Divoza Horseworld Anmeldelser

3,1

In juni 2025 beschermers van eskadron besteld. In de tussentijd meermaals mailtjes gekregen met de leververwachting. In maart gevraagd of ik de bestelling kan annuleren, toen werd er een aanbod ge... Se mere

Ich habe mir ein paar Lederreitstiefel online bestellt. Die Bestellung habe ich an einem Sonntagabend getätigt. Was ich zunächst merkwürdig fand (und deswegen ein Stern abzug), dass ich keine Be... Se mere

GA NIET NAAR DIVOZA!!! Wij hebben hier een zadel bestelt en in eerste instantie was deze er nog. Wij hadden een Winteck veelzijdigheids zadel besteld. Deze zouden ze mee nemen en kwamen ze met... Se mere

Ik had acuut een paardendeken nodig. Binnen 2 werkdagen ontvangen. En dat tijdens de feestdagen. Pluim Mijn jaren lange ervaring met Divoza is dat ze doet wat ze beloofd. Heldere webshop met duidelij... Se mere

1. Sportstøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

3,1

Mooie en vooral duidelijke website

Mooie en vooral duidelijke website, goeie informatie over de producten, mooie aanbiedingen en goeie prijs kwaliteit verhouding, snelle levering, kortom een dikke 5 sterren verdiend

19. august 2024

zweep …

Was blij dat de zweep op afhaalpunt opgehaald zou kunnen worden.
Later kreeg ik netjes en telefoontje van dat het niet kon en is de bestelling geannuleerd helaas

16. august 2024

Ik wacht al 3 maanden

Ik wacht al 3 maanden op mijn rijlaarzen, het wordt elke keer 2 weken uitgesteld zonder zicht op wanneer ze daadwerkelijk komen

15. august 2024

Divoza komt gegeven informatie niet na.

Divoza komt gegeven informatie op de website niet na! Waarbij aangegeven staat BINNEN 3 werkdagen verstuurd word zo veel langer en langer. Ik lees nu ook veel soort gelijke verhalen hier op trustpilot. Ik denk daarom in de toekomst niet meer bij de Divoza webshop te bestellen en hiervoor naar een een andere paardensport website zal gaan.

13. august 2024

Besvarelse fra Divoza Horseworld

Zou je hierover contact met ons willen opnemen? Dan kunnen we eea voor je nakijken.

Zufrieden

Ich habe mir ein paar Lederreitstiefel online bestellt.

Die Bestellung habe ich an einem Sonntagabend getätigt. Was ich zunächst merkwürdig fand (und deswegen ein Stern abzug), dass ich keine Bestellbestätigung bekommen habe.
Allerdings kam an dem Montag direkt eine Versandbestätigung.

Der Stiefel sieht gut aus. Ich kann hier nicht - wie in anderen Bewertungen - sagen, dass das Produkt "fake" ist. Ich habe dieses Stiefelmodell bereits zum 3. Mal und kann keinen Unterschied feststellen.

19. juli 2024

Niet zoals beloofd

Product wat beperkt op voorraad zou zijn bleek niet op voorraad: levertijd ging van 5 dagen naar bijna 3 maanden (!). Ander product werkt niet naar behoren. Wordt achter de schermen netjes opgelost hoor, maar een review op het product wordt door Divoza steeds verwijderd. Absoluut niet netjes. Contacten met de klantenservice zijn wel goed, dat moet gezegd, maar zou niet nodig moeten zijn.

19. juli 2024

Retourneren kostte € 20,00. De

Het deken was veel te ingewikkeld om aan te trekken. We kregen het gewoon niet aan. Bij het retourneren moest ik op het postkantoor € 20,00 betalen.

11. juli 2024

Besvarelse fra Divoza Horseworld

Wat vervelend dat de deken niet zo makkelijk was als dat u hoopte. Volgende keer kan u ons mailen voor een DPD retourlabel, dit staat ook vermeld op het retourlabel, dan betaald u minder voor de retourkosten.

Ik kreeg niet wat ik bestelde zonder…

Ik kreeg niet wat ik bestelde zonder hiervan op de hoogte te zijn gebracht. Er wordt ook niets van compensatie voorzien voor die fout.

5. juli 2024

Besvarelse fra Divoza Horseworld

Goedemiddag, omdat de bestelde kleur niet meer op voorraad was hebben wij u een duurdere longeerhulp gestuurd die direct geleverd kon worden. Na overleg wilde u het ontvangen artikel toch retourneren.

Prachtige cap, onjuiste maatvoering

Bij de maatvoering stond dat dit model in maat xs een 52-55 zou zijn. Helaas was die informatie niet juist. Ik heb maat 52 en heb maat 54 ontvangen. Voor een cap van 300 euro in de aanbieding zou de maatvoering kloppend moeten zijn. Verder was de levering snel en het is een prachtige cap. Wel een uvex cap met een mondoni zakje eromheen. Ook heel apart.

5. juli 2024

Lange levertijd

Ik wilde wat bestellen maar eigenlijk was niets wat ik wilde op voorraad. Uiteindelijk toch 3 producten kunnen vinden met de levertijd “vandaag besteld morgen in huis”. Nu na 1,5 week eindelijk bericht over de status van het pakket en moet nu nog 4 weken wachten. Waar is de divoza van aantal jaar geleden?

3. juli 2024