Jeg har gennem mit arbejde, handlet med dkvolt på deres hjemmeside. Der fik jeg en led lampe som jeg har kigget efter. Jeg var så uheldig at min adresse stod forkert. Med det blev løst, der kosted... Se mere
Har købt dette Varenummer (SKU): 10577 12 V DC afbryder med lysdiode. I beskrivelsen er der angivet et monteringshul på 10 mm, men det bør være 12mm. (som der findes mange af på markedet) Der er a... Se mere
Jeg har haft nogle problemer med tilslutning af indkøbte kontakter, bl.a. grundet manglende dokumentation. DKVolt valgte at refundere hele ordren. Trods besværet og lidt ekstraudgifter ifbm. de proble... Se mere
Jeg bestilte for lidt, da jeg skulle have haft to ruller LED-bånd i stedet for en. Nu ville jeg så genbestille, men ser pakningsgebyret på 25 kr, som jeg overså første gang. Hvorfor tillægge et gebyr... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Skjulte gebyrer
Det hele fungerede perfekt. Varer til tiden og fin kvalitet. Hvorfor så kun 3 stjerner? Svaret er skjulte gebyrer. Da jeg ville betale med Paypal røg der lige ca. kr. 20,00 oveni. Ikke meddelt nogen steder. Der kom også lige et "Håndterings og pakningsgebyr" (!!!) på ca. kr. 14,00 til sidst - sådan noget er jo en del af varens pris. Der er blev ikke tydeligt gjort opmærksom på dette i starten eller undervejs.
Rigtig god købsoplevelse
Rigtig god købsoplevelse
Bestilte en vare, fik ikke afhentet pakken i tide, DKVolt fremsendte igen, perfekt service, stort 5-tal herfra!
Jeg bestilte 11 forskellige "dimser" i…
Jeg bestilte 11 forskellige "dimser" i går mandag.
Modtog alt i dag tirsdag kl 9.30, og alt var perfekt!!
Hurtig levering. Bestilte lørdag d. 8 december 2018, mandag blev pakken sendt og blev afleveret onsdag.
Hurtig levering, bestemt et sted jeg handler igen.
Godt produkt og hurtig levering
Godt produkt og hurtig levering, som gjorde at min udstilling var færdig til tiden. Tak.
Hurtig levering og topservice!
Alt kommer til tiden og virker. Jeg oplevede dog en fejl på et modul, som jeg rapporterede. Derefter fik jeg en opringning fra Sune og - efter en kort snak - et ombytningsmodul med posten dagen efter.
Udvalget er ikke så kæmpestort endnu, men det kommer nok, for her tror jeg vi er mange der handler igen.
Fuld plade til DkVolt
Usædvanlig hurtigt
Usædvanlig hurtigt. Bestilte i går, fredag, og havde pakken i pakkeboksen allerede i dag, lørdag. Super. Og varerne svarede helt til forventningerne.
Super service ved dk volt.
Super service ved dk volt.
Vil klart anbefale alle at handle elektronik dimser her..
Top karakter fra ny tilfreds kunde .. :)
Super service !!
Super service !!
Fik min pakke en dag efter bestillingen!
Super service og hurtig betjening
Så god en service er alle stjerner værd
Hurtig levering, varen leveret under 48 timer efter bestilling, på trods at budbringeren var Post Nord. Er positiv overrasket :)
God oplevelse
Hold da op en god oplevelse, jeg bestilte klokken 16 igår og allerede her til formiddag lå pakken i pakkeboksen.
Ualmindeligt god service
Ualmindeligt god service!
Jeg ringede til DkVolt for at spørge om nogle produkter og hjælp til opsætning af en hjemmelavet højtaler.
Jeg bliver mødt af en utrolig venlig og service minded person, som også havde en viden ud over det almindelige lige fra batterier til højtalere. Ser frem til at bestille det nødvendige dele til mit projekt!
Super service og behaglig kundeservice
Super service, Bestilte en converter som desværre ikke virkede ordentlig. kontaktede deres kundeservice. Dagen efter havde firmaet sendt en erstatning som var nummeret bedre til samme pris. Kan klart anbefales.
Super service ved køb af termostat som …
Super service ved køb af termostat som drillede ved installering. Sune var behjælpelig på mail selvom klokken nærmede sig 22:30.
God og ærlig service.
Høj faglighed,saglighed og varer til en fornuftig pris.
Alle produkter omhyggeligt beskrevet ( uden pral og overdrivelser) på hjemmesiden. Desuden omfattende saglige forklaringer på både det ene og det andet mht. strøm, lumen osv. For en ikke fagmand er det uhyre hjælpsomt. Mulighed for support, hvis man behøver.
Produkterne lever helt op til beskrivelserne. Hurtig levering og alt til en fornuftig pris.En seriøs hjemmeside!