Doucheservice Anmeldelser 1.732

TrustScore 5 ud af 5

4,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het aanvraagproces en het maken van een afspraak verliep soepel. Douche werd op tijd gebracht en opgehaald. De montage en de demontage gebeurde zorgvuldig en netjes. Het douchen ging naar verwachting,... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geregeld en een prima nooddouche. Na de bestelling wordt je netjes gebeld om het door te nemen en een definitieve afspraak te maken. Je krijgt voortijd nog een herinnering vwb het leveren... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De douche was geweldig. Lekker warm en gewoon helemaal prima. Je hebt water, stroom en een afvoerputje nodig. Het water was voldoende voor twee douchebeurten achter elkaar. Misschien kunnen er mee... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben lang getwijfeld of we voor een nooddouche zouden gaan, maar al direct na plaatsing vroegen we ons af waarom we zo lang hadden getwijfeld. Doucheservice heeft ons volledig ontzorgt en we h... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Udstyrsudlejning
  2. Badeværelsesrenovering

Om Doucheservice

Skrevet af virksomheden

Doucheservice zorgt ervoor dat iedereen tijdens een badkamerverbouwing of een periode van zorg gewoon thuis kan blijven douchen! Onze monteurs zijn 7 dagen in de week op pad, ook s'avonds en s'weekends.

Met onze tijdelijke douche kunt u gemakkelijk uw badkamerverbouwing overbruggen en dat al voor 195 euro voor de eerste twee weken! De installatie en demontage van de douche zit inbegrepen bij onze service. De douche kan op elke gewenste plek in huis geplaatst worden. Onze compacte warmwatervoorzieningen zorgen ervoor dat u altijd warm kunt blijven douchen en de afvoer van het water regelen wij voor u. Met onze flexibele communicatie kunt voor slechts 55 euro per week of 15 euro per dag gemakkelijk verlengen in het geval uw badkamerverbouwing uitloopt. U kunt bellen, whatsappen of mailen.

Met onze ruime zorgdouche kunt u tijdens een periode van vermindere mobiliteit alsnog veilig en toegankelijk thuis blijven douchen. De zorgdouche kan overal op de benedenetage geïnstalleerd worden. Zo hoeft u geen dure zorgbadkamer verbouwing te ondernemen of een traplift in huis te installeren als u huidige badkamer tijdelijk niet veilig of toegankelijk genoeg meer is. Onze zorgdouches bieden extra functionaliteit zoals oprijplaat voor rolstoel gebruikers, douchestoel en veiligheidsattributen zoals handvatten, anti-slip vloer en beveiliging tegen heet water. Warm water zit uiteraard inbegrepen net zoals alle service van onze tijdelijke douches.

Plan gemakkelijk een afspraak in voor een moment dat u het beste uitkomt. Onze klantenservice neemt contact met u op nadat u het reserveringsformulier (vrijblijvend) invult.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne oplossing voor tijdens een…

Fijne oplossing voor tijdens een badkamer renovatie.

Kundige monteur dat je met mee denkt om de nood douche op een logische en veilige plek aan te sluiten. Bij ons is er voor gekozen om dit op zolder te doen en de wasmachine aansluiting te delen. Ze zorgden ervoor dat de wasmachine en douche niet tegelijk gebruikt konden worden.

Het opbouwen en afbreken van de douche neemt maar een paar uur in beslag. Betalen kan eenvoudig bij afleveren en ophalen.

Contact over verlengen was eenvoudig te regelen via WhatsApp.

Als laatste zijn we erg tevreden over de prijs.

13. april 2026

Douche Service denkt goed mee

Douche Service heeft goed meegedacht over waar de douche geplaatst kon worden. De keukenkraan kreeg een ander opzetstuk zodat we direct water warm konden pakken. Hierover was vooraf al contact geweest via whatsapp waardoor de medewerker met een foto kon zeggen dat het zou passen. Het brengen en halen ging gesmeerd, hadden er zelf geen omkijken naar.

7. april 2026

Læs mere om andre typer anmeldelser.