Proefperiode genomen die me niet beviel. Samenvattingen zijn van lage kwaliteit en niet up-to-date. Proefperiode tijdig opgezegd, maar opzeggen weten ze je erg moeilijk te maken. Vervolgens wordt er t... Se mere
Virksomheden har svaret
Vroeger kon ik nooit voor een langere periode boeken lezen, maar met Flitsboek kan ik op een laagdrempelige manier en voor een kleine prijs toch waardevolle boeken tot me nemen. Met name de luisterfun... Se mere
Virksomheden har svaret
Als ondernemer lees ik graag, maar realistisch gezien kom ik niet toe aan elk boek dat op mijn lijst staat. Flitsboek helpt mij om toch snel de kern te pakken in behapbare tijd. Het helpt me om sn... Se mere
Flitsboek maakt samenvattingen over zelfhulp boeken. Deze boeken gaan over: mindset, ondernemerschap, persoonlijke financiën, investeren, communicatie, positiviteit, gezondheid en meer. Onze samenvattingen zijn zo gemaakt dat jij ze binnen 15/20 minuten kan lezen. Na het lezen van onze samenvattingen weet je zeker dat je alle belangrijke informatie hebt gelezen.
Mr. De la Courtstraat 11, 5512AR, Vessem, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het format is niet aangepast aan tablets. Hun antwoord is dat je het maar op je smartphone moet lezen. Heel ontspannend 😝

Besvarelse fra Flitsboek
Super goed concept. Het werkt veel beter om het belangrijkste te onthouden binnen een boek omdat het veel meer straight to the point is. Het is in bijna alle talen beshikbaar en een fijne stem om te luisteren!
Er is nog veel werk aan de winkel mbt de overgang van de verhalen. Elke keer geeft die aan dat ik geen internetverbinding heb terwijl ik dat wel heb. Dus ik krijg elke keer een pauze. Irritant als ik door de zelfhulp boeken elke keer een irritantatie moment krijg. De verhalen zijn kort en bondig en daar kan ik zeker wat mee!

Besvarelse fra Flitsboek
Ik had een vraag over de factuur welke ik fysiek nodig had, daar werd zeer alert op gereageerd en geacteerd.
Daar tegenover zijn een mooie krachtige verslagen en raad ik het iedereen aan.
De app geeft geen frisse indruk en is niet gebruiksvriendelijk.
Bovendien is hij niet gekoppeld aan car play waardoor je altijd via je smartphone dient te werken.
Tot slot functioneert de app niet goed. Zo gebeurt het dikwijls dat er een hoofdstuk overgeslagen wordt of dat de app gewoon sluit.
Niet echt gebruiksvriendelijk.

Besvarelse fra Flitsboek
Duidelijke Nederlandse samenvattingen die vlot worden voorgelezen. Geen 5 sterren omdat het aanbod nog niet overweldigend is. Ik hoop dat er snel uitbreiding komt. Uitbreiding over tech zaken zoals blockchain, crypto of info over allerlei beleggings mogelijkheden of chip sector zou ik toejuichen.

Besvarelse fra Flitsboek
Ik krijg geen verificatiecode na betaling

Besvarelse fra Flitsboek
Erg fijn zo’n samenvatting. Jammer dat het wat oudere boeken zijn

Besvarelse fra Flitsboek
Het helpt me om snel de belangrijkste ideeën mee te pakken en ze direct te vertalen naar acties in mijn business. Ik hoef niet eerst door 300 pagina’s heen voordat ik iets aan een inzicht heb.
De korte samenvattingen van hele boeken zijn voor mij echt ideaal! Handige manier om veel kennis tot me te nemen. Echt iets van deze tijd ook: snel en hapklaar!
Voor ieder wat wils te luisteren in diverse catagorieen. Mochten er opmerkingen zijn, wordt er altijd netjes geantwoord.
Super fijne app om maximaal veel boeken te kunnen lezen!
In korte tijd goed kunnen beoordelen waar het boek over gaat en ik het helemaal wil lezen of er van af zie. Of om een al gelezen boek bij flitz nog even beknopt door te lezen dat is ook erg prettig.
De essentie is waar het om gaat en die wordt goed samengevat.
Geeft de mogelijkheid om in korte tijd veel informatie te krijgen.
Ik wil al jaren boeken lezen alleen dat is niks voor mij, omdat ik altijd in slaap val. Flitsboek is echt voor mij gemaakt. Ik kan nu altijd luisteren naar een boek, want ik heb 24/7 een oortje in. Ik raad dit echt aan!
Waanzinnige app voor tijdens het rijden, zo kan ik mijn tijd effectief gebruiken. Zou het zeker aanraden.
App heeft tijd niet gewerkt op iPhone 12 mini.
Nu is dit probleem gelukkig verholpen
Ook zou ik graag uitgebreidere samenvattingen willen luisteren.

Besvarelse fra Flitsboek
Makkelijk en snel boeken lezen. App is nog in ontwikkeling, maar zodra je feedback geeft pakken de medewerkers dit goed op. Ik ben erg tevreden over deze app. Zo kan ik sneller kennis tot mij nemen. En hou ik tijd over voor mijn business.

Besvarelse fra Flitsboek
Læs mere om andre typer anmeldelser.