Jeg startede med at bestille og læste så på trustpilot blev skeptisk om jeg overhovedet ville få varen efter at have læst alle de anmeldelser. Men 4 dage efter bestilling har jeg modtaget det forvente... Se mere
Bestilte varer 24/10 Betalingen var trukket 26/10. Varerne kom ikke, hvorefter jeg rykkede, og de gav mig en deadline på senest d. 1/12 hvor varen senest skulle ankomme. Jeg har stadigvæk ikke... Se mere
Leveringstiden er alt for lang, i skrivende stund over 25 dage, det kan andre gøre MEGET bedre. Desuden er priserne 50% højere end andre steder på den vare jeg bestilte; jeg fik det bare ikke undersøg... Se mere
Havde en forventning af lang leveringstid men varen kom kun 5 dage efter bestilling - bestiller helt sikkert her igen🙏
DustDeal.com sells High Quality Dust Bags en Vacuum Cleaner Accessories at low cost!
Freddy van Riemsdijkweg 6a, 5657 EE, Eindhoven, Holland
- info@dustdeal.com
- dustdeal.com
Vildledende og useriøst firma
Det har taget 17 dage for pakken at komme frem.
Jeg gør mig eller meget umage med at vælge, hvilke firmaer jeg handler med på nettet, så jeg ved hvad der venter mig.
Men i dette tilfælde kunne jeg ikke finde andre firmaer der kunne levere en passende støvsugerposer til min Lavor industrimaskine.
Dansk hjemmeside side endda med "rigtig" dansk altså ikke Google oversat, tilsyneladende et EU firma bosiddende i Holland og prisen var tålelig 133,73 kr. for 5 store poser. Så alt var vel ok.
Nu står man her med en ekstra regning på moms og ekspeditionsgebyr på 192,00 kr. fordi pakken bliver sendt fra Jersey som ikke er medlem af EU.
Har nægtet at modtage pakken, sender den retur.
Hvorfor skal støvsugerposer sende fra et lager på Jersey, virkeligt underligt!!!
Har for ca 1 måned siden bestilt
Har for ca 1 måned siden bestilt varer for 203 kr.
pengene blev trukket samme dag og kan ikke spore varerne med det link de sendte og pdf fil er ikke tilgængelig.
Hold jer langt væk.
Kontakt til dem er umulig.

Svindel
Svindel! Bestilte nogen ting for over 3 måneder siden, skrev til dem flere gange og de påstod det var på vej.. Jeg skrev til dem flere gange hvori jeg udtrykte deres idioti og ville have pengene retur. Jeg fik nok og sagde jeg ville politi anmelde dem. 2 dage efter fik jeg pengene retur. HOLD JER VÆK

Besvarelse fra DustDeal.com
Har aldrig fået min varer FUP
Har aldrig fået min varer FUP - ALDRIG HANDEL HER
Betaler men modtager intet
Bestilte min varer d. 1/3 og kunne dagen efter konstaterer at de havde trukket penge for den. Kontaktede dustdeal tre uger efterfølgende, da jeg ikke har set skyggen af det købte eller modtaget en bekræftigelse på afsendelse..
Havde kontakt med kundeservice, hvorefter lidt skriveri frem og tilbage var der igen ingen lyd..
næste gang giver jeg gerne 10-20kr mere et andet sted for at undgå alt dette bøvl..
Lang leveringstid
Privat køb fra dustdeal.dk shop den 5., betaling trukket dagen efter, varen leveret fra Holland 22 dage efter betaling; - simpelthen ikke godt nok. Citat fra hjemmesiden "sikker, nem, hurtig" placeret udfor et lastvognsikon giver forventning om kort leveringstid.
Da jeg på forespørgsel fandt ud af at varen var afsendt fra Holland uden track-and-trace mulighed for mig, tænkte jeg at varen nok aldrig ville komme til mig. Bestilte derfor samme vare fra anden leverandør en torsdag og varen ankom følgende mandag som forventet.

Besvarelse fra DustDeal.com
fin betjening og varen den som jeg…
fin betjening og varen den som jeg bestilte og ikke nogen sekundavare.
FUP FIRMA HAR IKKE FÅET MIN VARE
Jeg bestilte den 30/9 nogen støvsugerposer. Jeg har fået en ordrebekræftelse, men har ikke hørt andet.
Udover der er trukket penge for ordren! Braun står som det firma der har trukket pengene i netbank.
Når jeg skriver til dem hører jeg ikke noget.
BRUG ALDRIG DET HER FIRMA!!!

De snyder dig
Jeg har bestilt en pakke støvsugerposer, de skulle være blevet leveret og har betalt for den. Men pakken er aldrig kommet frem og de svarer ikke på mine mails når jeg skriver til dem.
De har efter min klage her sendt mig en mail med at varen først kommer i næste måned, til trods for at jeg fået en mail om at varen er afsendt og de har trukket penge for varen.

