Het beeld dat ik had besteld was zeer zorgvuldig verpakt, perfect en geen beschadiging. Tijd van levering een week, dat is niet verkeerd. Vragen die ik stelde aan info doika email,werden binnen enke... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Privacy doeken voor in de tuin zijn van goede kwaliteit , heb er al 4 besteld en allemaal perfect
Schutzhaus ist fertig zusammen gebaut, die 3 Seitenteile und das Dach passen exakt ineinander - Montage kein Problem. Wenn etwas zu bemängeln ist, wäre das die Anlieferung. Alle Teile werden auf „ei... Se mere
Virksomheden har svaret
Klacht na ´n onvolledige levering (slechts 1 v d 3 bestelde brievenbussen werd aanvankelijk geleverd) werd binnen de 14 dagen ´n nalevering gedaan. Dit zonder veel ´poespas´ of discussies. Ook nog e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Doika
Skrevet af virksomheden
Over Doika: Jouw Specialist in Exclusieve Tuinartikelen en Buitenproducten
Bij Doika vind je een breed assortiment aan tuinartikelen, zoals brievenbussen, stijlvolle plantenbakken en praktische dierenverblijven, waaronder kippenhokken en volières. Daarnaast bieden we exclusieve vuurschalen, buitenverlichting, tuinmeubilair en nog veel meer om je tuin of terras compleet te maken.
Waarom kiezen voor Doika?
- Exclusief assortiment: Onze tuinartikelen en buitenproducten zijn uniek en bijna nergens anders te verkrijgen, perfect om je buitenruimte te verfraaien.
- Grote producten voor grote projecten: Of je nu zoekt naar opvallende tuinmeubels of praktische oplossingen zoals brievenbussen en dierenverblijven, wij hebben de juiste tuinartikelen in huis.
- Gratis verzending vanaf €40: Voor bestellingen boven €40 betaal je geen verzendkosten.
- 90 dagen zorgeloos retourneren: Niet tevreden? Je kunt tot 90 dagen na aankoop zonder zorgen retourneren.
- 24/7 klantenservice via chatbot: Onze slimme chatbot is dag en nacht beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.
- Spaarpunten voor kortingen: Verdien punten met elke aankoop en spaar voor kortingen op je volgende bestelling.
- Snelle en betrouwbare levering: Dankzij onze betrouwbare partners in België, Nederland en Duitsland zorgen we voor een snelle levering van je tuinartikelen en producten.
- Duurzame materialen: Onze producten, zoals de populaire cortenstalen plantenbakken en vuurschalen, zijn gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen.
Ontdek ons exclusieve assortiment tuinartikelen en buitenproducten en bestel vandaag nog. Doika staat voor kwaliteit, service en unieke producten die jouw tuin of terras naar een hoger niveau tillen!
Kontaktoplysninger
Vonderstraat 6, 3900, Pelt, Belgien
- info@doika.be
- doika.be
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb onlangs een brievenbus gekocht…
Ik heb onlangs een brievenbus gekocht bij Doika en ben er ontzettend tevreden mee. De kwaliteit is uitstekend: stevig materiaal, nette afwerking en duidelijk met zorg gemaakt. De installatie ging vlot en de brievenbus voelt betrouwbaar en duurzaam aan. Ook de service van Doika was top — snelle levering en heldere communicatie. Absoluut een aanrader!
J'ai commandé chez Doika une Niche à…
J'ai commandé chez Doika une Niche à chien Voldux et l'expérience de la logistique et la livraison était désastreuse.
Pour commencer, il y a une cascade de sous-traitance au niveau des transporteurs et une information pas claire sur la date de livraison.
Le jour de la livraison, le colis arrive:
- non emballé
- des sangles qui passe directement sur les planches en bois, donc endommagées
- des bosses sur certaines pieces
- l'ensemble des pieces empilées sur une palette beaucoup trop petite
Bref, le chauffeur n'a pas assez de place pour manipuler la palette afin de la décharger du camion.
A la vue de l'état du colis, nous lui demandons de repartir avec le colis.
Et là, arrive le comble de l'histoire.
Le chauffeur nous dit qu'il ne peut pas conserver le colis car il occupe toute la largeur du camion et l'empêche de livrer les autres colis à l'arrière de celui-ci.
Il nous demande sur un ton très désagréable d'appeler quelqu'un avec un chariot élévateur pour décharger le colis et il repart dans sa cabine, en disant qu'il n'a pas de temps à perdre.
Du jamais vu...
Je mets une étoile néanmoins car le service était très réactif pour prendre en compte le remboursement.

