Delfion Anmeldelser 8

4,3

1. Udstyrsudlejning

Om Delfion

Delfion uw partner in slimme tijdelijke oplossingen

Badkamer of keuken tijdelijke buiten gebruik? Een periode van zorg? Of extra voorzieningen nodig voor een evenement? Delfion regelt het! Wij plaatsen innovatieve (tijdelijke) noodvoorzieningen met volledige service, zoals sanitair, keukens en klimaatoplossingen. Onze monteurs staan 7 dagen per week, ook ’s avonds en in het weekend voor u klaar!

Blijf comfortabel thuis douchen tijdens een verbouwing of calamiteit met onze tijdelijke douche, vanaf 199 euro voor de eerste twee weken, altijd inclusief warmwatervoorziening. Verleng eenvoudig de huurperiode door onze klantenservice te bellen! Daarnaast hebben we ook een tijdelijk toilet, om uw badkamer helemaal compleet te maken. Ook leveren wij zorgdouches voor als u een periode heeft van verminderde mobiliteit, deze douche is een stuk ruimer en kan compleet gemaakt worden met drempels om hem rolstoeltoegankelijk te maken.

Zit u tijdens een periode zonder een werkende keuken? Daarvoor hebben wij onze keuken service, stel zelf uw keuken samen met de gewilde modules (kookplaat, vaatwasser, koelkast & vriezer) zo bent u thuis van alle gemakken voorzien! Onze keukens worden eenvoudig geïnstalleerd en kunnen zelfs geleverd worden als standalone zodat er geen aanvoer/afvoer punt nodig is in de buurt.

Ook voor evenementen kunnen onze producten gereserveerd worden, neem daarvoor altijd even contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Plan gemakkelijk een afspraak in voor het moment wanneer u het uitkomt. Onze klantenservice neemt contact met u op nadat u het reserveringsformulier (vrijblijvend) invult.

4,3

Erg goede ervaring gehad

Erg goede ervaring gehad. Tijdens het verbouwen van de badkamer prima alternatief om te kunnen douchen in huis. Het is een tijdelijke douche en als je dat in acht neemt werkt het perfect! Communicatie met het bedrijf verliep soepel. Kortom een aanrader!

14. januar 2026

Hi Tijn & Milou,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn dat de tijdelijke douche zo goed werkte tijdens jullie badkamerrenovatie en dat het contact soepel verliep. Mocht je ooit nog vragen hebben, dan denken we graag mee.

Jort van Delfion

Service...?

Mijn klacht is nu prima opgepakt en naar behoren opgelost door doucheservice, en daar gaat het natuurlijk om: niet dat er fouten worden gemaakt (dat kan altijd gebeuren), maar hoe je ze oplost. Mijn complimenten.

6. december 2025

Hi Ron,

Fijn dat het probleem zo is opgelost, nogmaals excuses van onze kant.

Hopelijk weet je ons in de toekomst weer te vinden.

Tijs van Delfion

Wij hebben een uistekende ervaring met…

Wij hebben een uistekende ervaring met douche service.
Altijd fijn dat je jezelf kan redden zonder buren,vrienden of familie lastig te vallen met een gezin die wil douchen.

De afspraken waren zeer correct met Douche service.
Ze hebben waar gemaakt wat ze beloven.

Daarom mijn positieve review

Gr.Ben en Terese + familie

4. december 2025

Hi Ben,

Ontzettend bedankt voor het schrijven van je review! We zijn erg blij dat je onze service zo fijn ervaren hebt!

Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen dan weet je ons te vinden!

Tijs van Delfion

Super handig!

We hadden een douche gehuurd voor 3 weken. Super fijne oplossing toen we onze badkamer gingen verbouwen. Alles werd netjes en op tijd geplaatst en ook weer netjes opgehaald.

16. oktober 2025