Levering van Emma Sleep duurt veel langer dan beloofd. Vervoerder Dynalogic doet niet zijn werk en stelt levering keer uit. Bij beklag, lijkt het de medeweker leuk om mijn bestelling te annuleren en... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hele dag gewacht thuis op een pakket want ik had een tijdslot van 08:00 tot 22:00. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat er iemand thuis was terwijl ik gewoon thuis was. Als ik naar de reviews kijk dan i... Se mere
I purchased a washing machine from mediamarkt that was delivered via dynalogic. I had no option during purchase to request to pick up the old machine and install the new one. After several calls with... Se mere
eigelijk wil ik geen ster geven. wat een rot begrijp is het. levering wordt uitgesteld, niet geluisterd naar de klant. nummer klopt niet. personeel is aan het liegen en niet vriendelijk. meerdere male... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Gall en Gall, contracteert een andere vervoerder graag.
Dynalogic vervoert voor Gall en Gall, niks mis mee ..Gall en Gall, maar over Dynalogic moet ik even mijn gal spugen....wat een pruts bedrijf die de naam koerier/ vervoerder niet waardig is. Al 4 maal achtereen is mijn bestellingen geannuleerd of konden ze het adres niet vinden, bij 1 zending zelfs 2 maal achtereen. Prutsers zijn het en het advies aan Gall en Gall is.....contracteer een andere vervoerder.
Snelle levering alleen slechte bezorging
Het bestel- en leverproces verliep snel, maar helaas werden mijn plinten beschadigd en vergaten de bezorgers van Dynalogic mijn tweede product, wat wijt aan hun roekeloosheid. Gelukkig brachten ze het ontbrekende product na een kwartier alsnog langs.
Overweeg in de toekomst zorgvuldig of je een bestelling plaats bij een webshop die samen werkt met Dynalogic.
Unacceptable Delivery Experience
I was expecting a delivery of the TV that I purchased from MediaMarkt website on 19th of November Sunday.
Since I received messages about the delivery I changed my plans to receive it. However just minutes before the delivery time the delivery cancelled. When I called the customer service, they claimed that there was a roadwork (which is completely wrong). They kept saying the same things instead of finding a solution and hanged the phone at the end. This is not acceptable. My time is valuable.
1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel, ze komen geen afspraken na en zijn onbereikbaar
Uitermate belabberd bedrijf met idem…
Uitermate belabberd bedrijf met idem personeel. We hadden een koelvries-combinatie gekocht bij de Media Markt. Nadat de bezorgers zich 2 uur later dan aangekondigd, gemeld hadden en de koelkast tot onderaan onze trap naar drie hoog hadden gesjouwd, kregen we te horen dat ze hem niet naar boven kregen: "Te zwaar", zeiden ze. Terwijl onze oude koelvries-combinatie die aanzienlijk groter en zwaarder was, zonder problemen via de zelfde trap omhoog was gesjouwd, zo'n 15 jaar geleden. Dus de koelkast weer mee terug laten nemen en geld teruggevraagd & gekregen. Vervolgens een kleinere, lichtere koelvries-combinatie gekocht bij Bol.com. Toen de bezorgers zich meldden, bleken die tot ons afgrijzen óók weer van DynaLogic te zijn. En ja, hoor: ze namen - zonder koelkast - even een kijkje in ons trappenhuis (dat voor Amsterdamse begrippen zeer ruim en ook niet steil is) en riepen meteen in slecht Nederlands dat ze de koelvries-combinatie niet naar boven konden krijgen want "Te groot". Woedend waren we. Dus het zelfde verhaal: boel mee terug laten nemen, geld teruggevraagd & gekregen, en vervolgens op zoek gegaan naar een leverancier die NIET met DynaLogic samenwerkt. Dat bleek CoolBlue te zijn, die hebben een eigen bezorg-service. Twee weken later hebben de boys van CoolBlue onze nieuwe koelvries-combinatie zonder problemen omhoog naar 3 hoog gedragen, netjes geplaatst en geïnstalleerd, en hebben ze - met een vette fooi - onze oude, grotere en zwaardere koelvries-combinatie zonder mokken en probleemloos naar beneden gesjouwd.
