medier samt deres moder-firma Geekd.dk.
Der kommer så et svar på e-fuels instagram konto, hvor de skriver de har manglet nogle af varerne - men de skulle blive sendt samme dag.
Jeg modtager så varerne dagen efter..
Jeg havde bestilt 10x smagprøver, men der er kun 9 stk i min pakke.
Der ligger dog en lille gave, som undskyldning på forsinkelsen..
Overall blandet oplevelse..
Skuffende at man skal kontakte dem, mange gange og mange steder - og de ikke skriver til en med det samme, at der er fejl og mangler i levering/lager/system.
Sødt med gave..
Ærgerligt at der så mangler noget af det jeg har bestilt - selvom det er en lille ting..
Bestilte d. 30/3, varen er stadig ikke kommet d. 14/4
Bestilte d. 30/3/21. Har stadig ikke modtaget noget, varerne står som værende på lager og leveringen står som 1-3 hverdage.
Ved ikke om mine varer kommer eller om hjemmesiden er scam.
Så må sgu bare sige at jeg på ingen måde ville anbefale folk at handle der. Tænker det vil være bedre bare at købe direkte fra g-fuel hvis det er.
Fint udvalg af pulver, manglende udvalg af shakers, fine priser og hurtig levering
Fine produkter, fine priser.
Meget dalende udvalg af shakers efter at der er kommet nye ejere til, det er lidt ærgerligt.
Jeg har bestilt mine vare d
Jeg har bestilt mine vare d. 5-4-2021 og har hverken fået besked om at det skulle være afsendt fra efuel eller post nord og i skriver på jeres hjemmeside at i har 1-3 hverdages levering og ingen af de vare jeg har bestilt står som udsolgt eller ikke på lager så dette er ikke forklaringen.
plejer ikke at være en der klager men…
plejer ikke at være en der klager men syntes nu at når der går en uge efter der står 1-3 dages levering så er det altså ikke helt iorden... især ikke når tingene ikke står som udsolgt og gerne skulle være på lager...
skal nok tage imod mine ting men er ret skuffet over vente tiden
Skuffet over manglende kommunikation, og hertil langsom levering
Bestilte 2 tubs G-Fuel for 2 uger siden, og kommunikationen har mildest talt været for ringe - Det ses blandt andet, da jeg prøver at kontakte dem i hverdagen over deres mail, og først for svar 3 dage efter, hertil prøvede jeg også en få fat i E-fuel over deres andre kommunikationmetoder, men med samme dårlige resultat som førnævnt. Øv oplevelse
Fremragende service
Bestilte en onsdag, det blev sent samme dag. Og jeg havde det næste dag. Det sgu service
Mit andet køb hos efuel
Mit andet køb hos efuel, og er fuldt ud tilfreds. Tog 1 eller 2 dage for at jeg fik mine ting, og produkterne levede helt op til forventningerne ;)!
nu har jeg lidt energi til når jeg sidder og streamer/gamer
Købte X-Gamer Gummilicious og de smager…
Købte X-Gamer Gummilicious og de smager slet ikke som vingummi men af spearmint.. Er ikke tilfreds
Hurtig levering og fedt produkt
Købte X-Gamer Hyperbeast og kæft et lækkert produkt.
Bestilte i går og fik leveret i dag!
Kan klart anbefale handel her
Virkelig dårlig oplevelse
Jeg fik min pakke igår ( tirsdag ) efter at have bestilt det onsdag. Pakken lignede den var blevet smidt meget med, og der var INGEN beskyttelse nede i papæsken til min ordre. Det kunne lige så godt være gået i stykker. Købte nogle “starter” ting, blandt andet små 10 grams poser og en drikkedunk, og i tet af det var pakket ind eller beskyttet i papæsken, det kunne lige så godt være gået i stykker. Super dårlig oplevelse, som ikke er i orden.
Ok produkt
Ok produkt, men meget dyrt taget i betragtning det bare er popcorn til microbølgeovn.
E-Fuel anbefales 👍🏽
Fantastisk service✔️
Nemt at bestille✔️
Hurtig levering ✔️
Og ikke mindst gode produkter, der er super lækre❤️
Køb på E-Fuel.dk kan kun anbefales 😀
Hurtig levering!!!