Doctor Comfy Sleep Anmeldelser 18

3,3

Virksomhedsoplysninger

1. Søvnklinik

Skrevet af virksomheden

Uw Slaapproblemen, Onze Zorg. Bij Doctor Comfy Sleep geloven wij dat iedereen een goede nachtrust verdient. Daarom selecteren wij de beste slaapproducten die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Van anti-knars bitjes en anti-snurk bitjes tot ergonomische kussens en verzwaarde slaapmaskers die melatonine bevorderen: Doctor Comfy Sleep voorziet u van uw slaapgemak!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet betrouwbaar

Telkens als ik en mijn vriend Bastiaan Aerts de bestelde producten betaalde met PayPal of bankcontact werden onze bestellingen automatisch gëannuleerd. Wij hebben via email, op hun website en via whatsapp dringende berichten gestuurd voor verzoek tot terug betalingen en tot op heden nog steeds geen reactie ontvangen. Telefonisch zijn zij niet bereikbaar. Heel ontevreden. Als bij vorige review denk ik wel dat een nep website en bedrijf is.

18. februar 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeker niks bestellen!!!

Zeker niks bestellen waarschijnlijk een harstikke nep bedrijf! Ook op mail telefoon en app 0,0 reactie

Update:
Na plaatsen van deze review toch reactie... echter nog altijd niets ontvangen erg teleurstellend.

Spijt dat ik niet gewoon soortgelijke producten bij een drogist als etos of kruidvat dichtbij huis heb gekocht.

Update 2:
Items zijn eindelijk geleverd maar zitten zeker niet in een verpakking zoals op de website te vinden is... het lijkt allemaal zo van ali express te komen... veel te veel betaald dus voor deze onzin.

Zal hier nooit meer bestellen.
En ook niet aanraden.

12. december 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

wacht al 3 week op mijn bestelling, waarschijnlijk oplichters.

wacht al 3 week op mijn bestelling, eerste verzending kwam nooit aan. Klantenservice was vriendelijk en gaf aan het opnieuw op te sturen, dit zou uiterlijk donderdag binnenkomen maar inmiddels is het dinsdag de week erop. Klantenservice stuurt ook geen track and trace dus waarschijnlijk ben ik opgelicht.

UPDATE 19 Juni is de bestelling binnengekomen en ook ben ik gecompenseerd door vriendelijke en behulpzame klantenservice.

29. maj 2025

Top!

mooie producten en fijn dat je te maken hebt met echte medische experts

25. januar 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede producten en service!

Ik heb soms last van een slechte ademhaling via de neus. Ik heb zowel de neusstrips als een neusspreider van Doctor Comfy Sleep besteld. Ze werkten erg goed, had dat niet verwacht eerlijk gezegd. Van te voren ben ik goed geinformeerd door de klantenservice. De bestelling werd de volgende dag bezorgd.

11. december 2024

Top aanrader dus

Top! Niet zo lang geleden wat bestelt bij doctor comfy. Snelle bezorging en duidelijke gebruiksaanwijzing door middel van het scannen van QR code. Had een vraagje maar de klantenservice gaf snel antwoord via de chatbot ook nog is. aan te raden voor iedereen

30. oktober 2024

Beste Boris,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Dankzij uw feedback kunnen wij onze producten en service steeds verder verbeteren.

We hopen dat u heerlijk zult slapen met onze producten. En onthoud, als u ooit iets nodig heeft, staan wij voor u klaar!

Nogmaals bedankt en een fijne dag gewenst!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Product bestelt en heel snel…

Product bestelt en heel snel binnengekregen. Slaapproducten werken goed (snurkbitje & slaap masker).

28. oktober 2024

Beste Farouni,

Wat fijn om te horen dat de producten goed werken. We hopen van harte dat we bij kunnen dragen aan een verbeterde nachtrust.

We hopen dat u heerlijk zult blijven slapen met onze producten. We zijn er voor je als je nog extra vragen hebt of wat meer te weten wil komen over ons of onze service en producten.

Nogmaals bedankt en een fijne dag gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een app die ‘s nachts opneemt of…

Ik heb een app die ‘s nachts opneemt of ik snurk. Normaal zijn er teveel opnames per nacht en nu helemaal niks. Zeer tevreden. Zeker een aanrader

29. oktober 2024

Beste Annabel,

Hartelijk dank voor uw review! Wat leuk en grappig om te horen dat u een app gebruikt om ons product te testen – geweldig dat u het zo grondig aanpakt! We zijn erg benieuwd naar de resultaten en zouden het enorm waarderen als u die met ons wilt delen. U kunt ze sturen naar info@drcomfysleep.com.

Nogmaals dank voor uw feedback, en veel plezier met het blijven testen en gebruiken van onze producten!

