Se, hvad kunderne siger
Bestilte varer 24/10 Betalingen var trukket 26/10. Varerne kom ikke, hvorefter jeg rykkede, og de gav mig en deadline på senest d. 1/12 hvor varen senest skulle ankomme. Jeg har stadigvæk ikke... Se mere
Leveringstiden er alt for lang, i skrivende stund over 25 dage, det kan andre gøre MEGET bedre. Desuden er priserne 50% højere end andre steder på den vare jeg bestilte; jeg fik det bare ikke undersøg... Se mere
Havde en forventning af lang leveringstid men varen kom kun 5 dage efter bestilling - bestiller helt sikkert her igen🙏
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
DustDeal.com sells High Quality Dust Bags en Vacuum Cleaner Accessories at low cost!
Kontaktoplysninger
Freddy van Riemsdijkweg 6a, 5657 EE, Eindhoven, Holland
- info@dustdeal.com
- dustdeal.com
Ingen levering
Den eneste grund til at de trods alt får 1 stjerne, er at jeg fik pengene retur. Men først efter 3 måneders venten, og med påstand om at de havde sendt ordren - 2 gange.

Køb ikke af DUSTDEAL
Køb ikke af DUSTDEAL - dine vare kommer aldrig!
Jeg har nu ventet i ca 6 uger - siden d. 19-7 2023 uden min pakke
Tillæg:
I skriver: Fordi pakken blev væk, men til mig kunne I ikke love at "genudsende" den inden for yderlige 14 dage altså 8 uger ialt, - derfor valgte I at refunderer pengene !

Køb ikke!!!
Køb ikke! Vi har IKKE modtaget vores varer endnu efter flere måneders ventetid, og de svare ikke...

Besvarelse fra DustDeal.com
Jeg har stadig ikke modtaget mine varer efter 3 måneder.....
16. Oktober: Jeg har stadig ikke modtaget varerne, som jeg bestilte 7. juli 2023. Køb ikke hos denne useriøse leverandør!
Jeg har stadig ikke modtaget mine varer. Bestilte for 4 uger siden. Øv
Jeg modtager heller ingen information fra dem om den manglende levering.

Besvarelse fra DustDeal.com
Dårlig kvalitet og langsom levering
Bestilte et nyt støvsugerrør til en Miele støvsuger. Betalingen blev trukket efter 3 dage. Den bestilte varer ankom 2 måneder efter bestilling fra Kina. Røret passede ikke og var udført i dårlig billig kvalitet.

Besvarelse fra DustDeal.com
2,5 md siden bestilling og de har flere…
2,5 md siden bestilling og de har flere gange sagt et er på vej, og at det senest ville kommer 25.7. Det er nu 3.8 og stadig intet - og de vil ikke rigtig imødekomme at refundere pengene. Støvsugerposer er for længst købt andet sted - hvem kan vente 2,5 måned på sådan noget. Svindel og humbug.
OPDATERET - efter denne anmeldelse returnerede de faktisk mine penge - 8.8.2023
18.8 i dont Think I was a bit early with my rewiew 3. August , since I orderet last of JUNE . I expect my orders within a week like everywhere Else other than China

Svindler
Svindler! Har bestilt nogle dele, der er næsten gået 2 måneder, har hverken fået dem eller pengene tilbage, når jeg har bedt dem om at aflyse mit ordre, og det kan man heller ikke gøre, fordi de er pakket og sendt afsted, og det 1 måned siden de har skrevet det, stadig ingen ting. Forstår ikke hvorfor man går ind i en branche, hvor jeres kunder har bruge for varen hurtigst muligt, fordi noget er gået i stykker. I er i Holland det burde ikke tage mere end 2 - 4 dage før det er i Danmark. Skam jer.

Besvarelse fra DustDeal.com
Køb dine varer et andet sted!!
Bestilte støvsugerposer d. 25.6 og har fortsat intet modtaget. Har henvendt mig flere gange til firmaet og kun 1 gang er det lykkes, at få et svar som bare var en sludder for en sladder. Jeg kan absolut ikke anbefale denne hjemmeside og skal du bruge støvsugerposer, så bestil et andet sted ...

