Jeg bliver så evigt overrasket, “positivt” over dont fear ink’s Melissa. Super dygtig lærling, der går op i alt hvad angår kundebegær. Hun gør det gang på gang, og man er bare så evigt glad, når man... Se mere
Fantastiske mennesker hos Dont Fear Ink. Mega fed stemning og højt humør, man føler sig velkommen.! Første gang hos dem og bestemt ikke sidste gang. Havde en drøm om tattoo af min afdøde kat på... Se mere
Jeg skulle have været blevet tatoveret igår, men modtog en SMS af tiden var aflyst, da jeg spørg om en anden af deres tatovør kan lave denne skal jeg pludselig betale ekstra. Fik afvide at mit d... Se mere
Jeg vil klart anbefalede Dont fear Ink , simpelthen verdens klasse service! Behageligt medarbejder. Jeg blev tusset af Martin Jensen , utrolig dygtigt og pisse hamrende sød og verdens klasse service.... Se mere
Ringstedgade | Nygade 9, 4700 | 4800 , Næstved | Nykøbing Falster, Danmark
- 70 60 51 60
- Info@dontfearink.dk
- dontfearink.dk
Andre kiggede også på
Rigtig god service
Rigtig god service, medarbejder er dygtige til deres arbejde
Flinke mennekser
Flinke mennekser, og rigitg god service, anbefales herfra.
Uden tvivl det bedste sted at blive…
Uden tvivl det bedste sted at blive tusset. Hele deres team består af yderst profesionelle artister, som virkelig forstår at give dig en god oplevelse 🙏🏼 Jeg vil aldrig blive tusset andre steder end der. Anbefaler dem til alle ☺️
Dont fear ink
Skulle have lavet 2 navne, og de er blevet over alt forventning. Så er meget tilfreds. Venligt og godt personale, trods jeg kom 1.5 time forsent pga, trafikuheld. Ventede de stadig på mig dernede. God stil.
Kan varmt anbefale DFI
Værreste oplevelse
Værreste oplevelse! Jeg var i Næstved og sku ha lavet 2 små tattoos og kommer ind til walk In og har så bestilt tid til at få lavet de to, det bliver min tur og jeg sætter mig da han næsten var 45 min om at tegne dem op, dog vil jeg sige det jeg sku ha lavet var
3 tal og 2 bogstaver
Nå men jeg får afvide i det han går igang med FØRSTE streg på den første Tattoo at den anden ku jeg altså ikke få lavet for tiden var lige ved at løbe ud, jeg kan ikke gøre så meget for han er jo igang med den ene Tattoo, ham der lavede den var meget arrogant og meget kold, han ku dårlig nok snakke til mig kun nå han spurgte Ind til hvor den sku sidde og om den var godkendt der hvor han satte den og self at han ikke ku lave nummer 2 Tattoo……
Der kommer så en anden pige efter mig, han snakkede og grinede og ved mega venlig overfor hende! Utroligt at man skal være tynd og tykt langt krøllet hår samt bare se mega godt ud før man får en god behandling…..
Synes det er mega syndt for var mega glad for Nykøbing f dont fest ink! Men er langt fra tilfreds med den i Næstved.
Jeg har ihvertifald ikke tænkt mig at få lavet noget der nogle sinde igen, og hvis kogle spørger ang den i Næstved vil jeg fraråde den og sige de skal tag dont fear ink i nyk eller kbh

Besvarelse fra Dont Fear Ink
Hvis i skal have en tatovering
Hvis i skal have en tatovering, fra de dygtigste artister - så er Dont Fear Ink det rette sted! Jeg er yderst tilfreds med deres service, og så leverer deres artister altid et fantastisk resultat.
Forfærdeligt forløb
Det startede godt. Jeg fik 8. marts booket en tid til en lørdag den 30. april. Jeg betalte depositum og gik derfor spændt og ventede.
29. marts ser jeg på Instagram, at tatovøren jeg har valgt er ”rejst hjem”. Jeg spørger derfor omkring min tid, og får at vide, at han kommer igen, men at de ikke har en dato for hvornår… Jeg forsøger her, at få mit depositum igen, eftersom min tid er usikker, men de mener vi skal afvente om ikke han når det inden min tid. Og det går jeg så med til, at vi lige ser tiden an i starten af april.
Den 12 april bliver jeg så ringet op af en fra butikken, at tatovøren ikke kommer tilbage. Vi aftaler per telefon, at jeg kan få mit depositum tilbage, hvis jeg bare sender reg nr og kontonummer på Messenger. I telefonen forsøgte han at overbevise mig om jeg ikke bare skulle have en anden artist. Men jeg ville gerne selv bruge tid på at finde ud af hvem der så skulle lave min tatovering.
