Dk Triumph Anmeldelser

2.685

2,2

Jeg har forsøgt gentagende gange at lave en reklamation på 2 bh’er, som er gået i stykker under 2 uger efter køb. Det er UMULIGT at komme i kontakt med dem… og jeg har måtte købe andet sted. Nu prøv... Se mere

Umuligt at komme i kontakt med jer! Jeg står med en regning fra varer som er returneret, men som I ikke har registreret. Da de er betalt via Klarna, kommer der flere og flere gebyrer på og jere... Se mere

Virkeligt flot udvalg. Hurtig modtagelse. Ærgerligt selv at skulle betale returnering, særligt når muligheden for at prøve, som i mit tilfælde en bh, er den rigtige størrelse eller form. Det kan ihver... Se mere

Den 7/5-22 afgav jeg bestilling via hjemmeside. Her står, at ordren vil blive behandlet indenfor to døgn. Den 12/5 har jeg endnu ikke modtaget den lovede mail om at varen er sendt, så jeg rykker. Umid... Se mere

1. nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Lingeributik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Triumph er en verden fuld af forførende lingeri, lækkert hverdagsundertøj, højt specialiserede produkter, samt nattøj og moderne "casual-wear". Som er af verdens førende undertøjsmærker, er det vores erklærede mål, at være førende indenfor produktudvikling og vi arbejder til stadighed på at udvikle vores produkter til glæde for vores forbrugere.

Under middel

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(2.685)

Ingen kundeservice!

Har sjældent oplevet ringere kundeservice. Har efterhånden handlet en del gange på Triumph, men de sidste par gange har der både været vildt lang leveringstid og returneringstid. Derudover er det helt umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice både på telefon og mail. Har sendt 4 mails de seneste 3 uger og jeg har stadig ikke hørt noget. Det er virkelig under alt kritik og handler ikke der igen….

26. juni 2022

Thank you for your review.

We are sorry that you are not satisfied with our customer service.
Unfortunately, you did not provide an order number, so we do not know what your displeasure relates to.
Perhaps contact us with a separate email so we can address your concern.

The Triumph team wishes you a pleasant day.

Triumph er utrolig langsom til at…

Triumph er utrolig langsom til at ekspedere retur- varer

23. juni 2022

Tak for din besked.

Triumph Online Shop modtager et stort antal returneringer hver dag. Derfor kan det i enkelte tilfælde tage op til 14 arbejdsdage at behandle returneringer, men vi bruger normalt meget kortere tid.

Desværre viser sporingen af din returnering kun opdateringer op til det nationale DHL-center i dit land. Derfra skal forsendelsen stadig sendes videre til vores lager i Tyskland. Det tager normalt et par arbejdsdage.

Vi beder dig derfor om lidt mere tålmodighed, da bookingen af din hjemrejse vil finde sted om kort tid.

Så snart din returnering er blevet behandlet, vil du automatisk modtage en bekræftelse via e-mail.

Vi takker dig for din tålmodighed og ser frem til dit næste besøg i Triumph Online Shop.

Jeg bestilte en vare 28.05. altså for en måned siden. I svarede for 5 dage siden at der var iværksat en undersøgelse af pakken. Det er 4. x jeg har efterlyst min vare hos jer. Svar udbedes.

Jeg bestilte en vare 28. maj med oplysning om at den ville blive leveret 1. -2.juli.
Har ikke modtaget den endnu. Har rykket 3 gange pr. mail, intet svar.

22. juni 2022

Kære kunde,
Desværre har vores forsendelsespartner endnu ikke været i stand til at bekræfte behandlingen af din ordre 0025169400 af 27.05.2022.
Vi har derfor iværksat en detaljeret kontrol for at få klarlagt, hvor din forsendelse befinder sig.
Da vi på baggrund af vores nuværende viden antager, at pakken ikke længere vil nå frem til dig, har vi bogført din ordre som en returnering den 27.06.2022. Tilbagebetalingen af den betaling, du allerede har foretaget, er naturligvis allerede blevet arrangeret.
Din ordre er derfor godkendt.
Vi kan desværre ikke arrangere en erstatningslevering for dig. Hvis du stadig ønsker at modtage varerne, skal du foretage en ny bestilling.
Vi beder om din forståelse og håber at kunne byde dig velkommen tilbage i Triumph Online Shop snart.

Kære kunde, tak for din feedback.
Vi kigger gerne på din kundekonto. Dine e-mails er blevet besvaret, men du bedes tjekke din spam-mappe.
Vi beklager forsinkelsen i leveringen af din ordre, men en undersøgelse af pakken er allerede blevet iværksat.

Dårlig kundeservice

Jeg har været kunde i lang tid, og har handlet på webshop mange gange..
Desværre er både service og leveringstid blevet dårligere. Eller rettere sagt: leveringstid er blevet længere. Kundeservice er stort set ikke eksisterende: enten svarer de ikke på min henvendelse, eller sender svar som ikke handler om mit spørgsmål.
Produkter er stadig gode... men den samlede oplevelse er en skuffelse.

22. juni 2022

Kære kunde,
Vi er kede af, at du ikke er tilfreds med vores service. På grund af den fortsat høje ordretilgang er der desværre altid forsinkelser i forbindelse med levering og returnering af bestillinger.
Vi er sikre på, at vi snart vil være i stand til at udføre dine ordrer på den måde, som du som kunde kender og sætter pris på.