Hulde voor CoolBlue en shame on DynaLogic! En we raden Bol.com en MediaMarkt ten stelligste aan om een ander bezorg-bedrijf te contacteren!
wat een flut vervoerder
wat een flut vervoerder
de bezorger was aan de deur geweest
belde aan en vroeg of ik hem kon helpen met de tv
ik dacht het niet, als ik de tv uit mijn handen laat vallen heb ik een probleem
zonder mij te informeren van hoe en wat
rijd de bezorger weg hoe lang het nu duurt voordat ik mijn tv hebt weet ik niet
ik heb ook een mail gestuurd dat ik op de 4e etage woon zonder lift
toen maakte die er van dat ik niet thuis was
dit kan gewoon niet
TV zaterdag gekocht bij Mediamarkt…
TV zaterdag gekocht bij Mediamarkt Dordrecht, wordt woensdag bezorgd.
Mail half zeven: vanmorgen bezorgd tussen 8:10 en 11 uur.
Telefoon half 10: "over 20 min. zijn we er"
TV geïnstalleerd met goede uitleg, oude tv meegenomen.
Perfecte service door 2 Dynalogic-medewerkers.
horken
Meest horkerige bezorgers ooit, klantvriendelijkheid komt niet in hun vocabulaire voor. Ze waren te vroeg, dat wel, waardoor alles nog niet voorbereid was voor plaatsing van het apparaat.
Wat een flut bedrijf
Wat een flut bedrijf waar de koerier je liever negeert dan even belt omdat hij niet precies bij het afleveradres kan. Waarvoor staat mijn telefoonnummer dan in de order? Is het zo moeilijk of te veel gevraagd om even te bellen zodat ik naar de bezorger kan lopen?
Pakket in andermans kliko gestopt!
Bezorger heeft nooit voor de deur gestaan.
Pakket is bij iemand anders in de straat (200mtr verder) in een kliko gestopt.
Pas na vele belletjes met de verkoper (dus niet Dynalogic, want die krijg je niet te pakken) bleek dat het heel ergens anders was bezorgd... wat je bezorgen noemt...
Voor mij een reden om NIET bij een bedrijf te bestellen die deze bezorgdienst gebruikt!
geen materiaal om te plaatsen full…
geen materiaal om te plaatsen full service is een farce. Alle ellende van dien bestellen ook niet meer via bol.com
Drama bezorgingsdienst (3 pogingen en nog geen bezorging)
Commode bij Wehkamp besteld die geleverd zou worden met Dynalogic. Dit is een groot rampenplan gebleken. Het eerste bezorgmoment stonden ze met een incomplete commode voor de deur, het tweede bezorgmoment werd de dag van bezorging zonder reden van opgave geannuleerd en de het derde bezorgmoment kreeg ik een mail van Wehkamp dat de bezorger het adres niet kon vinden (geen belletje of iets dergelijks gehad). Inmiddels zijn we 2 weken verder. Ik bestel nergens meer waar ze gebruik maken van dit bedrijf!
If a company uses Dynalogic AVOID
If a company uses Dynalogic (which is unfortunately almost all mobile carriers) avoid!
There is no contact number, no accountability, and no way to be helped if something goes wrong.
Koop niets bij bedrijven die met Dynalogic werken!
Doe geen zaken met webwinkels die met Dynalogic werken! Dynalogic is een ‘koeriersbedrijf’ zonder telefoonnummer dat een sms’je stuurt met een fictief tijdstip van aflevering. Uren later was er nog niemand. Wat een verschil met professionele partijen als PostNL, DHL en UPS.
0,0 service, medewerkers zijn gewoon gegaan.
