Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij Fambz het Premium massage kussen voor mijn rug en schouders besteld: het is echt top kwaliteit voor een scherpe prijs. Stijve spieren worden door de massage en infrarood warmte soepeler en geeft e... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb al 5x gemaild om mijn artikel retour te zenden maar krijg geen antwoord. Wat staat er mij te doen? Straks ben ik te laat om te retourneren. Wat niet mijn schuld is!

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med massageudstyr

Skrevet af virksomheden

High-end massage artikelen met de nieuwste infrarood technologieën. Alle FAMBZ producten zijn goedgekeurd door de Europese Unie.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Doet het niet en contact krijgen lijkt onmogelijk

Vorige week heb ik de FAMBZ Ultimate Pro binnen gekregen. Jammergenoeg doet deze het niet naar behoren. Na een paar seconden stopt deze er steeds mee. Heb nu al twee mailtjes gestuurd en een contactformulier ingevuld via de site. Maar krijg gewoon geen reactie terug. Er is ook geen telefoonnummer dat je kan bellen. Erg vervelend allemaal, begin zo langzamerhandtoch het gevoel te krijgen dat ik opgelicht ben. Gaat hier wel om 100 euro.

23. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hallo...dit is een top bedrijf..alles…

Hallo...dit is een top bedrijf..alles zeer snel geleverd en stelde zich ook aan je voor met een bericht...goed geïnformeerd waar je pakket blijft.later ook bericht sturen mocht het aangekochte niet goed zijn etc etc... echt top bedrijf......'m.v.g

18. marts 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooi product, slechte instructies.

Product ziet er zeer goed uit, werd snel geleverd. Ervaring met de nek massage is nog te pril om iets over te zeggen. Bijgeleverde handleiding is slecht te lezen en het is niet overal duidelijk wat er bedoeld wordt.

8. januar 2024

Slecht trillend geluid geen ontspanning

Slecht trillend geluid geen ontspanning
Ik had reeds ondervinding met FAMGZ ultimate
NUTTELOOS wegegeworpen geld

16. september 2023

Hoi Andre,

Bedankt voor je review! We proberen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vinden het oprecht jammer dat je niet hebt genoten van ons product! We zullen wel altijd klaar voor je staan ongeacht de situatie.

Team FAMBZ - Yasar

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 3 week gelden massage apparaat…

Ik heb 3 week gelden massage apparaat gekocht het is zo Stark en heb ik veel e-mail gestuurd om terug sturen maar geen reactie gehad zonde van mijn geld.

4. august 2023

Hoi Sara,

Bedankt voor je bericht!

We hebben je mail niet ontvangen. Kan je misschien opnieuw een mail sturen naar support@fambz.nl! We zien dat veel klanten info@fambz.nl contacteren terwijl wij die mail niet bemachtigen.

We gaan je probleem samen oplossen! Maak je alsjeblieft geen zorgen.

Team FAMBZ - Yasar

TOP SERVICE, GOED APPARAAT

Tijdens gebruik van mijn nekmassage apparaat stopte deze plotseling. Dacht batterij leeg, dus laden, maar dat had geen effect. Was een fijn apparaat, heb hem al enige tijd in gebruik, dus contact opgenomen met Famzb. Reageerden snel. Probleem uitgelegd en mocht hem kosteloos retour sturen en kosteloos nieuwe bestellen. Dit ondanks verlopen garantie.
TOP SERVICE , aan te raden verkoper.
Hoop weer snel gebruik te kunnen maken van dat apparaat.

24. august 2023

Hoi Jos,

Allereerst bedankt voor jouw vertrouwen in FAMBZ.

We zijn blij dat je 100% tevreden bent! We doen ons uiterst best om iedereen te helpen met zijn probleem. Als je vragen hebt weet je ons te vinden Jos.

Hoi Wolters,

Allereerst bedankt voor jouw vertrouwen in FAMBZ.

We zijn blij dat je 100% tevreden bent! We doen ons uiterst best om iedereen te helpen met zijn probleem. Als je vragen hebt weet je ons te vinden Wolters.

FAMBZ Ultimate Pro V2…

Ik had de witte FAMBZ Ultimate Pro V2 Infrarood Nekmassage besteld. Helaas ontving ik een roze exemplaar. Heb een mailtje gestuurd met de vraag of ik deze kan omwisselen. Is dus geen probleem. De witte wordt al opgestuurd en met een retourlabel kan ik de roze terugsturen. Super service!
Dank en groetjes, Astrid

3. maj 2023

Hoi Astrid,

Allereerst bedankt voor jouw vertrouwen in FAMBZ.

We zijn blij dat je 100% tevreden bent! We doen ons uiterst best om iedereen te helpen met zijn probleem. Als je vragen hebt weet je ons te vinden lieve Astrid.

We zijn blij dat we je verder konden helpen! Ik wil je wel mijn excuses aanbieden voor de foute kleur die bij je geleverd werd. Bedankt voor je geduld! En inderdaad je hebt gelijk een witte kunnen omwisselen omdat je aan de sticker al kon zien dat het een roze was zonder dat je het had geopend. Bedankt voor je inzet en nogmaals bedankt voor je vertrouwen in FAMBZ!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heeft wel geholpen maar niet meer dan…

Heeft wel geholpen maar niet meer dan 15min per dag gebruiken.

23. april 2023

Hoi Eileen,

Allereerst bedankt voor jouw vertrouwen in FAMBZ.

We zijn blij dat je 100% tevreden bent! We doen ons uiterst best om iedereen te helpen met zijn probleem. Als je vragen hebt weet je ons te vinden lieve Eileen.