Vi beder om din forståelse og ønsker dig en god dag.

Først lang leveringstid.

Først lang leveringstid.
Nu lang refunderingstid, selvom de har modtaget ordren retur for mere end 10 dage siden.
Engelsktalende kundeservicemedarbejder, der taler engelsk med en uforståelig indisk accent.
Der er godt nok plads til forbedringer.

Og i svaret fra Triumph er der blot den sædvanlige bortforklaring men intet om hvor længe, jeg skal vente på at få penge retur. Som sagt de ti hverdage er overskredet.
Og det er nu 12 dage siden, den blev udleveret til *knudepunktet". Så de par dage til afsender i Tyskland er stadig for længst overskredet.
Ikke andet end løgne og dårlige undskyldninger.
Jeg handler ikke hos webshoppen igen. Og vil fraråde andre det samme.

21. juni 2022

Besvarelse fra Dk Triumph

Tak, fordi De forklarer Deres holdning så detaljeret.
Vi er sikre på, at du vil modtage kredit for din returnering inden for kort tid.
Desværre har du endnu ikke fortalt os, hvilke varer du har sendt tilbage.
Triumph-teamet ønsker dig en god dag.

Derfor kan det i enkelte tilfælde tage op til 14 arbejdsdage at behandle returneringer, selv om vi normalt har brug for betydeligt kortere tid.

Desværre viser sporingen af din returnering kun opdateringer op til det nationale DHL-knudepunkt i dit land. Derfra skal forsendelsen stadig videresendes til vores lager i Tyskland. Dette tager normalt et par arbejdsdage.

Vi beder dig derfor om lidt mere tålmodighed, bookingen af din returnering vil blive foretaget om kort tid.

Så snart din returnering er blevet behandlet, vil du automatisk modtage en bekræftelse pr. e-mail.

Vi takker for din tålmodighed og ser frem til dit næste besøg hos Triumph.

tak for din anmeldelse.

Vi beklager, at der har været en forsinkelse i leveringen på grund af den store mængde ordrer.
Vi arbejder naturligvis på højtryk for at sikre, at ordrerne bliver sendt igen så hurtigt som muligt og med den sædvanlige hastighed.

Triumph-teamet ønsker dig en god dag.

Min pakke var desværre 10 dage…

Min pakke var desværre 10 dage undervejs hvilket er alt for længe. Men modtog varerne og er glad for dem.

19. juni 2022

Dear customer,

There were delays in order processing, which unfortunately also affected your order. We are of course working flat out to ensure that orders are dispatched again as quickly as possible at the usual speed.
The Triumph team wishes you a pleasant day.

Har sendt varer retur for 14 dage siden…

Har sendt varer retur for 14 dage siden og endnu ikke modtaget pengene. Har sendt mail til jer for en uge siden og endnu ikke modtaget svar på den.

13. juni 2022

Dear customer,
The Triumph Online Shop receives a large number of returns every day. Therefore, returns can take up to 14 working days to process on a case-by-case basis, although we usually take significantly less time.

Unfortunately, the tracking of your return will only show updates up to the national DHL hub in your country. From there, the shipment still has to be forwarded to our warehouse in Germany. This usually takes a few working days.
Your return was booked on 13.06.2022.
We will inform you about this in a separate e-mail.
We apologize for the delay.

Your Triumph Team

Jeg returnerede varen da den ikke…

Jeg returnerede varen da den ikke passede, men har ikke modtaget penge i retur for varen.
Så kom returen. Det tog tid, men jeg fik mine penge til sidst :-)

11. juni 2022

Besvarelse fra Dk Triumph

Dear customer, we are sorry that it took a little longer to process your return. This is due to the current high volume of orders.
We are sure that we will be able to process returns with the usual speed in the future.
Your Triumph Team wishes you a pleasant day.

Thank you for your message.

The Triumph Online Shop receives a large number of returns every day. Therefore, processing returns can take up to 14 working days in individual cases, although we usually take much less time.

We therefore ask you for a little more patience, the booking of your return will take place shortly.

As soon as your return has been processed, you will automatically receive a confirmation by e-mail.

We thank you for your patience and look forward to your next visit to the Triumph Online Shop.

Har 3 uger efter mit køb stadig ikke…

Har 3 uger efter mit køb stadig ikke modtaget mine varer - pengene er dog trukket på min konto😏

10. juni 2022

Thank you for your review.

We are sorry that you did not receive your order. The purchase amount has already been refunded quickly.

The Triumph team wishes you a pleasant day.

Jeg er ikke tilfreds med dem

Jeg er ikke tilfreds med dem . Jeg har betalt for en vare jeg ikke har modtaget og har skrevet til dem , på dansk men får svar tilbage på engelsk som jeg så ikke kan læse .
Og de er meget langsom til og tilbage betale for vare man sender retur jeg har bestilt i bh og 4 trusser men da jeg får varen er det ikke samme farve så jeg sender bh retur og bestiller ny trusser . Men skal så igen betale mange penge inden jeg får nogle peng retur. Øv øv så frem over køber jeg kun i butik.

9. juni 2022

Thank you for your review.

We are sorry that it took longer than usual to process your return.
Our warehouse for Europe is located in Germany, so unfortunately it takes more time to return goods from Denmark to Germany.
We apologize for this.