Har købt dette Varenummer (SKU): 10577 12 V DC afbryder med lysdiode. I beskrivelsen er der angivet et monteringshul på 10 mm, men det bør være 12mm. (som der findes mange af på markedet) Der er a... Se mere
Jeg bestilte for lidt, da jeg skulle have haft to ruller LED-bånd i stedet for en. Nu ville jeg så genbestille, men ser pakningsgebyret på 25 kr, som jeg overså første gang. Hvorfor tillægge et gebyr... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Top god stil
Jeg har gennem mit arbejde, handlet med dkvolt på deres hjemmeside. Der fik jeg en led lampe som jeg har kigget efter. Jeg var så uheldig at min adresse stod forkert. Med det blev løst, der kostede ekstra for dkvolt. Men vi fik en god snak i telefon og jeg kan klar anbefale dkvolt og deres super service.
Ordre refunderet
Jeg har haft nogle problemer med tilslutning af indkøbte kontakter, bl.a. grundet manglende dokumentation. DKVolt valgte at refundere hele ordren. Trods besværet og lidt ekstraudgifter ifbm. de problemer jeg har haft, er det en ret god håndtering, som klart fortjener 5 stjerner.
Produktvejledning findes ikke på jeres…
Produktvejledning findes ikke på jeres hjemmeside som anvist - OG JEG HAR IKKE HØRT FRA JER ENDNU - 11 dage!
Varen virkede ikke
Varen virkede ikke. der jeg så skriver til dem for jeg intet svar! Dårlig virksomhed der ikke har styr på tingene
Thumbs up
Har købt 2 led lommelygter til brug på mit job, troede at det var en scam side fordi prisen på lygterne var så lav, men checkede op her på trustpilot. Modtog lygterne hurtigt og de virker perfekt, forbavsende kvalitet til prisen, høj lux.
Varen Beskadiget i transport
Fuld refundering uden problemer
Hej.
Hej.
Meget dårlige anvisninger til:
How to make it work ?
Og en support der kalder 12 V+ for en fase og 12 V- for en nul, samt foruden en totalt uforståelig tegning.
Dem handler jeg aldrig nogensinde med mere ! !
Alt gik som det skulle 😀
Manglede nye LED Spots til min overdækning og alt gik som det skulle 👍
Har idag modtaget min pakke,
Har idag modtaget min pakke,
Man da jeg åbner papkassen er der ingen vare i kassen, bare en tom kasse,
Så går det altså lidt for hurtigt når man pakker, hvis man kun får smidt følgeseddel i kassen men glemmer at smide varen i kassen.
God service Hurtig Levering.
God service Hurtig Levering.
Sune er meget hjælpsom havde fået/bestilt et støre parti vare som jeg ikke kunne bruge.
det var selvfølgelig mit problem.
Sune tog alle varende retur og hjalp med at finde en god løsning.
Hilsen Jens Christiansen
Ufattelig dårlig service og flabet udtalelse.
Jeg havde bestilt 2 stk. step up konvertere, da de lignede meget nogen jeg tidligere har brugt, bare lidt billigere. Da jeg så skal bruge dem (noget tid efter jeg havde modtaget dem, men indenfor garantiperioden) så er begge konvertere defekte. Potentiometeret virkede tilsyneladende ikke.
Jeg oprettede en reklamation hos DKVolt, hvorefter at Sune Smidt skriver tilbage og mener at det må være mit setup det er galt med. Efter et par mails frem og tilbage hvor jeg forsøger at forklare ham at mit setup ikke fejler noget, da det fungere 100% hvis jeg sætter en anden konverter ind i stedet for hans, indvilger han i at sende en returlabel hvorefter han vil undersøge og refundere.
Nu bliver det sjovt. Da Sune har modtaget pakken fra mig, får jeg en lettere ophidset mail tilbage lydende som følger:
Hej Per!
De varer du har sendt tilbage er et køb helt tilbage fra 2023.12.21.
Det er jo ikke dækket af returret som er 14 dage.
Jeg forstår ikke hvad som sker, men du er ikke berettiget til refundering, der er jo gået langt over 14 dages fuld returret.
Hvad tænker du på, jeg forstår det ikke. Du har nu kostet mig 35,- ud i den blå luft.
Hilsen
Sune Smith <
Lige pludselig er vi gået fra reklamation til brug af fuld returret???
Jeg har ikke på noget tidspunkt nævnt at jeg vil gøre brug af fuld returret, men at jeg ville have mine penge tilbage eller 2 nye der fungerede.
Herefter er Sune Smidt stoppet med at svare.
Så kan konkludere at Sune Smidt/DKVolt ikke vil kendes ved at deres produkter indeholder fejl og at reklamation ikke er noget der bruges hos dem.
SØRGELIG forretning!
Bestemt 5 stjerner til dkvolt.dk
Bestemt 5 stjerner til dkvolt.dk
Jeg bestilte en lysføler og på anbefaling et sæt med to stik til at forbinde den med. Ekstrasættet bestod af et hanstik og et hunstik, men der behøvedes to hanstik til at forbinde føleren med. Jeg skrev til dem og de tilbød fuld tilbagebetaling af hele ordren. Jeg har nu fundet det rigtige stik og føleren virker som den skal.
Min oplevelse er derfor at det er trygt at handle med firmaet.
Venlig hilsen Bjarne R.
Rigtig god service!
Professionel vejledning
Dkvolt har er stort udvalg af diverse elektronik til et bredt spekter af selvbyg projekter mm. Representeret af Sune Smith der er meget hjælpsom og giver gode råd hvor der er tvivlsspørgsmål i forbindelse med komponenter og funktionalitet i samspil. Det virker profesionelt - hellere vente en dag eller to og så få reel rådgivning. Det er bedre end her-og-nu chat med een der ikke kan svare korrekt, som man kan opleve andre steder. Mvh Niels Chr.
Modtaget en tom pakke idag fra DKVOLT
Modtaget en pakke idag fra DKVOLT, pakken er tom indeni - der er sammenkrøllet papir - jeg mangler mine to varer jeg har betalt. Faktura nr. 81191.
LED Strip SMD 3528
Jeg købte LED Strip SMD 3528 rød på 5 meter og jeg har ikke fået adaptoren
Den lille pakke i pakken med adoptern er åbnet og tom
Hvad sker der
Dårlig service
top dollar
Super hurtig levering, særdeles rimelige priser, i hvert tilfælde på mine indkøb, og øjeblikkelig hjælp da jeg ville ændre ordren.
Det burde i særlige tilfælde være muligt at sætte et plus efter stjernerne
Super hurtig levering og en rigtig god…
Super hurtig levering og en rigtig god og personlig kundeservice
5+ stjerner
5+ stjerner. Man skal lede længe efter så god og kvalitetsbevidst forretning. Selv da jeg vil returnere et produkt, som jeg ikke kunne få til at virke, så bruger Sune tid på at prøve, om han selv kan få lignende produkt til at fungere, og da han konstaterer, at produktet ikke virker efter hensigten, fjerner han det fra sit sortiment og giver mig pengene retur, uden at jeg skal bruge energi på at returnere.