dogtimize.dk Anmeldelser 18

4,4

1. Dyrlæge
  2. Kursus

Dogtimize er en specialiseret klinik i behandling, genoptræning og forebyggelse af smerter hos hunde. Klinikken ejes og drives af dyrlæge, kiropraktor og hundefysioterapeut Zita Birlie og har fokus på grundig udredning, individuelle forløb og tryg håndtering – altid med udgangspunkt i den enkelte hund. Hos Dogtimize arbejdes der helhedsorienteret med både smerteudredning, behandling og genoptræning i Taastrup. Der lægges vægt på god tid, tæt samarbejde med hundeejeren og langtidsholdbare løsninger. Derudover driver Dogtimize kursusvirksomhed med videreuddannelse af hundeinstruktører inden for hundefitness samt faglige workshops om bevægeapparatet for fagpersoner og hundeejere.

4,4

Jeg deltog i kurset 'KICKSTART din…

Jeg deltog i kurset 'KICKSTART din fitnessrejse' hos Dogtimize. Zita er en kompetent og engageret underviser, der formidler sin viden på en professionel og inspirerende måde. Kurset har givet mig både ny indsigt og motivation til at fortsætte min fitnessrejse. Jeg kan varmt anbefale det til andre.

28. november 2024

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det har været en fornøjelse at undervise dig og jeg glæder mig til at følge jeres fitnessrejse :)

KICKSTART DIN FITNESSREJSE har for mig…

KICKSTART DIN FITNESSREJSE har for mig været et meget lærerigt og brugbart forløb. Jeg har fået en masse specialviden kombineret med øvelser både i teori og praksis. Det har helt klart givet med endnu mere lyst til at dykke ned i alle de små detaljer i hundefitness samt fortsætte med at lære endnu mere. Det eneste negative er, at det desværre snart er slut.

8. juni 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Mange tak for din fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse at afholde kurset og jeg er glad for det har givet dig endnu mere lyst til mere viden om dette spændende emne :)

Zita er professionel og kompetent

Zita er professionel og kompetent.
Hun er veluddannet, hvilket tydeligt kan mærkes på hendes materiale.
Formidlingen er på et sådan niveau, at alle kan følge med, og jeg er bestemt blevet inspireret til at fortsætte rejsen i min udvikling på dette felt.
Kæmpe anbefaling herfra!

8. juni 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at mit kursus har inspireret dig til at fortsætte din fitnessrejse :)

Onlinekurset Hvalpefitness

Har deltaget i Zitas onlinekursus i Hvalpefitness. Super kompetent underviser, meget lærerigt og brugbart kursus. Meget behagelig underviser, kan absolut anbefale Zita.

6. februar 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling :)

Har været på et rigtig fint online…

Har været på et rigtig fint online hvalpefitness kursus.
Der var en god blanding af praktiske øvelser og vidensbaseret teori.
Varm anbefaling herfra

6. februar 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at du fandt mixet mellem øvelser og teori passende.

Meget fint online kursus👏

Jeg har deltaget i et onlinekursus: Hvalpefitness Go eller No Go. Zita er professionel, meget behagelig, dygtig og god til at formidle. Jeg har taget en masse nyt med mig. Tusind tak og de bedste anbefalinger fra mig.

6. marts 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for dine fine ord og gode anmeldelse. Jeg er glad for at kunne bidrage med ny viden og inspiration indenfor emnet.

Her er din hund og du selv i kompetente, trygge hænder

Jeg bestilte en tid til gratis rygtjek hos Dogtimize, fordi min 8 år gamle hund virkede til at være lidt øm og træt.
Zita kunne hurtigt konstatere at der var smerter, og vi igangsatte et forløb for at finde ud af hvad der er galt. Zita har ret hurtigt sporet sig ind på hvad min hund fejler, og vi har virkelig haft en exceptionel god oplevelse. Hun er rigtig god til at mærke hundens grænser - fx hvis noget gør ondt eller ikke er tryg ved håndteringen - og overskrider dem ikke.

Zita er fagligt velfunderet og meget grundig.
Efter behandling, har både jeg og min egen dyrlæge fået opsummering på skrift, og alt omkring samarbejde med anden dyrlæge, henvisning, koordinering af smertestillende medicin og svar på mine spørgsmål det fungerer bare :-)
Alle mine bedste anbefalinger!

6. marts 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tusind tak for denne fine anmeldelse. Jeg er så glad for at kunne hjælpe jer i en svær situation på en tryg måde.