Pooltafel besteld bij Decathlon, beschadigd uit de doos. Afhaalafspraak gemaakt, Dynalogic zou het op komen halen, ik quote: 'De afhaalafspraak zal plaats vinden tussen 12:00 en 18:00 op dinsdag 10-01-2023. Zorg dat je op dat moment op het door jou aangegeven adres bent. De bezorg dienst neemt extra verpakking mee en geven een full service (ook het product uit elkaar halen). Half uur geleden chauffeur aan de lijn 'Wat moeten we ophalen'. Toen dacht ik al 'wat een fantastische service' ze weten bij Dynalogic blijkbaar niet eens wat ze op moeten halen. Kwartier later 2 chauffeurs. Kwartier lang staan de zuchten en steunen dat ze geen ruimte hadden in hun auto. Dus zelf gekeken, ruimte genoeg. Toen was het volgende smoesje 'we hebben maar 10 minuten om de tafel uit elkaar te halen maar dat duurt wel een uur'. Nee hoor zei ik, wij hadden hem ook in 10 minuten in elkaar. Maar ook daar wilden ze niets van weten. Dynalogic bezorgers zijn daarna gewoon vertrokken en de tafel staat nog hier... waardeloos!!!
Dynalogic Dit is de 2e ervaring met deze firma.
Dit is de 2e ervaring met deze firma.. Eerst maanden.op een telefoonreparatie wachten.en nu weer dit. Vandaag een nieuwe telefoon op moeten halen die door dynalogic is verstuurd en tot mijn verbazing kreeg ik een lege doos.zonder telefoon erin . Moet weer een onderzoek.worden gedaan door Vodafone. Helaas voor.de kerst geen nieuwe /nu moet ik weer met een.. oud toestel alles overzetten omdat mijn oude kapot is en wachten op een onderzoek naar dit toestel.. Kunnen ze daar niks goeds regelen heb geen goed.woord hiervoor over. Wederom belachelijk/ logistiek gaat er wederom iets mis . Ben echt gefrustreerd weer wordt misselijk als.ik t woord dynafix of logica of wat voor aftakkingen dit bedrijf heeft . Echt schandalig
Komt afspraken niet na
Levering van vrieskast van Media Markt.
Werd in de buurt van de bedoelde plek neergezet. De oude werd meegenomen en vonden we later op straat achtergelaten. Staat er nu nog.
Gebruiksklaar maken niet gebeurt.
Verpakking materiaal niet meegenomen.
Onbeleefde en ongeduldige medewerkers.
Reageren niet op contact.
Wacht al sinds 8 november op mijn…
Wacht al sinds 8 november op mijn simkaart. Steeds opnieuw een afspraak moeten maken...
Bezorgen kan niet, te druk.
Bezorger komt helemaal niet.
Zending niet compleet.
Ik zou geen legitimatiebewijs hebben ????
Komt gewoon weer niet
Zending niet compleet???
Wat een SLECHTE SERVICE.
1 Ster is echt teveel
waardeloze afhandeling na schade
23 september na het plaatsen van een nieuwe wasmachine is er bij het weghalen van de oude wasmachine schade ontstaan, deze is uit de handen van de bezorgers gevallen!!!
Daarna begint het feestje! Reageren zeer traag. Nog steeds geen cent ontvangen, nu al bijna 3 maanden later. Nooit meer Bemmel en Kroon die met Dynalogic samenwerkt.
Je kan niet minder dan 1 ster geven?
Zeer slechte / geen levering en zeggen dat ze langs geweest zijn wat niet zo is!
Zondag een bestelling gedaan die zou maandag worden uitgeleverd. Helaas niet het geval, de afspraak is verzet naar een dinsdag. Prima we houden netjes de track en trace code in de gaten, het zou om 14:45 geleverd worden, krijgen we om 14:50 dat ze ons gemist hebben terwijl we een hele dag thuis zijn. Wat een zeer slecht bedrijf we snappen niet dat de mediamarkt hier zaken mee doet. 1 ster is nog teveel! Even een update, het zou woensdag geleverd worden dus vandaag 23-11-2022 er is weer een sorteerfout. Klantenservice gesproken (Sandra) helaas meneer we kunnen niks voor u doen. Zo slecht onvoorstelbaar.