Jeg bliver så evigt overrasket, “positivt” over dont fear ink’s Melissa. Super dygtig lærling, der går op i alt hvad angår kundebegær. Hun gør det gang på gang, og man er bare så evigt glad, når man... Se mere
Fantastiske mennesker hos Dont Fear Ink. Mega fed stemning og højt humør, man føler sig velkommen.! Første gang hos dem og bestemt ikke sidste gang. Havde en drøm om tattoo af min afdøde kat på... Se mere
Jeg skulle have været blevet tatoveret igår, men modtog en SMS af tiden var aflyst, da jeg spørg om en anden af deres tatovør kan lave denne skal jeg pludselig betale ekstra. Fik afvide at mit d... Se mere
Ringstedgade | Nygade 9, 4700 | 4800 , Næstved | Nykøbing Falster, Danmark
Hvad sker der....
Hvad sker der....
Anna har ikke tid.
Mads er i albanien
Johan har fået noget i øjet.
Bjørn vil ikke tattoo dig
Johan er syg i dag.....
Min tid med Mads - betaler for 5 timer, og han holder sammenlagt 2 timers pause....... IKKE OKAY.....
Hvad sker der ROBIN ???
Jeg bliver så evigt overrasket
Jeg bliver så evigt overrasket, “positivt” over dont fear ink’s Melissa.
Super dygtig lærling, der går op i alt hvad angår kundebegær. Hun gør det gang på gang, og man er bare så evigt glad, når man skal tusses. 🫶🏽
Dont Fear ink generelt, er til stor anbefaling. Både personalet, og måden de lærer hende op på, de går op i deres ting.. generelt bare en fornøjelse at komme der og, få et smil med på vejen tak for jer!
Dårlig service
Nu er jeg blevet tatoveret her 2 gange selve tatoveringerne er pæne nok har brug for en optegning men det er kun det. Der hvor jeg syntes det var dårlig service er at begge gangene sad jeg og ventede i cirka 3 timer på tatovørende også selvom en af tiderne var en heldags sektion og efter vi var færdige fik jeg intet afvide ingen ting med hvad jeg skal passe på med at gøre eller hvad man må eller ikke må og fik heller intet afvide om hvordan man tog sig af sin tatovering det var som om efter de var færdige med at tatovere var det bare penge og så er døren der
Virkelig dårlig oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse. Sjusket arbejde. Og efter en fejl fra tatovørens side. Vælger de at ignorer beskeder mm.
Fantastiske mennesker hos Dont Fear…
Første gang hos dem og bestemt ikke sidste gang.
Havde en drøm om tattoo af min afdøde kat på benet og det var bestemt ikke nemt med hendes farver.!
Bjørn fik hende alligevel til at se ud som præcis på billedet og hun er bare så levende at se på, love it.!
Min mand fik spontant lavet en Maui af Johan som også bare er mega nice lige den stil han ønskede sig, virkelig godt arbejde af dem begge.!
Vi er vilde med vores færdige tattoo’s og kæmpe ros for jeres profesionelle ideer som man ikke selv lige ser som kunde.
Vi ses helt sikkert igen.!
Jeg skulle have været blevet tatoveret…
Fik afvide at mit depositum skal overføres via bank overførsel, men har ikke hørt fra dem siden igår, da jeg spurgte om denne overførsel kunne laves om straks overførsel.
Dårlig kunde service, og vejledning.
Pickle Rick!
Kontaktede dem på Facebook, og mindre end 3 dage senere havde jeg en 8 timers session med en af deres i mine øjne dygtigste artister (Emil).
Han blev allerede færdig næsten 2 timer før tid, med et super godt resultat og jeg fik rabat, så jeg ikke behøvede betale den ellers aftale pris, så super godt resultat og dejlig service!
Super søde og dygtige
Super søde mennesker og nemme at snakke med. Virkelig dygtige til deres arbejde! Super tilfreds her, vi ses helt sikkert igen🤩
dårlig oplevelse og dårlig service
Artisterne er skod og uhøflige!
Deres bookingsystem er så dårligt har flere gange prøvet dukke op med en aftale og blevet sendt hjem igen!
Samt er deres service hvis der er noget galt bare så dårlig!!
Bedste sted at komme for at få…
Bedste sted at komme for at få vanvittige resultater af professionelle artister! Bedste service og mega hyggeligt atmosfære 🌟
Super søde personale og rigtigt god til…
Super søde personale og rigtigt god til at guidet frem til det man ønsker vil stærk anbefale
De er virkelig gode tatovør
De er virkelig gode tatovør der arbejder på højtryk for at lave det flotteste resultat så stor tak til dem både fra Næstved og Nykøbing de laver et godt resultat.
De er virkelig flinke både dem i Næstved og en Nykøbing og man får altid et smil på læben når man møder dem Og man kan lave sjov og spas med dem Kan varmt anbefale dem
Jeg vil klart anbefalede Dont fear Ink…
Jeg vil klart anbefalede Dont fear Ink , simpelthen verdens klasse service! Behageligt medarbejder. Jeg blev tusset af Martin Jensen , utrolig dygtigt og pisse hamrende sød og verdens klasse service. Og sidst men ikke mindst ejeren Robin som styrer steder fantastisk menneske - hvis nogle ønsker at blive tatoveret så skal i gå til dont fear Ink 🙏🙏
FANTASTISK 🤩🤩🤩
Det er bare altid en sand fornøjelse at komme hos Robin og resten af Dont Fear Ink teamet!!
Modtagelse og service i VERDENSKLASSE!!
Artister i VERDENSKLASSE!!
Følelsen og viben de sammen skaber, VERDENSKLASSE!!
Har altid og vil fortsat altid anbefale dem til alle🙏❤️
TAK FOR JER ❤️
Fantastisk oplevelse i deres afdeling i…
Fantastisk oplevelse i deres afdeling i Nykøbing ! - første gang var det et par piercinger og her 2. Gang på samme uge var det en 8 timers session. Så snart man træder ind af døren føler man sig velkommen, taget godt imod og tryg lige fra start. Fantastiske mennesker og dejligt humør..
Jeg frygter lidt at det her, godt kunne gå hen at blive en meget dyr hobby for mig at få ! 🫣😂
Stor ROS til Nyk F afd
Super god kundeservice i Nyk f afd 👍👍
De er altid smilende og tag godt imod 👍👍👍
Min nye hobby ❣️
Skide god kundeservice og mega flotte…
Skide god kundeservice og mega flotte tatoveringer
Fantastisk arbejde!
Kæmpe anbefaling herfra. Professionelle, dygtige og venlige mennesker. Kompetente over hele linjen, bestemt et besøg værd og ikke kun et!
Super flot arbejde
Super flot arbejde, samt er de mega søde. Syndes dog de bruger for meget tid på at holde pauser, jeg betalt for 8 timer men syndes 6 timer ville være på sin plads med alle de pauser.
Super dejlig og god service…
Super dejlig og god service medarbejderne er søde og god til d’ers arbejde og de kan virklig lave en super god tattoo