Besvarelse fra Doika
Vlot om te bestellen en de levering…
Vlot om te bestellen en de levering verliep vlekkenloos.
Ik raad ze zeker aan.
Au top
Un excellence accompagnement tout au long du projet.
Merci pour les bons conseils et les propositions.
Un excellent accompagnement à toutes les étapes, de la sélection des bacs jusqu’à la livraison à domicile.
aangenaam werken met Doika en geweldige opvolging
Vlotte regeling van de bestelling en super nazorg en opvolging van lichte schade aan de lak van de pakketbrievenbus. Via de mensen van Doika werd een regeling getroffen met de fabrikant waarvoor dank.
Ook op de website aangeven dat iets…
Ook op de website aangeven dat iets niet op voorraad is. Nu hebben we bijna anderhalve maand moeten wachten, terwijl wel al betaald is, wacht daar dan ook mee.

Besvarelse fra Doika
voor nog een vraag werd ik telefonisch…
voor nog een vraag werd ik telefonisch beantwoord.
Aangename kennismaking met Doika !
Snelle en correcte levering volgens afspraak . Het geleverde product voldeed aan de voorgestelde verwachtingen . Tot volgend bestelling !
Mooi
Levering was in orde op 3 dagen geleverd.
Bodemplaat is te zwak mag steviger zijn . Heb zelf een Bodemplaat gemaakt in alluminium 5mm dikte .Voor de rest alles ok .
brievenbus voldoet volledig aan de…
brievenbus voldoet volledig aan de verwachtingen. Zeker een aanrader
Mooie spullen snel verstuurd
Zeer goede ervaring
Er werd zeer snel gereageerd via de klantendienst.
Ik had besteld en gevraagd om wat later te leveren omdat ik op reis was. Dit werd direct aangepast en mij bevestigd.
Product is ook van zeer goede kwaliteit zoals op de site medegedeeld.
Voor herhaling vatbaar
Qualité de la boîte à colis et…
Qualité de la boîte à colis et livraison rapide en 2 jours, bravo
geen goede service
geen goede service
brievenbus besteld maar wil deze omruilen voor een ander model, ipv dat ze deze omruilen door koerierdienst, moeten wij deze eerst terug sturen op onze kosten en dan een nieuwe bestellen.

Totale tevredenheid
Dit was onze 3° bestelling . Ook nu weer zeer tevreden over de kwaliteit van het product en de uiterst vlugge levering .
Practo Garden pakketbrievenbus
Zeer handige en degelijke brievenbus! Niets op aan te merken!
The parcel box I ordered is very…
The parcel box I ordered is very practical, easy to install and looks great in front of the house.
Brievenbus
Brievenbus besteld. Heel mooi en alles goed geleverd. En klantenservice ook heel correct en vriendelijk. Bedankt.
Slechte levertijd, waardeloze service
Ik zit al ruim een week te wachten op mijn bestelling. Ik wordt niet geïnformeerd en de klantenservice doet er drie dagen over om te reageren. Product nog altijd niet ontvangen maar wel een mail om het product te beoordelen. Echt waardeloos

Besvarelse fra Doika
Snelle response en goede klantenservice
Læs mere om andre typer anmeldelser.