Je kan de FAMBZ Ultimate & FAMBZ Ultimate Pro V2 maximaal 30 minuten per dag gebruiken. Wat wij als FAMBZ aanraden is 15 minuten in de ochtend en 15 minuten in de avond! Zo geniet je de hele dag met een ontspannen nek. 🤍

Wij mogen deze informatie jammer genoeg niet in onze handleidingen plaatsen! Dit komt omdat elk lichaamsdeel / nek anders is. Ik hoop dat je ons hiermee begrijpt! Zo niet, kan ik je een uitgebreid uitleg geven omtrent dit onderwerp. Je hoeft ons alleen te e-mailen met dat je een uitleg wilt en we zullen het van A tot Z uitleggen!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Houten voetroller, duur en lage kwaliteit

Slecht product. Bij deze relatief dure houten voetroller ligt na één keer gebruik al een roller los. De metalen as van de roller is te kort en niet goed geplaatst.
Volgens verkoper ligt het probleem bij de koper en vooral niet bij zijn product!!!
Kortom, geen hoge kwaliteit in tegenstelling tot wat de verkoper meldt. En het woord duurzaam wordt hier volledig onterecht gebruikt.
Advies: niet aanschaffen.

Verder begint FAMBZ nu ook wat te dreigen!! Eerst de belofte doen dat ze een nieuw exemplaar toesturen. Dat gebeurt uiteraard niet. Ook geen geld terug. Als je ze daar op aanspreekt en in overleg met de consumentenbond, hun in de cc zet, krijg ik te horen van FAMBZ dat ze 3 juristen in dienst hebben.
Waarschuwing: ga nooit met deze partij in zee!!!

Ik hoop dat ze bij FAMBZ een keer wijzer worden. Maar voorlopig zijn ze nog steeds niet hun beloften nagekomen. En ik twijfel er niet aan dat ze dat nog ooit zullen doen. Ik hoop dat ze erg gelukkig worden met hun € 35.

2. marts 2023

Beste Wim,

Allereerst bedankt voor je feedback!

De verhaal die je verteld klopt niet helemaal.

Je hebt contact met ons opgenomen omdat jij het voetroller kapot hebt gemaakt. Wij hebben het product gewoon goed geleverd bij je zonder enige defect of een late levering. Het product kan niet zomaar kapot gaan omdat het inderdaad gemaakt is van Lotus hout waardoor het product ZEER stevig is.

Het was een bijzonder geval, en alsnog hebben wij jou een voorstel gegeven dat jij een nieuwe voetmassage GRATIS mag krijgen. De bedreigingen vanuit jullie kant van dat jullie naar de consumentenbond gaan en alles erop en eraan voor een voetmassage was super onnodig. We hadden al aangegeven dat jullie een nieuwe voetmassage zouden krijgen en dat compleet kosteloos!

Door de bedreigingen vanuit jullie kant en door de onnodige problemen en de juridische acties die jullie hebben ondernomen, hebben wij aangegeven dat jullie geen nieuwe voetmassage krijgen maar geld terug krijgen.

Wij hebben je op een hele vriendelijke manier behandelt en service aan jou verleend. De disrespect tegenover ons omdat jij het product hebt kapot gemaakt was nergens voor nodig want we zouden je al een nieuwe sturen in verband met onze services.

Ook zie je op zowel onze bol.com winkel als op onze website dat we een goeie rating hebben. Dit komt omdat wij altijd goede service hebben verleent en omdat we altijd kwalitatieve goederen verkopen!

Ik wens jou en je vrouw de beste toe.

Met vriendelijke groeten,
Team FAMBZ - Melissa

Correct verzorgd

31. januar 2023

Hoi Gerrie,

Allereerst bedankt voor jouw vertrouwen in FAMBZ.

We zijn blij dat je 100% tevreden bent! We doen ons uiterst best om iedereen te helpen met zijn probleem. Als je vragen hebt weet je ons te vinden lieve Gerrie.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hoi Patrick,

Allereerst bedankt voor jouw vertrouwen in FAMBZ.

Super jammer, dat je de gebruik niet duidelijk vindt! :( Omtrent welk artikel gaat het? En heb je al contact gehad met ons support? Wij willen je graag verder helpen om de gebruik te verduidelijken.

We zijn wel blij dat je tevreden bent omtrent de kwaliteit! We doen ons uiterst best om iedereen te helpen met zijn probleem. Als je vragen hebt weet je ons te vinden Patrick.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed product

Goed product. Doos was beschadigd bij aankomst, gelukkig was het product nog in tact en werkt het naar behoren.

26. december 2022

Hoi Ester,

Allereerst bedankt voor jouw vertrouwen in FAMBZ.

Super jammer, dat je doos beschadigd was bij je ontvangst. :(

We zullen contact opnemen met PostNL om te kijken waar het mis is gegaan.

Gelukkig werkt je FAMBZ Ultimate nog dankzij de hardcover product doos. :)

We zijn blij dat je tevreden bent! We doen ons uiterst best om iedereen te helpen met zijn probleem. Als je vragen hebt weet je ons te vinden lieve Ester.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

al een paar maanden gevege hoofdpijn…

al een paar maanden gevege hoofdpijn dankzij dit toestel is dit opgelost

31. december 2022

Hoi Dominique,

Allereerst bedankt voor jouw vertrouwen in FAMBZ.

We zijn blij dat je 100% tevreden bent! We doen ons uiterst best om iedereen te helpen met zijn probleem. Als je vragen hebt weet je ons te vinden lieve Dominique.

Enjoy with FAMBZ

Læs mere om andre typer anmeldelser.