Dont Fear Ink Anmeldelser

3,7

Jeg bliver så evigt overrasket, “positivt” over dont fear ink’s Melissa. Super dygtig lærling, der går op i alt hvad angår kundebegær. Hun gør det gang på gang, og man er bare så evigt glad, når man... Se mere

Fantastiske mennesker hos Dont Fear Ink. Mega fed stemning og højt humør, man føler sig velkommen.! Første gang hos dem og bestemt ikke sidste gang. Havde en drøm om tattoo af min afdøde kat på... Se mere

Jeg skulle have været blevet tatoveret igår, men modtog en SMS af tiden var aflyst, da jeg spørg om en anden af deres tatovør kan lave denne skal jeg pludselig betale ekstra. Fik afvide at mit d... Se mere

Jeg vil klart anbefalede Dont fear Ink , simpelthen verdens klasse service! Behageligt medarbejder. Jeg blev tusset af Martin Jensen , utrolig dygtigt og pisse hamrende sød og verdens klasse service.... Se mere

Middel

Andre kiggede også på

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Havde booket tid til heldagssession i…

Havde booket tid til heldagssession i kbh afdelingen men måtte aflyse og ringede derfor til dontfearink 1 uge inden min aftale. Da de tager tlf svarer de med et surt “hallo” og ham jeg taler med siger at jeg skal skrive til deres Messenger - det gør jeg så men modtager ikke noget svar så skriver også via Instagram.
Vælger at ringe op nogle dage senere da jeg stadig ikke er blevet bekræftet i min afbestilling. Vedkommende jeg taler med siger at det bliver noteret nu. Alligevel vælger jeg at skrive igen på Messenger og Instagram at de venligst skal bekræfte min afbestilling på skrift. Der hører jeg heller ikke noge tilbage…
Jeg blir så ringet op 2 dage efter dette, hvor den jeg taler med beder mig tage kontanter med når jeg kommer fordi dankort-terminalen ikke virker?! Jeg fortæller - igen, at jeg har aflyst min tid. Personen virker helt på månen. Da vi når til dagen for den oprindelige booking blir jeg igen ringet op og spurgt om hvor jeg blir af?! Jeg spurgte dem om det var en joke eller om de virkelig mente det? Måske de skulle have en fast på telefonen så man ikke skal snakke/ skrive med 5 forskellige.
Virker enormt useriøst og som om ingen af medarbejderne kan finde ud af at tale sammen. Glad for jeg aldrig tog derind!

24. februar 2022

Besvarelse fra Dont Fear Ink

Hej Lasse. Jeg er ked af, at du har haft en ærgerlig oplevelse med vores københavner afdeling. Jeg kan se på datoen af din anmeldelse, at det var i starten af butikkens åbning. Der er selvfølgelig kommet styr på tingene, og kun vores manager sidder ved roret, så lige præcis dette ikke vil ske igen.

Tak for, at gøre os opmærksomme på, hvad vi skulle rette op på. Håber dog stadig vi kan ses igen, en anden gang.

Mvh Robin.

Jeg gik ind fra gaden med en tegning på…

Nykøbing F. - Nygade
Jeg gik ind fra gaden med en tegning på min telefon. Ikke stor tatovering, - 3 sammenflettede hjerter med mine børns initialer. Jeg kom til samme dag. “Lærlingen” lavede min tatovering til UG. Han var dygtig og grundig og jeg er meget glad for min tatovering. Søde mennesker og god service. Kan anbefales. 👍🏻 Da denne virksomhed opererer på 3 adresser, synes jeg, at man bør nævne, hvilken man har besøgt.

11. februar 2022

Min datter fik i går lavet 3

Min datter fik i går lavet 3, små tatoveringer. De var simple, det var blot nogle tal.
Men hvor er det lavet flot!! Linjerne står snorlige, og tænker at med så skarpe linjer (i forhold til en skrifttype hun havde valgt), og at det ikke skulle være stort, samtidig med at tallene var meget tætte på hinanden. Så er det virkelig flot lavet. Hun har nu 5 stk. Og alle er lavet i Don't fear ink, og er meget flotte.

30. september 2021

Ingen tilbagebetaling af depositum

Jeg er ikke tusset, MEN jeg havde bestilt en tid og betalt depositum på 500kr. Jeg har i fredags afmeldt tiden - 10 dage inden tatoveringen skulle laves, og idag nægter de at tilbagebetale mine 500kr fra depositummet. Det er under al kritik!

27. september 2021

Besvarelse fra Dont Fear Ink

Hej Therese. Vores politik hedder sig, at vi ikke betaler depositum tilbage af kroner og ører. Dog kan dit depositum altid rykkes til en ny dato, hvis man melder afbud minimum 48 timer før sin oprindelige tid. Derudover kan man også få udstedt depositummet som et gavekort.

Denne info er også tilgængelig i butikken, på Facebook - samt i vores retningslinjer eller FAQ, på vores hjemmeside.

Mvh Robin.

Dårlig vejledning og fejl på tattoo

Bliver vejledt til at bestille 8 timers session på facebook. Tatovøren kommer 1 time for sent og jeg bliver kun tatoveret i 5 timer selvom jeg har bestilt og betalt for en heldags session på 8.
Der fejl i tatoveringen og nogle steder er den dårligt udført. Vil ikke anbefale andre at blive tatoveret her.
Update - kan se på jeres sociale medier at ham der vejledte mig stadig arbejder der og jeg endte stadig med at betale for en heldags session af (4800kr) når jeg kun blev tatoveret i 5 timer, som burde havde kostet mindre og der blev gjort intet for at kompensere. Jeg er stadig meget utilfreds med jeres service.

29. august 2021

Besvarelse fra Dont Fear Ink

Hej Jacob! Vi beklager, at denne tattovør kom for sent, og sluttede før tid. Yderligere at der er en fejl på. Af selvsamme grund, arbejder han ikke længere hos os, og har ikke gjort det i snart 1 år. Vi vægter MEGET højt, at kvaliteten skal være i top!

Håber vi ses igen en anden gang. Mvh Dont Fear Ink

Update: kære Jacob. Du ville få langt mere ud af, at sende os en besked - så vi kan finde en løsning. Hvis du har betalt for meget, skal du selvfølgelig kompenseres.