Se, hvad kunderne siger
Super geregeld en een prima nooddouche. Na de bestelling wordt je netjes gebeld om het door te nemen en een definitieve afspraak te maken. Je krijgt voortijd nog een herinnering vwb het leveren... Se mere
De douche was geweldig. Lekker warm en gewoon helemaal prima. Je hebt water, stroom en een afvoerputje nodig. Het water was voldoende voor twee douchebeurten achter elkaar. Misschien kunnen er mee... Se mere
Wij hebben lang getwijfeld of we voor een nooddouche zouden gaan, maar al direct na plaatsing vroegen we ons af waarom we zo lang hadden getwijfeld. Doucheservice heeft ons volledig ontzorgt en we h... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Doucheservice
Skrevet af virksomheden
Met onze tijdelijke douche kunt u gemakkelijk uw badkamerverbouwing overbruggen en dat al voor 195 euro voor de eerste twee weken! De installatie en demontage van de douche zit inbegrepen bij onze service. De douche kan op elke gewenste plek in huis geplaatst worden. Onze compacte warmwatervoorzieningen zorgen ervoor dat u altijd warm kunt blijven douchen en de afvoer van het water regelen wij voor u. Met onze flexibele communicatie kunt voor slechts 55 euro per week of 15 euro per dag gemakkelijk verlengen in het geval uw badkamerverbouwing uitloopt. U kunt bellen, whatsappen of mailen.
Met onze ruime zorgdouche kunt u tijdens een periode van vermindere mobiliteit alsnog veilig en toegankelijk thuis blijven douchen. De zorgdouche kan overal op de benedenetage geïnstalleerd worden. Zo hoeft u geen dure zorgbadkamer verbouwing te ondernemen of een traplift in huis te installeren als u huidige badkamer tijdelijk niet veilig of toegankelijk genoeg meer is. Onze zorgdouches bieden extra functionaliteit zoals oprijplaat voor rolstoel gebruikers, douchestoel en veiligheidsattributen zoals handvatten, anti-slip vloer en beveiliging tegen heet water. Warm water zit uiteraard inbegrepen net zoals alle service van onze tijdelijke douches.
Plan gemakkelijk een afspraak in voor een moment dat u het beste uitkomt. Onze klantenservice neemt contact met u op nadat u het reserveringsformulier (vrijblijvend) invult.
Kontaktoplysninger
Bellweg 9, 2627AW, Delft, Holland
- 085 401 04 72
- info@doucheservice.nl
- doucheservice.nl
Flexibel zijn met brengen en halen
Het water was voldoende voor twee douchebeurten achter elkaar. Misschien kunnen er meer als je korter doucht.
We hadden de douche buiten gezet met een kleine douchetent eromheen. Dat was niet helemaal wat de bezorger verwacht had. Het heeft wel goed gewerkt.
De bezorging verliep goed maar de afspraak om te brengen en te halen werd wel een paar keer verzet, ik kon net flexibel genoeg zijn.
Aanrader als je een nooddouche zoekt
Het aanvraagproces en het maken van een afspraak verliep soepel. Douche werd op tijd gebracht en opgehaald. De montage en de demontage gebeurde zorgvuldig en netjes. Het douchen ging naar verwachting, de straal is minder krachtig dan we gewend zijn van onze eigen douche maar was op zich voldoende. Kortom het was voor ons een goede oplossing voor een redelijke prijs.
Het reserveren ging makkelijk
Het reserveren ging makkelijk, grote mate van flexibiliteit. Communicatie was goed, zowel bij het halen als bij het brengen.
Goede vriendelijke medewerkers die snel installeren. Wij hadden helaas de douche langer nodig en dat was geen enkel probleem. Bij het inplannen om de douche weer af te halen zijn ze ook heel flexibel en is ook zo geregeld.
Superfijn om zonder badkamer toch te…
Superfijn om zonder badkamer toch te kunnen douchen wanneer je wilt.
Keurige overdracht via een filmpje met…
Keurige overdracht via een filmpje met uitleg, daar ikzelf niet aanwezig was. Het is netjes geïnstalleerd en de douche beviel prima voor de periode van bijna 3 weken.
Super geregeld en een prima nooddouche
Super geregeld en een prima nooddouche.
Na de bestelling wordt je netjes gebeld om het door te nemen en een definitieve afspraak te maken. Je krijgt voortijd nog een herinnering vwb het leveren/plaatsen als ook bij het ophalen/ demonteren. Mocht je het willen verlengen is dat geen probleem.
Netjes en correct personeel wat het komt brengen, monteren, afbreken en weer afvoeren.
Zeer zeker het aanraden waard.
Aanrader
Snelle levering. Meedenken over de plaats en het was geen probleem om te verlengen.
Goede service en communicatie !.
Goede service en communicatie !.
Instaleren / demonteren door vriendelijke jongens uitgevoerd.
Blij met de tijdelijke douche
Wat ontzettend fijn om tijdens onze badkamerverbouwing een tijdelijke douche te hebben. Duidelijke afspraken, fijne service en contact, netjes in- en uitelkaar gemonteerd. Heel blij mee.
Fijn bedrijf voor om tijdelijk douche…
Fijn bedrijf voor om tijdelijk douche te huren. Bij mij stond hij netjes aangesloten op zolder. Je moet het zien als een soort festival douche. Je kan douche en je word schoon. Maar verwacht niet de straal als onder een eigen douche. Maar voor ons dikke prima.
Goede nooddouche
Goede nooddouche, snel geïnstalleerd. Nette monteur en goed en laagdrempelig contact via WhatsApp.
Goed en snel geïnstalleerd en levert…
Goed en snel geïnstalleerd en levert precies wat je wilt nette en correcte installatie en idem met ophalen.
Er word snel en netjes gehandeld
Er word snel en netjes gehandeld
Mooie douche
Super vriendelijk
Niks is te veel
Super service
Zowel de bezorging als het ophalen is goed verlopen
Zowel de bezorging als het ophalen liepen vlot en netjes. De douche heeft volledig goed gefunctioneerd.
Læs mere om andre typer anmeldelser.