Pijnloos en geluidloos slapen

Ik heb vorige week het knars bitje ontvangen en er is voor mij geen leven meer zonder. In momenten van spanning , onrust en stress knars en klem ik onwijs veel. Ik heb daardoor ook vaak spierpijn in mijn kaken de volgende dag. Sinds ik het bitje van Doctor comfy sleep gebruik, gaat mijn nachtrust ook vooruit. Ik slaap beter, ik word niet meer wakker van de pijn en ik merk dat mijn partner ook niet meer zeurt om het geluid van het knarsen😉 echt een aanrader voor de mensen met knarsproblemen , kaakklemmingen etc.

16. oktober 2024

Beste Puck,

Wat fijn om te horen dat u blij bent met uw knarsbitje en dat het goed helpt! Dit is precies waarom we doen wat we doen – om onze klanten te helpen en hun nachtrust te verbeteren.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor u klaar. Voor nu wensen we u heerlijke nachten toe zonder knarsen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel bezorgd en goed product

Snel bezorgd en goed product! De shop zelf is ook gebruiksvriendelijk, waardoor je in no time een bestelling kan plaatsen. Aanrader!

14. oktober 2024

Beste Sophie,

Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent! Het geeft ons echt voldoening te weten dat ons product goed bij u werkt. Dit soort berichten laten zien waarom we zo gedreven zijn in wat we doen.

Heeft u nog vragen of tips voor ons? Wij horen het graag. Voor nu wensen we u vooral veel comfort en goede nachten toe!

Knarsbitje

Afgelopen week het knarsbitje binnen gekregen en gelijk gebruikt. Werkt perfect en mijn vrouw heeft ook weer een ongestoorde nachtrust. Super blij mij🥇

25. oktober 2024

Beste Thijn,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste bericht! Wat fijn dat het knarsbitje zo goed werkt en dat uw vrouw nu ook weer ongestoord kan slapen – precies waar we het voor doen. We zijn blij dat u beiden er baat bij heeft!

Mocht u nog vragen hebben of iets willen delen, laat het gerust weten. Geniet van die rustige nachten! 🥇

Geef het de tijd

Na het instellen van de beugel (wat vrij makkelijk ging) de eerste nacht wat onwennig geslapen. Maar daarna al vrij snel goede resultaten. Heb ik echt het idee dat ik in de ochtend fitter ben en meer energie heb.

1. oktober 2024

Beste Ronnie,

Bedankt voor uw bericht! Het is goed om te horen dat het instellen van de beugel makkelijk ging en dat u nu al positieve resultaten ervaart. Het is niet ongebruikelijk om de eerste nacht wat onwennig te slapen, omdat het lichaam zich moet aanpassen aan het nieuwe hulpmiddel.

Wat u beschrijft over fitter voelen: dit kan komen doordat de beugel helpt om de luchtwegen vrijer te houden, wat leidt tot een betere nachtrust en meer zuurstof tijdens de slaap. Dit kan er inderdaad voor zorgen dat u zich 's ochtends fitter voelt en meer energie heeft. Goed te horen dat onze beugel ook daadwerkelijk dit effect op jou heeft!

Als u nog vragen heeft of verdere begeleiding nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om u te ondersteunen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snurkbeugel gekocht voor mijn man en…

Snurkbeugel gekocht voor mijn man en ben blij dat het goed werkt! De snurkbeugel was snel in huis wat ook erg fijn was.

23. oktober 2024

Beste Anne Sofie,

Hartelijk dank voor uw bericht! We zijn blij te horen dat de snurkbeugel goed werkt voor uw man. Het is altijd fijn om te weten dat onze producten bijdragen aan een betere nachtrust.

We werken hard samen met onze logistieke partners om ervoor te zorgen dat onze producten snel en op tijd bij onze klanten aankomen, dus we zijn blij dat dit voor u ook het geval was.

Als u verder nog iets nodig heeft, laat het ons gerust weten. Wij staan altijd voor u klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb een snurkbeugel gekocht voor…

Ik heb een snurkbeugel gekocht voor mijn vriend. Hij snurkt nu een stuk minder, erg blij mee! De snurkbeugel werd de volgende dag al bezorgd.

21. oktober 2024

Beste Janneke,

Wat geweldig om te horen dat de snurkbeugel zo goed werkt voor uw vriend! Het is altijd fijn om te weten dat onze producten bijdragen aan een betere nachtrust.

We doen ons best om bestellingen snel te verwerken, en het is fijn te horen dat de bezorging ook snel was. We hopen dat de rustgevende nachten zich blijven voortzetten!

Als er verder iets is waarmee we kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Het team van Doctor Comfy Sleep 💙👩‍⚕️👨‍⚕️

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.