Jeg startede med at bestille og læste så på trustpilot blev skeptisk om jeg overhovedet ville få varen efter at have læst alle de anmeldelser. Men 4 dage efter bestilling har jeg modtaget det forvente... Se mere

Bestilte varer 24/10 Betalingen var trukket 26/10. Varerne kom ikke, hvorefter jeg rykkede, og de gav mig en deadline på senest d. 1/12 hvor varen senest skulle ankomme. Jeg har stadigvæk ikke... Se mere

Havde en forventning af lang leveringstid men varen kom kun 5 dage efter bestilling - bestiller helt sikkert her igen🙏

1. Hvidevareforretning
  2. Leverandør af rengøringsprodukter

DustDeal.com sells High Quality Dust Bags en Vacuum Cleaner Accessories at low cost!

2,9

Middel

2 t anmeldelser

Virkelig langsom levering

Virkelig langsom levering. Jeg bestilte 10 støvsugerposer, og fik dem først en måned efter bestilling. Dette kunne godt advares inden købet.

14. januar 2023

Dear Rasmus,

I am very sorry to hear that the Danish post services took a while with delivering your package. Unfortunately this is out of our control and I can assure you that we sent the package directly after you ordered it.

Team DustDeal

Jeg har aldrig modtaget min vare

Jeg har aldrig modtaget min vare. Og der med anmeldt dem til Forbrugerrådet anbefaler ikke slle gør det samme så vi kan få dem væk

14. december 2022

Dear Kavli,

We think your order got lost by the Danish post service. Please contact us through our helpdesk as you did before, we will provide you with a proper solution.

Team DustDeal

Jeg anbefaler ikke at handle med dem.

Jeg anbefaler ikke at handle med dem.
Det er ikke et dansk firma.
Lang leveringstid
Ved retur skal man påregne extra fragtomkostninger, idet det skal sendes udenfor DK.
Simpelthen bare for besværligt

9. januar 2023

Dear Heidi,

That's right we are not a Danish company. This is clearly shown on our website and therefore you could have known this before ordering with us. Please check: https://www.dustdeal.dk/contact.php

Thank you for your consideration.

Team DustDeal

Leveringstiden er alt for lang

Leveringstiden er alt for lang, i skrivende stund over 25 dage, det kan andre gøre MEGET bedre. Desuden er priserne 50% højere end andre steder på den vare jeg bestilte; jeg fik det bare ikke undersøgt godt nok før jeg købte. Jeg vil anbefale at man handler med firmaer, der sender fra Danmark, ikke som her, fra udlandet.

6. januar 2023

Den dårligste ever køb!

Jeg bestilte en vare for mere end 3 måneder siden, men har aldrig modtaget den. Skrev her før og igen til kundeservice, men har ikke fået hjælp.
Det har desværre været den dårligste oplevelse med mit online køb.

4. september 2022

Dear,

Unfortunately you contacted us only 3 months after arrival. It sometimes happens that packages get lost by the post office. We are not able to trace the package anymore after 3 months, as we already informed you via e-mail.

Ordre nr 505299229

Ordre nr 505299229
Ordre nr. 505299229: Bestilte et mundstykke til støvsuger d. 29/11, firmaet hævede pengene med det samme :-( og nu skriver de, at der er ca 2 ugers leveringstid fra i dag d. 8/12 :-( Fuskerfirma!!! regner ikke med at se hverken penge retur eller bestilte vare :-(

Dato for oplevelse: 08. december 2022

7. december 2022

Dear Jan,

As we already informed you, the average delivery time we handle is 1-2 weeks. Therefore, the item should arrive soon. We kindly ask for a bit more patience.

Fup og bedrag

Fup og bedrag. Har ventet to måneder på min pakke, og hver eneste gang man skriver til dem, får man et eller andet standard svar. En flok svindlere. De trak pengene samme dag som jeg bestilte.

30. oktober 2022

Besvarelse fra DustDeal.com

I am very sorry to hear this. We communicated a clear deadline to you of when the item will be delivered, however, it seems like the item has been lost by the courier. Therefore, we will propose a proper solution to you in a few minutes via e-mail.

Den værste firma

En af de dårligste oplevelse
Har bestilt poser den 5 maj .Har haft korrespondance flere gang med dem ,men hver gang få jeg ny tidspunkt om modtagelse .Har ikke fået dem i nu ,selvom pengene er trukket med det samme Sidste date var den 6.6.men...intet Aldrig Aldrig mere køber eller bestiller hos dem Har tre gange bedt dem om pengene og at de skal annullere købet men... Intet sket Rent fup I skal ikke tror på dem selvom det stå at de er fra DK

11. juni 2022

Svindelfirma

Bestilte støvsugerposer på DustDeal.dk, fik efter halvanden måned forkerte poser, fra Letland, har klaget (på engelsk!) og kan sende poserne retur til Holland!?????
Jeg har forlangt at kunne sende varer bestilt på en dansk hjemmeside retur med dansk porto, men det kan ikke lade sig gøre.

15. maj 2022

Melder mig til hæren af utilfredse…

Melder mig til hæren af utilfredse kunder.
Bestilte poser for snart en måned siden og har aldrig modtaget noget

14. maj 2022

Besvarelse fra DustDeal.com

I am very sorry to hear this. As the post office has lost the package we are not proposing a reshipment, free of charge, to you.

Aldrig igen!

Aldrig igen!
Bestilte en varer 9. april, og virkede til at gå efter planen. 11. april bliver penge trukket og jeg tænker der nok går en 3-4 dage før jeg får varen leveret.
25. april kontakter jeg DustDeals kundeservice, hvor jeg beder om et trackingnummer på min ordre, hvor der bliver "vævet" udenom med spørgsmålet om jeg er sikker på at min adresse er korrekt, og samtidigt får jeg en leveringstid på yderligere 20 dage. *SUK*
Nu 31 dage senere har jeg stadigvæk ikke modtaget pakken og har bedt om at få ordren afbestilt og pengene retur. ALDRIG igen vil jeg bestille fra DustDeal! Føler mig snydt og holdt for nar.

12. maj 2022

Besvarelse fra DustDeal.com

I am very sorry to hear that you did not receive the item you ordered. I looked into you inquiry and can confirm that the post office ended up losing the package. You have been compensated for this mistake by the post office in the form of a refund which is already processed.

Dårlig kunde oplevelse

Jeg kan desværre kun tilsluttte mig de dålige oplevelser, som ses her hos Trust pilot - har bestilt en støvsuger slange, men har intet modtaget - ikke engang en bekræftelse på at vare er sendt - og nu er der gået 11 dage. Har forsøgt at skrive til dem, men jeg fornemmer at jeg nok er blvet snydt - desværre, for deres website ser professionel ud og snyder derved ens oplevelse af at det nok er et seriøst foretagende.
Desuden så ringer min røde alarm klokker når man ikke kan ringe til et firma - skulle have tjekket dette først.
Så jeg kan desværre ikke anbefale dette firma må nogen måde :(

11. maj 2022