Bedste træningsforløb
Min "lille" hvalp på 60 kg, er noget af et livstykke - glad, grænsende til det vanvittige, og var pænt umuligt, når vi mødte andre hunde. Han var svær at holde og det har da givet en del skader hen ad vejen. Jeg havde gået til træning med ham flere steder, men disse bestod oftest i 3 øvelser på en time, hvilket hurtigt bliver kedeligt for en meget kvik dreng. Derfor opgav jeg at gå til træning og fortsatte selv hjemme.
Det blev dog ikke bedre og tanken om at opgive, har da strejfet mig, mere end én gang.
MEN - så så jeg en annonce for Dogtime og skrev til Gabi. Skrev lidt om de udfordringer jeg havde og spurgte, om hun kunne hjælpe os/mig. Dét mente Gabi godt hun kunne!
Allerede efter 1. træning, skete der en markant ændring - selv de mennesker vi plejer at møde på vores ture, lagde mærke til det!
Gabi har en helt fantastisk enkel tilgang til træningen, forklaringerne er klokkeklare og giver så meget mening! Der er fuld fokus på alle hundene og grundig opfølgning efter hver træningstime, med udførlige beskrivelser over de øvelser, der er trænet.
Da min tidsplan oftest er stram og jeg ikke har megen tid til træning, var det også en stor lettelse at Gabi forklarede, at det var nok at træne et par minutter om dagen.
Dét har vi gjort, og i dag føler jeg at min hund og jeg har fået et stærkt bånd knyttet - bevares, han er stadig opmærksom på de andre hunde, men det ER muligt at fange hans opmærksomhed og få fokus, og passere på fornuftig vis. Hvor han tidligere "sprang" i 100 % af gangene vi mødte andre, er det nu maks 5 %.
Så jeg kan ikke udtrykke nok, hvor meget det har betydet at vi "rendte ind" i Gabi! Det er med den dybeste taknemmelighed, at jeg sender mine bedste anbefalinger, for uden Gabi er jeg ikke sikker på, at min lille fis og jeg havde haft den samme fremtid som i dag.