Har været på hvalpefitness introkursus…

Har været på hvalpefitness introkursus og det var en rigtig god oplevelse. Der var god feedback på det vi lavede.
Derudover var teorien bag videnskabeligt funderet, hvilket jeg synes er fedt, så det ikke bare er lommefilosofier. Der blev også punkteret nogle af de myter der er omkring hvalpe og bevægelse, igen forankret i videnskaben.
Man kan mærke der er en engageret underviser som brænder for at lære os om godt og mindre godt når hunden skal styrkes.

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fine ord.

Dygtiiiiiiiig Zita! :-)

Jeg har deltaget i et 4 ugers online introkursus i hvalpefitness, og jeg giver Zita mine varmeste anbefalinger. Hun er passioneret omkring hundefitness og det skinner tydeligt igennem i hendes undervisning. Hun er seriøs og god til at forklare. Tak for inspirationen.

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tak for din fine anmeldelse, jeg er glad for at kunne inspirere indenfor dette spændende område.

Super godt planlagt

Super godt planlagt - gode forklaringer og øvelserne rigtig gode. Underviseren kan sit stof og formidler det perfekt 😀

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at du havde gavn af kurset.

Hvalpefitness.

Fint introkursus til hvalpefitness.
En fin blanding af teori og praktisk.
Zita kom med gode beskrivninger

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tak for din fine anmeldelse.

Jeg har været på hvalpefitness og det…

Jeg har været på hvalpefitness og det har været en god oplevelse, jeg kunne måske have brugt et par øvelser mere, men det er nok fordi jeg er meget interesseret i netop den form for træning og helst ikke vil gøre skade på andres små hvalpe

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din anmeldelse Anita og jeg er glad for at du har haft en god oplevelse. Jeg vil have antallet af øvelser med i bagholdet næste gang kurset skal afholdes. Det er altid en kunst at balancere nødvendig teori og tid til gennemgang af øvelser, så vi netop undgår skader.

Fint introkursus til hvalpefitness

Jeg har deltaget i et 4 ugers online intro-kursus om hvalpefitness for instruktører hos dogtimize.dk

Kurset har gjort mig klogere på, hvordan jeg som instruktør kan inkludere små fitnessøvelser på mine hvalpehold - og ikke mindst, hvilke øvelser, der kan betegnes som hvalpesikre fitnessøvelser.

Kurset har bestået af en fin blanding af én ugentligt online-session med teori og præsentation af praktisk øvelse - som man så har en uge til at træne på egen hund. Man filmer sig selv og sin hund - og kan efterfølgende på feedback på sin video.
Det er samtidigt ganske lærerigt at se andre kursisters videoer.

Hvis du har ønsker at blive klogere på hvalpefitness - som instruktør eller almindelig hundeejer - vil jeg anbefale, at du tjekker dogtimize.dk.

27. februar 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse - jeg er glad for, at du er blevet klogere på hvalpesikre fitnessøvelser. Det har været en fornøjelse at se videoer af jeres træning.

Bedste dyrlæge og kiropraktor

Jeg har gået til træning hos Zita både fysisk og online, og hun er både dygtig og grundig. Derudover har hun været dyrlæge for mine hunde. Også her får hun mine varmeste anbefalinger!

4. marts 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse at undervise dig igen :) Håber det går godt med vufferne.

Onlinekursus i hvalpefitness

Onlinekursus i hvalpefitness

Jeg har deltaget i onlinekursus i hvalpefitness. Det har været både givende, lærerigt og godt.
Jeg fik en masse nyt med derfra.

4. marts 2023

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse, Malene. Jeg er glad for at du kunne lide kurset.

Zita og Dogtimize får vores bedste anbefalinger!!

Vi har en Stabyhoun, CharlieLee, som vi, i forbindelse med at vi trænede ringtræning, fik anbefalet at få tjekket, da han virkede lidt stiv og anspændt. CharlieLee var på et lidt tidligere tidspunkt løbet ind i en væg i forbindelse med leg. Zita fra Dogtimize kom forbi og tjekkede CharlieLee meget grundigt igennem, og gav ham en behandling så han blev mere smidig og fri i hans bevægelser. Vi fik ham samtidig røntgen fotograferet hos vores dyrlæge for at sikre, at der ikke var andre udfordringer. Vi fik nogle øvelser, og Zita var efterfølgende forbi et par gange for at give yderligere behandlinger og følge op. Vi synes alt i alt, at det var et godt forløb. Zita er super dygtig, meget imødekommende og behagelig. Hun spurgte meget ind til CharlieLee, og alt foregik helt på hans præmisser. Vi fik også nogle ekstra goder i form af forbedret appetit, bedre søvn om natten, og han blev mere rolig. Så det har helt klart været positivt, og vi vil ikke tøve med at kontakte Zita en anden gang.

6. september 2022

Besvarelse fra dogtimize.dk

Tusind tak for din søde anbefaling, Marianne :) Det var en fornøjelse at behandle Charlie Lee.