Besvarelse fra DustDeal.com
Toldbelagt produkt - venter stadig på pakke. Gør det ikke igen!!! ikke
Bestilte en støvsuger slange. Det burde ikke være det store problem. Nu er jeg opkrævet Told og venter stadig på min pakke. Kan bestemt ikke forestille mig, jeg køber hos jer igen.

Besvarelse fra DustDeal.com
Jeg bestilte en vare inden indførelsen…
Jeg bestilte en vare inden indførelsen af de nye told og afgiftsregler. Jeg tjekkede at firmaet var hjemmehørende i Holland, så jeg var i god tro. Da pakken ikke ankom blev jeg bedt om at afvente, så længe at den pakken der endelig blev fremsendt til min store overraskelse var belagt med moms og import afgift, så jeg måtte opgive at modtage pakken, da disse oversteg værdien af pakken.
Jeg kan IKKE anbefale at handle med dette web-site

Besvarelse fra DustDeal.com
Som andre også skriver får man told på…
Som andre også skriver får man told på forsendelsen. Det er misvisende at hjemmesiden har .dk i endelsen.
Og den lille note man får at det bliver shippet Guernsey er på ingen måde stor nok. Det burde være en købe rød boks, som man aktivt skulle accepterer ligesom handelsbetingelserne.
Så jo, de skriver det ganske vist, men det er stadig en rigtig dårlig købsoplevelse.

Besvarelse fra DustDeal.com
Det er bestemt en dårlig oplevelse
Det er bestemt en dårlig oplevelse. Bliver opkrævet importopkrævning. Købte for 116kr og blev derefter opkrævet 188kr. Hvis jeg vil modtage pakken.
Varen bliver sendt fra uk uden afsender adresse.

Besvarelse fra DustDeal.com
man skulle formode at man købte…
man skulle formode at når man købte specifikt i Spanien at tingene også blev sendt derfra. Man formoder forkert, tingene bliver sendt fra England ( ikke længere medlem af EU ! )
Det giver så en vis sandsynlighed for at tingene bliver pålagt told...
NB!, Det blive værre når EU sænker bagatel grænsen fra 10 Euro til 0 Euro
Hold jer fra dem indtil de lærer det

Det værste firma!
Det værste firma!
Købte en støvsugerslange, som blev taget i tolden. Jeg er ikke blevet informeret om, at de sender deres varer fra Storbritannien, da de fremgår som værende et dansk firma.
Jeg har kontaktet dem flere gange, men uden svar tilbage. Jeg vil gerne have mine penge retur, men det ser ud til at have lange udsigter, når man ikke kan komme i kontakt med dem. Føj!

Brug aldrig DustDeal.com
Brug aldrig DustDeal.com. Jeg har været udsat for det samme som mange andre skriver om, at produktet man køber er lang tid undervejs, og når det kommer bliver det dobbelt så dyrt, fordi der tillægges en importafgift. Det er muligt at de fortælles et eller andet sted på hjemmesiden, men det indgår ikke umiddelbart i den pris de annoncerer med.

For ringe
For ringe, år en være bestilt og betalt til et Hollandsk firma leveres fra en britisk ø og dermed pålægges afgifter og toldbehandling som gør de bestilte støvsugerposer 3 gange dyrere.

Besvarelse fra DustDeal.com
Aldrig aldrig mere handle med dem!
Aldrig aldrig mere, vil jeg handel hos dette firma. Svindel er det bedst beskrivende ord. Udgiver sig for at være en dansk hjemmeside (dustdeal.dk) men er slet ikke dansk. Ej heller kommer varene fra holland, som firmaet ellers skriver det er fra, nej varene kommer fra guernsey GB og er dermed belagt med told / moms der er langt dyrer end de vare der var bestilt + gebyr fra postnord.
Klager til deres kundeservice herom, men svar er bare at de kan give discount på næste handel.🤮
Det skal de slet ikke bekymre sig for, for jeg skal aldrig handle hos dem igen.
Vil stærkt fraråde at nogen handler hos dem. Svindel fortagende er det mest beskrivende ord.
En stærk sur og skuffet kunde.
Svar på jeres svar.
Dustdeal er særdeles uhæderlige - det må være den endelige dom.
Jeg blev ikke oplyst om noget af det i skriver, i hverken "Ordre bekræftelse", ved "besked om betaling modtaget" eller ved "besked om ordre klar til afsendelse".
Dette kan jeg dokumentere via de mails jeg har modtaget om nødvendigt.
Total uhæderlige, det er hvad i er - efter min mening.

IKKE KØB HERFRA
Jeg bestilte støvsugeposer d. 31/3 og to uger efter, stadigvæk ikke modtaget noget. Jeg bestilte netop FORDI DET HASTEDE. Skrald service. Har hverken fået en besked eller noget andet
Køb aldrig herfra. Det er ren svindel.