Jeg går så på Messenger og skriver, at jeg lige har aftalt med en fra butikken omkring tilbagebetaling af mit depositum. Igen bliver der forsøgt, om ikke bare de skal beholde depositum og så kan vi finde en anden artist. Jeg takker nej, og vil gerne have mit depositum, hvilket jeg får at vide vil komme indenfor et par dage.
Vi spoler nu frem til i dag: 18. Maj. Jeg har på nuværende tidspunkt rykket for mit depositum NI (9!!!!!) gange og hver eneste gang får jeg at vide: ”Det er sendt videre” ”Jeg tjekker op” ”tjek igen om et par dage” ”Det skulle være overført” osv… Jeg forsøger at finde ud af hvem det er jeg skal snakke med for at få mit depositum, uden held… Efter NI opfølgninger, får jeg endelig mit depositum, hvor de undskylder med at reg nummeret var byttet rundt…… Det skulle der åbenbart gå en måned før man lige tjekkede om man havde tastet rigtigt..
Alt i alt et forfærdeligt forløb uden at få en tatovering, og et sted jeg bestemt ikke vil anbefale, hvis man gerne vil have styr på ens tid, og være sikker på god service……
Mega Mega lækkert og rent sted
Mega Mega lækkert og rent sted, meget kompetente medarbejder.
Jeg får lavet Carbon laser peeling, og fået lavet en enkel tattoo, og kan varmt anbefales, det føles trygt og er fuld tilfreds med de behandlinger, jeg får deroppe
Fantastisk sted skønne omgivelser og…
Fantastisk sted skønne omgivelser og meget kompetente og kunde mindede
Fantastisk sted!🤩 stor anbefaling
Størst tænkelige kundepleje jeg hidtil har set!
Størst tænkelige kundepleje jeg hidtil har set!
Service er tydeligt førsteprioritet hos dont fear ink, der er alle former for kundepleje, lige fra fri kaffeautomat, til lækkert loungesæt, til massagestol og jeg skal komme efter dig.
Hver eneste kunde bliver mødt at det mest smilende profesionelle og imødekommende personale.
Og naturligvis er hvert besøg afsluttet med et dybt professionelt stykke arbejde der leveres.
De største anbefalinger herfra!
Mikkel Hopp
Talentfulde artister og det sødeste…
Talentfulde artister og det sødeste personale. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bedste shop nogensinde.
Jeg har kun godt at sige om Dont fear ink…
De sødeste mennesker der står klar med åbne arme for at tage imod en. Sindsyg flot arbejde og altid rent og pænt, går kun til dont fear ink fremadrettet.🙏🏼
Fantastisk sted
Jeg har primært brugt shoppen i Næstved, og det er et super fedt sted med god stemning og dygtige kunstnere.
jeg fik lavet et godt stykke arbejde
De er til at tale med og jeg fik lavet et super nice stykke arbejde.
Jeg er godt tilfreds med den service jeg har modtaget hele vejen igennem🙏😁 forsæt det gode arbejde.
Jeg har ikke andet end positive…
Jeg har ikke andet end positive oplevelser hos Dont fear ink! Helt fantastisk sted 🫶🏼
Altid dejligt sted og komme
Altid dejligt sted og komme! Virkelig søde mennesker og altid god service uanset om det er laser eller tattoo !! 👌🏼👌🏼
Helt klart et besøg værd
Rigtig god oplevelse, flere gange
Jeg har fået lavet flere tatoveringer hos Dont Fear Ink, uden problemer. Hele processen fra bookingen til udførelsen af tatoveringen har kørt som det skulle.
Jeg er blevet tatoveret af Sindy, Mads, Daniel, Kenzo og Dario og oplevelsen har været lige god hver gang.
Jeg har fået 2 x laserremoval i denne butik også, inden coverup og fik god og kyndig vejledning og behandling.
Kan varmt anbefales
🎖🎖🎖🎖🎖
Jeg fik fjernet en ankel tattoo for anden gang hos dem + gamle PMU øjenbryn for første gang.
- God service 💪
- Super søde mennesker. 💪
- Pænt og rent 💪
- Ingen ventetid 💪
( dette er vigtigt for mig da jeg har en meget travl hverdag )
🎖🎖🎖🎖🎖
Super god butik
Super god butik! Varm anbefaling her fra!
Kenzo som har tatoveret mig er monster dygtig og meget behagelig