Pengene er trukket
Pengene er trukket, men der er intet dukket op. Jeg bestilte 16. juni, og har rykket flere gange.

Besvarelse fra DustDeal.com
Hvorfor kan jeg ikke give minus…
Hvorfor kan jeg ikke give minus stjerner? DustDeal er hurtig til at trække pengene, men jeg må vente og rykke - og vente igen. Det er bestemt ikke i orden. Jeg ved stadig ikke, hvornår min vare kommer. Bestemt ingen anbefaling herfra.
14/7 2023
I spørger nu efter ordrenummer. I må gerne få nummeret for 3. gang. 869253616. Vil det hjælpe jer?
Måske det var bedre, om I sendte pengene retur. Prøv det. Jeg har i hvert fald mistet troen på jer! Det kan ikke være rigtigt, at I hæver pengene uden at sende varen. Sæt i gang!!!!!!

Tilsyneladende svindel
Tilsyneladende svindel. Bestilte støvsugerposer sidste år. De kom aldrig men pengene fik de da..

Vanvittig leveringstid - dårlig kommunikation
Næsten 2 måneders leveringstid - og en ret ringe kundeservice, der lige pludselig var på engelsk (hjemmesiden er på dansk). Pakken kom fra Holland, men skulle åbenbart forbi Litauen, før den nåede frem til mig... Produktet virker til at være okay - selvom det ikke er pakket i nogen original emballage eller ser særligt officielt ud, men det bør passe til min støvsuger. Kan ikke anbefale DustDeal.dk - alternativet leverede inden for to arbejdsdage...

Fup og fiduser
Jeg Stiller op i køen af dem som ikke har modtaget varer, her 3 uger efter bestilling
Fup og fiduser
never seen any goods
STOP CHEATING

Må man give 0 stjerner
Jeg valgte at bestille uden at have set trust pilot inden. Det vil ikke ske igen.
Jo, Et velkommen som kunde fik man da.
Pengene blev også trukket fra kortet.
Da der så ikke skete mere ønskede jeg at annullere ordren MEN... det kunne ikke lade sig gøre.
Tilfældigvis var den lige blevet sendt afsted :-)
Venter nu på tredie uge på at min ordre skal finde sin destination???
Hvro længe bør man vente før man beder forbrugerombudsmanden eller andre tage over??.
Venligst en tidligere kunde
Erik

Ordrenummer 621549487
Bestilte min ordre 18.03, og jeg har stadig intet hørt eller modtaget fra dem.
Fortrød med det samme, efter jeg læste anmeldelserne.
Kan bestemt IKKE anbefales.

Besvarelse fra DustDeal.com
Nu er det snart en måned siden jeg…
Nu er det snart en måned siden jeg bestilte varen og pengene blev trukket på kortet og jeg har stadig ikke modtaget min vare.
Virkelig dårlig service og dårlig information omkring ens pakke.
Jeg er målløs! Og kan nu se at jeg ikke skal forvente at få pakken foreløbig

Da jeg efter 3 mdr
Da jeg efter 3 mdr. stadig ikke har modtaget produktet jeg bestilte 1. Januar.
Pengene blev hævet meget hurtigt. Så vidt så godt.
Leverings adressen er ok.

Er tilfreds
Jeg startede med at bestille og læste så på trustpilot blev skeptisk om jeg overhovedet ville få varen efter at have læst alle de anmeldelser. Men 4 dage efter bestilling har jeg modtaget det forventede som jeg bestilte så jeg er fuld ud tilfreds. Især med forsendelse fra Holland.
Elendig service, man hører intet fra dem
Jeg bestilte min ordre den 5/ Februar
Ordre nummer 575911323 og jeg venter stadig på mine varer.
De svarer ikke tilbage på mine e-mails.

Besvarelse fra DustDeal.com
Venter stadigvæk på mine varer som blev…
Venter stadigvæk på mine varer som blev bestilt for en måned siden........ har intet hørt fra firmaet..... så det blev et en gangs køb :-(

Besvarelse fra DustDeal.com
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.